Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Shopaholic @ 2011 02 05, 17:24)
taip taip vaikas apie 1000lt iki 7 metu drinks_cheers.gif

Niu jei db nieko nenugriebsiu,paprasysiu,kad Udrius ir ta kita agente per kuria papuolem i Rixosa apie mane prisimintu vasaros pabaigoj,gal koks netycia geras varianciukas dar bus lotuliukas.gif
Nors siaip as mieliau db nusipirkciau,tai bent jau buciau rami,kad atostogas turesiu.Bet jau kaip bus taip.
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 16:47)
Musu sunui pernai buvo 1.4men-jau gere misinuka,tai mes vakare pries einant miegot bare paprasydavom vandens,jo ir ipildavo i buteliuka is aparaciuko,kur arbata gamina.Turedavom to paties virinto salto ir ta reikala taip isspresdavom.O ryte vaikui pakisdavom tiesiog saltos arbatos  blush2.gif  suejo...Ir taip visa savaite  blush2.gif

Dekui uz atsakyma, viliuosi, kad iki to laiko atpras valgyti nakti ir problemos neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 18:29)
Niu jei db nieko nenugriebsiu,paprasysiu,kad Udrius ir ta kita agente per kuria papuolem i Rixosa apie mane prisimintu vasaros pabaigoj,gal koks netycia geras varianciukas dar bus  lotuliukas.gif
Nors siaip as mieliau db nusipirkciau,tai bent jau buciau rami,kad atostogas turesiu.Bet jau kaip bus taip.

Yra viešbutis, kur gerai vertinamas - Delphin Botanik - ir kaina atitinka, ir kokybė... Ir dar kas nors pasakys, kad kelionių paieška moteriškas darbas... Ni velnio, tai darbas su skaičiais ir jų analizė...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 02 05, 17:42)
Yra viešbutis, kur gerai vertinamas - Delphin Botanik - ir kaina atitinka, ir kokybė... Ir dar kas nors pasakys, kad kelionių paieška moteriškas darbas... Ni velnio, tai darbas su skaičiais ir jų analizė...

Mielai patikeciau si darba vyrui-jis finansu analitikas lotuliukas.gif
Ale,kad db miega su vaiku. ax.gif
O jei paskui kazkas man netiktu,tai pabumbet galeciau.
Taciau tenka rinkti paciai,bet kadangi as priekaistu nepriimu,tai ka isrinksiu tas tures tikt.Apie botanika girdejau daug ir geru nuomoniu.Na kiek teko skaitinet pvz pernai beieskant..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimondaM: 05 vasario 2011 - 16:48
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 17:08)
Smurka,o tame Majesty Mirge park yra parkas?Man svarbu,kad vaikai galetu pamiegot  blush2.gif
Ir nejaugi jis nuo 1996m nerestauruotas?Nes tezzu psl.raso,kad pastatytas 1996.Na dar lendu i ju tinklapi.

Na, medžių yra, kad galėtumėte vežimėlį pavsyje pastatyti.
Majesty tikrai nebus geresnis už Rixos, bet jei biudžetas kuklesnis, tai būtų vienas iš rekomenduotinų
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 17:46)
Mielai patikeciau si darba vyrui-jis finansu analitikas  lotuliukas.gif
O jei paskui kazkas man netiktu,tai pabumbet galeciau.
Taciau tenka rinkti paciai,bet kadangi as priekaistu nepriimu,tai ka isrinksiu tas tures tikt.Apie botanika girdejau daug ir geru nuomoniu.Na kiek teko skaitinet pvz pernai beieskant..

tau netiks, nes toli vaziuot iki botaniko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 02 05, 18:53)
tau netiks, nes toli vaziuot iki botaniko ax.gif

Taip, bet jis kainuoja pigiau nei La Mer, manau ir jo kokybė žymiai geresnė...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 02 05, 18:42)

ane biggrin.gif ? na tik nereikia lia lia cia tongue.gif

QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 18:46)
Mielai patikeciau si darba vyrui-jis finansu analitikas  lotuliukas.gif

Pernai Tylene vyko i Silence beach. Man visai jis patiko ir UAI, ir kaina lyg ir tinkama jums butu, va dar Udrius nuolaida gera su savo skaiciukais jums suskaiciuotu tongue.gif biggrin.gif

paziurek foto reportaza jos
http://www.supermama...?...&p=37984255

ir dar truputis.
http://www.supermama...?...&p=38016727
mini baras yra, seifas yra, tyliu kampeliu viesbucio teritorijoje yra, kiek supratau, tai gana zalias viesbutis.
http://www.tury.ru/hotel/id/14739
aisku rixos, matyt koks bebutu, jis ir liks rixos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 05, 19:03)
ane  biggrin.gif ? na tik nereikia lia lia cia  tongue.gif
Pernai Tylene vyko i Silence beach. Man visai jis patiko ir UAI, ir kaina lyg ir tinkama jums butu,

tai va kad su tais viešbučiais bėda, jei didesnė šeima, tai ir ne kiekvienas nepriima. Tas pats Silence rašo : 613 standard room (sofa bed, макс. 3 чел., 30 м2), , taip kad su šeima 2+2 ... Sunkiai...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 02 05, 19:09)
tai va kad su tais viešbučiais bėda, jei didesnė šeima, tai ir ne kiekvienas nepriima. Tas pats Silence rašo : 613 standard room (sofa bed, макс. 3 чел., 30 м2), , taip kad su šeima 2+2 ... Sunkiai...

as matau viena vaika pas ja, tai taip ir paskaiciavau smile.gif tu tikslesne info turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2011 02 05, 17:31)
Dekui uz atsakyma, viliuosi, kad iki to laiko atpras valgyti nakti ir problemos neliks smile.gif

mes vezemes maza termosiuka ir vakare is baro prileisdavo vandenuko ir ryte turedavom misinukui silto vandenuko 4u.gif
Atsakyti
Ingusiaa, aciu, neblogas variantas smile.gif

Mes kelionei issirinkome Club hotel Belpinar www.belpinar.com.tr, Vienas is pasirinkima nulemusiu kriteriju buvo tai, kad pakankamai netoli nuo oro uosto lyginant su kitais variantais is kuriu rinkomes smile.gif seip apsisprendima nuleme neblogi atsilieoimai apie ji, bet idomu suzinoti, gal kas esat buve
Atsakyti