Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

user posted image
Atsakyti
Lutpede 4u.gif
Baltas fonas thumbup.gif na beveik baltas biggrin.gif Aš vis dar normaliai neišmėginau balto fono rolleyes.gif
tik norėtusi proporcijos didesnės, lapų ilgio arba pakreipti fotiką, bet tada jaučiu netelpa žiedų gausybė g.gif Gal tada iš toliau fotkint arba šiek tiek viršų nukirpti. Na čia mano pamastymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 24, 13:39)
Lutpede 4u.gif
Baltas fonas thumbup.gif na beveik baltas biggrin.gif Aš vis dar normaliai neišmėginau balto fono rolleyes.gif
tik norėtusi proporcijos didesnės, lapų ilgio arba pakreipti fotiką, bet tada jaučiu netelpa žiedų gausybė  g.gif Gal tada iš toliau fotkint arba šiek tiek viršų nukirpti. Na čia mano pamastymai  biggrin.gif

Dėkui už pamastymus. 4u.gif
Deje vietos stoka daug ką riboja, o taip pat ir apšvietinas. Viskas namų sąlygom. Kairė pusė tamsesnė dėl šviesos trūkumo. Didesnio formato nuotraukoje fonas baltas. Sumažinus mėlynuoja. Su programom fono netaisiau. Palikau kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 24 kovo 2011 - 11:49
man gražu, kad gėlės atrodo kaip pieštinės
Atsakyti
makro

user posted image
Atsakyti
makro
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kokia "skani" spalva smile.gif Atsiprasau, kad taip nefotografiskai issireiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 03 26, 11:50)
Kokia "skani" spalva smile.gif Atsiprasau, kad taip nefotografiskai issireiskiau smile.gif

lotuliukas.gif Ką reiškia "skani"?
Žiedų dydis įspūdingas. Kokiu objektyvu daryta?
Atsakyti
Objektyvas pats paprasčiausias 18-55 plius makro žiedas.
Atsakyti
user posted image
Fonas pilkas
Atsakyti
bandei isgauti balta?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 03 29, 17:26)
bandei isgauti balta?

ne nebandžiau. Fonas iš tikro pilkos spalvos
Atsakyti