Jazum jazum kaip noriu i Turkija, kuo greiciau. Db nusprendziau kad noriu gero viesbucio ir kad ne per daug liaudies butu.Gal vaziuot per velykas??
QUOTE(Smurka @ 2011 02 27, 11:32)
Mes vykome beros birzelio 9 ten, tai jautesi skirtumas nuo oro, kuris tokiu metu buna Kemere. Vanduo tikrai buvo gerokai vesesnis. Toks oras buvo mazdaug apie geguzes 20 Kemere. Tik vanduo Kemere buvo siltesnis tuo metu, o Bodrume, tai neprognozuojamas, viena diena siltas, kita diena ilisti neimanoma budavo Geguzes men animatore is Rusijos sake, kad gana vesu dar. Bet kam ko reikia, man noretusi, kad maudytis butu galima nesalant. O deginimuisi tai tikriausiai ir silumos ir saules uztenka ir geguze.
QUOTE(kufu @ 2011 02 27, 15:29)
Man silumos uzteko
Kazkodel as itariu, kad nuvykus dabar ten is lietuvos, tai man ir tiek kiek dabar ten yra uztektu Ziurink ko nori ir ko reikia. Jei baseinuose tarkime vanduo dar neisiles ir juroje taip pat, o vyksti pasigulineti, pasimaudyti, tada kaip ir apmaudu truputi. O ypatingai jei vaikuciai negaletu pliuskentis kiek sirdis geidzia. Man birzeli vanduo baseine buvo siltutelis, o stai vaika vistik is varlinyko tekdavo traukti sustirusi. Ir tai manau ne tiek vanduo, kiek tas vesus vejukas, kuris siaip tai labai smagus, kai lauke virs 30, o tokia gaivuma dvelkteli.. vaikas vistik nuo tos gaivumos pakalendavo dantimis
QUOTE(salamandra_ @ 2011 02 27, 15:40)
sveiki, gal kas galite papasakoti apie viesbucius crystal paraiso verde hotel 5* ir grand ring hotel 5*?
gal zinote ar galima nusipirkus kelione su HB veliau viesbuty primoket uz AL ir kiektai pan. gali kainuoti?
gal zinote ar galima nusipirkus kelione su HB veliau viesbuty primoket uz AL ir kiektai pan. gali kainuoti?
Neimčiau nei to nei to viešbučio - Grand Ring - mažas pliažas, ir ne prie jūros, crystal paraiso verde - iki jūros - 500 m, o personalas labai nekreipia dėmesio į viešbučio svečius.
Dėl keitimo - labai retas viešbutis Turkijoje turi ir HB ir Ai, beveik 90 % viešbučių ten turi tik AI... Šiaip tai nežinia ar apsimoka tas keitimas...
QUOTE(Udrius @ 2011 02 27, 16:22)
Neimčiau nei to nei to viešbučio - Grand Ring - mažas pliažas, ir ne prie jūros, crystal paraiso verde - iki jūros - 500 m, o personalas labai nekreipia dėmesio į viešbučio svečius.
Dėl keitimo - labai retas viešbutis Turkijoje turi ir HB ir Ai, beveik 90 % viešbučių ten turi tik AI... Šiaip tai nežinia ar apsimoka tas keitimas...
As ziuredama per rezervacines sistemas labai nustebau, pasirodo labai daug viesbuciu gali pasiulyti viska ka norima, tik pusrycius, HB ir AI, tik pas mus kazkaip pardavineja viska su AI.
QUOTE(Cobre @ 2011 02 27, 16:24)
As ziuredama per rezervacines sistemas labai nustebau, pasirodo labai daug viesbuciu gali pasiulyti viska ka norima, tik pusrycius, HB ir AI, tik pas mus kazkaip pardavineja viska su AI.
Žinau, statistiniam lietuviui reikia tik AI ir tik vienetai kaip tu Cobre, ieškai pigesnių kelionių variantų
Norejau pasiklaust jusu. Mes buvom 2 kartus alanijos regione, ir dabar galvoju noretus i kita vieta, bet nezinau kur butu fainiau.Gal pvz galit palyginti tarkim Alanija ir kitus? Aisku vilioja Marmaris, bet jauciu ten ziauriai brangu,kiek ziurejau O siaip ar bodrumas ar kemeras ar kiti? ka pasirinkti ? a?
QUOTE(Udrius @ 2011 02 27, 16:41)
Žinau, statistiniam lietuviui reikia tik AI ir tik vienetai kaip tu Cobre, ieškai pigesnių kelionių variantų
Statistine, as statistine Man daug daug, pigiai ir geriau nei pas drauge, kad butu Ir, kad barmenas grazus ir sypsotusi daug Ai, ir, kad lietuviu salia kuo maziau butu, nes tik tada pajauti, kad vistik atostogauji svecioj saly
Sveiki, planuojam ir mes su seima i Turkija birzelio menesi. Vaziuotume du suauge ir 8 metu dukryte.
Paskaičius komentarus ir ivertinus turima biudzeta atrinkau 4 viesbutukus.
Gal galesite ka nors patarti....
Crystal Family Resort and Spa Belekas, kaina - 5686,
Adora Golf resort hotel Belekas , kaina 5199,
Aydinbey King's Palace and Spa Side, kaina 5405,
Mirakle Resort Hotel, Antalija, kaina - 5505,
Dar del kainu... kreipiausi i kelioniu agentura, bet... visos kainos kurias atsiunte penktadieni, yra aukstesnes 300-400 lt negu mano nurodytos is toptravel.lt, tai dabar galvoju gal apsimoka uzsisakyti per toptravel ar bandyti deretis su kelioniu agenturos konsultante...
Dar del kainu... kreipiausi i kelioniu agentura, bet... visos kainos kurias atsiunte penktadieni, yra aukstesnes 300-400 lt negu mano nurodytos is toptravel.lt, tai dabar galvoju gal apsimoka uzsisakyti per toptravel ar bandyti deretis su kelioniu agenturos konsultante...
QUOTE(Elė @ 2011 02 27, 19:51)
Sveiki, planuojam ir mes su seima i Turkija birzelio menesi. Vaziuotume du suauge ir 8 metu dukryte.
Visada galima derėtis, bet su toptraveliu bėda yra, nes jie labai apgaudinėja klientus.
QUOTE(Udrius @ 2011 02 27, 18:25)
su toptraveliu bėda yra, nes jie labai apgaudinėja klientus.
Neetiska konkurentus komentuoti