Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Cobre @ 2011 02 05, 14:15)
g.gif  la mer budavo pasiulumuose siaip jau  g.gif

gal, apie lamer isvis nieko nezinau, bet kazkaip tekirova man uzstriges su spec pasiulymais, gal klystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 02 05, 15:25)
gal, apie lamer isvis nieko nezinau, bet kazkaip  tekirova man uzstriges su spec pasiulymais, gal klystu biggrin.gif

gal ir ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 05, 14:15)
na manau gerokai prasciau nei pernykstis  smile.gif  JM papasakos, jei neklystu ji buvo sitame
cia jos fotoreportazas. tik skaitant nereikia pamirsti, kad kalbama apie sezono pabaiga praktiskai, tai jei vyksite sezono metu, tai sioks toks skirtumas bus. Ir turek omenyje, kad cia JM vyro nuomone surasyta, pati JM sako gerai pailsejusi  ax.gif  Tuoj ilis i foruma ir pati supasakos viska. Jei tik as viesbuciu nesumaisiau  blush2.gif
http://www.supermama...?...8345&st=432
Papildyta:

g.gif  la mer budavo pasiulumuose siaip jau  g.gif

Aciu uz info!Labai lauksiu,gal JM pasipasakos blush2.gif
Busiu dekinga.
Atsakyti
Sveiki, Geguzes men. ir as vyksiu i Turkija su savo mazyliu (1m9 men), pries du metus ten buvau pirma karta tad si bus antras tuo metu atostogavome Champion Holiday village - si karta Club hotel Belpinar. Skaitineju temas susijusias su kelione, bet neaptikau vieno rupimo momento, tai ir galvoju, ar reiketu veztis kudikiu buteliuku sildytuva ar duotu ten, nes jei gerai pamenu net ir tokio daikto kaip virdulys kambariuose nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2011 02 05, 15:24)
Sveiki, Geguzes men. ir as vyksiu i Turkija su savo mazyliu (1m9 men), pries du metus ten buvau pirma karta tad si bus antras tuo metu atostogavome Champion Holiday village - si karta Club hotel Belpinar. Skaitineju temas susijusias su kelione, bet neaptikau vieno rupimo momento, tai ir galvoju, ar reiketu veztis kudikiu buteliuku sildytuva ar duotu ten, nes jei gerai pamenu net ir tokio daikto kaip virdulys kambariuose nebuna g.gif

Musu sunui pernai buvo 1.4men-jau gere misinuka,tai mes vakare pries einant miegot bare paprasydavom vandens,jo ir ipildavo i buteliuka is aparaciuko,kur arbata gamina.Turedavom to paties virinto salto ir ta reikala taip isspresdavom.O ryte vaikui pakisdavom tiesiog saltos arbatos blush2.gif suejo...Ir taip visa savaite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 14:30)
Aciu uz info!Labai lauksiu,gal JM pasipasakos  blush2.gif
Busiu dekinga.

Na, šitas viešbutis buvo mano parapijoje. Jei yra galimybė rinktis, siūlyčiau dar pasižvalgyt mirksiukas.gif Ir jei kaina nelabai skiriasi, tada geriau jau rinktis netoli esantį Majesty Mirage park, iš ekonominės klasės penkiažvaigždžių jis man asmeniškai labiausiai patiko
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2011 02 05, 15:24)
Skaitineju temas susijusias su kelione, bet neaptikau vieno rupimo momento, tai ir galvoju, ar reiketu veztis kudikiu buteliuku sildytuva ar duotu ten, nes jei gerai pamenu net ir tokio daikto kaip virdulys kambariuose nebuna g.gif

As planuoju veztis nedideli virduliuka, nors dar reiktu gal pasitikslinti agenturoje ar konkreciame viesbutyje nera virduliu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2011 02 05, 15:50)
Na, šitas viešbutis buvo mano parapijoje. Jei yra galimybė rinktis, siūlyčiau dar pasižvalgyt mirksiukas.gif Ir jei kaina nelabai skiriasi, tada geriau jau rinktis netoli esantį Majesty Mirage park, iš ekonominės klasės penkiažvaigždžių jis man asmeniškai labiausiai patiko

Aciu Smurka!!!Va Jusu nuomone irgi man reiksminga,nes esate maciusi tikrai daug mirksiukas.gif
O dar paskaicius Jolitos.Martynos vyro fotoreportaza tai visai pasimeciau.O jau buvau apsisprendusi!
Bet nenoriu as kruvos leksciu ant stalo,sumaisytu patiekalu ir va tokio visokiu atrodytu nereiksmingu smulkmenu (taciau juk visas gyvenimas is smulkmenu ir susideda).
Gerai,kad J.M daug keliavo,bet mes tai zadam tupet viesbutyje ax.gif
Vadinasi ieskom toliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 16:51)
Aciu Smurka!!!Va Jusu nuomone irgi man reiksminga,nes esate maciusi tikrai daug  mirksiukas.gif
O dar paskaicius Jolitos.Martynos vyro fotoreportaza tai visai pasimeciau.O jau buvau apsisprendusi!
Bet nenoriu as kruvos leksciu ant stalo,sumaisytu patiekalu ir va tokio visokiu atrodytu nereiksmingu smulkmenu (taciau juk visas gyvenimas is smulkmenu ir susideda).
Gerai,kad J.M daug keliavo,bet mes tai zadam tupet viesbutyje  ax.gif 
Vadinasi ieskom toliau  ax.gif

Smurka,o tame Majesty Mirge park yra parkas?Man svarbu,kad vaikai galetu pamiegot blush2.gif
Ir nejaugi jis nuo 1996m nerestauruotas?Nes tezzu psl.raso,kad pastatytas 1996.Na dar lendu i ju tinklapi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimondaM: 05 vasario 2011 - 16:11
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 18:08)
Smurka,o tame Majesty Mirge park yra parkas?Man svarbu,kad vaikai galetu pamiegot  blush2.gif

O kokios amaros marine nenorit paziuret? ar ekonomiskesniu variantu dairotes?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 02 05, 17:10)
O kokios amaros marine nenorit paziuret? ar ekonomiskesniu variantu dairotes?

Neturiu matot supratimo kokius ziuret blush2.gif Bet db pasiziuresiu pagal jusu pavadinima.Geda rasyt,bet siemet biudzetas lb ribotas.Uz 5000lt norim gerai gaut blush2.gif Na pasikartosiu,ka Udriui rasiau.As mastau taip:Pernai i Rixos gavom uz 3800lt dviems.(kudikis nesiskaiciavo) Vadinasi vienam suaugusiam po 1900lt.Tad db uz vaika,prie pernykstes sumos as pridedu 1000lt(nes man atrodytu neprotinga pridet pilna suma).Bendra suma butu 4800lt.Gal cia ne logiskume esme,gal as kazkokiu subtilybiu nezinau,na bet kazkaip atrodo,kad vaikui daugiau neturetu kainuot.Ups,neparasiau,mes ieskom rugsejui.Nes spali vaziuot jau bijau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimondaM: 05 vasario 2011 - 16:16
QUOTE(RaimondaM @ 2011 02 05, 17:15)
Neturiu matot supratimo kokius ziuret  blush2.gif  Bet db pasiziuresiu pagal jusu pavadinima.Geda rasyt,bet siemet biudzetas lb ribotas.Uz 5000lt norim gerai gaut  blush2.gif  Na pasikartosiu,ka Udriui rasiau.As mastau taip:Pernai i Rixos gavom uz 3800lt dviems.(kudikis nesiskaiciavo) Vadinasi vienam suaugusiam po 1900lt.Tad db uz vaika,prie pernykstes sumos as pridedu 1000lt(nes man atrodytu neprotinga pridet pilna suma).Bendra suma butu 4800lt.Gal cia ne logiskume esme,gal as kazkokiu subtilybiu nezinau,na bet kazkaip atrodo,kad vaikui daugiau neturetu kainuot.Ups,neparasiau,mes ieskom rugsejui.Nes spali vaziuot jau bijau.

taip taip vaikas apie 1000lt iki 7 metu drinks_cheers.gif
Atsakyti