Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Smurka @ 2011 02 27, 22:31)
Ne tik pažastis. Ir ne tik moterys

Aisku smile.gif Reiskia civilizacija ir ten apsireiske. Saunu

QUOTE(Shopaholic @ 2011 02 28, 08:08)
depiliuojasi jas ar ne, bet jos ziauriai smirdi prakaitu blink.gif  doh.gif atsimenu Royal Wingse buvo uzveze ju su cadrom tom, tai galedavai apalpti praktiskai joms praejus pro sali doh.gif o kai jos su tom visoms savo cadrom, apsiaustais ar kuom ten ikrisdavo i baseina atsigaivinti, tai puse zmoniu iskart is jo islipdavo lotuliukas.gif fui blush2.gif Bet cia gal tik uztaikem mes ant tokiu nevaleiku biggrin.gif

Nelindau uostyti biggrin.gif Bet su viena tokia dartsus zaidem, labai neblogas ispudis susidare. Elegantiska, prie bajerio. Tik susivyniojus nuo galvos iki pedu. Kas man idomiausia buvo, kad jie ten visa seima atostogavo: motina apsidangscius, o dukros kaip vakarietes.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 02 28, 09:33)
Čia tik jums taip išskirtinai nepasisekė blink.gif Man asmeniškai su nevalyvais musulmonais retai tenka susidurti. Nesakau, kad visai neteko, bet jei procentaliai žiūrėtume, tai lietuvių daugiau smirdančių savo kelyje sutikau nei turkų ar sirų

tai as ir taip manau, nes kai pasiziuriu i tas musulmones is JAE tai man jos tokios grazios atrodo su savo prabangiais tais apsiaustais(nezinau kaip jie vadinasi), prabangiais papuosalais, su smarve visiskai nesiderina biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 28, 09:37)

Šiuo aspektu civilizacija ten buvo apsireiškusi gerokai anksčiau nei pas mus mirksiukas.gif Tiek vyrus, tiek moteris šalinti plaukus nuo intymių vietų įgalina Koranas. Kas 40 dienų PRIVALOMA tai daryti.

Sultono haremuose moterys, prieš susitikimą su savo valdovu, būdavo nudepiliuojamos iki kūdikiško švelnumo. O tuo pačiu laikmečiu pas mus tiek moterys, tiek vyrai vienas kitam į glėbius puldavo su visais gaurais visose dievulio paskirtose vietose
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 28, 09:37)
Nelindau uostyti biggrin.gif Bet su viena tokia dartsus zaidem, labai neblogas ispudis susidare. Elegantiska, prie bajerio. Tik susivyniojus nuo galvos iki pedu. Kas man idomiausia buvo, kad jie ten visa seima atostogavo: motina apsidangscius, o dukros kaip vakarietes.

tai tu galvoji as lindau uostyti? biggrin.gif ten per 5 metrus kvapas driekesi biggrin.gif pagal kvapa galejai zinoti kas artinasi lotuliukas.gif is kitos puses ir gaila tu moteru buvo, karstis buvo virs 40, o jos sitiek apsimuturiavusios, vyrai sau pliuskenasi su plafkem, o jos salia su savo apsiaustais baseine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 28 vasario 2011 - 08:42
QUOTE(Smurka @ 2011 02 28, 08:41)
Šiuo aspektu civilizacija ten buvo apsireiškusi gerokai anksčiau nei pas mus mirksiukas.gif

Oho, sito mano istorijos vadoveliuose nebuvo parasyta. Dabar busiu labiau apsisvietes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 27, 23:06)
Kadangi turiu fone kazkoki muzikini projekta a la choras, o ten merguzele su apsimuturiavusia galva... Na kilo klausimas  biggrin.gif  Jos (savo gimtuose musulmoniskuose krastuose) pazastis depiliuojasi ?  ax.gif

paziurek seksas ir miestas2dali ir pamatysi kokius gerius jos po tom paklodem slepia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 28, 10:05)
paziurek seksas ir miestas2dali ir pamatysi kokius gerius jos po tom paklodem slepia  biggrin.gif

Kelintoj minutėj rodo ? Visą filmą tai tingėčiau žiūrėti, nes jaučiu, kad nesubalansuotas man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 02 28, 11:28)
Kelintoj minutėj rodo ? Visą filmą tai tingėčiau žiūrėti, nes jaučiu, kad nesubalansuotas man  biggrin.gif

nezinau kelinta minute, bet kai jos nuvare i maroka biggrin.gif
Atsakyti
man irgi turkijoje pries du metus teko sutikti viena musulmone < tada buvau Royal dragon< kuri maudesi apsirengusi bet ji buvo su ilgom kelnem ir sukne iki keliu bei skara ant galvos visa apsiredziusi kaip kaledine eglute, nes rubai buvo blizgantys ir labai ryskus ir viskas skirtingu splavu. O kitos musulmones buvo kaip ir europietes
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2011 02 28, 11:30)
nezinau kelinta minute, bet kai jos nuvare i maroka  biggrin.gif

Kiek žinau į Emiratus jos nuvarė, o ne į Maroką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 02 28, 14:05)
Kiek žinau į Emiratus jos nuvarė, o ne į Maroką  4u.gif

O kiek aš žinau filmas buvo filmuotas Maroke, bet veiksmas atseit vyko Emiratuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 02 28, 14:05)
Kiek žinau į Emiratus jos nuvarė, o ne į Maroką  4u.gif

drinks_cheers.gif viskas buvo padaryta kaip Emyratuose, tik filmavo Maroke ax.gif
Atsakyti