Koks grožis Susigundžiau - pabandysiu ir aš pafotografuoti
Labai gražūs vaizdai
Anrita - būtinai pamėgink, labai pakelia nuotaiką, ir gerai nuteikia, bent jau mane.
Anrita - būtinai pamėgink, labai pakelia nuotaiką, ir gerai nuteikia, bent jau mane.
Šiandieniniai pabandymai.....
Kvepia fantastiškai
Sveikutės. Artėjant pavasariui ir vasarai pradėjau ieškot internete įvairių patarimų kaip gražiau gėlytes nufotografuoti ir atradau šią temą. Norėčiau parodyt ankstesnių metų savo fotografuotas gėles:
----------------------------------
Ir noriu pasiklaust kokiais jūs fotoaparatais fotografuojate gėles? peržiūrėjau temą tai nerealiai gražiai nufotografuota yra. Galvoju pavasarį naują fotoaparatą pirkt, bet mastau ar įmanoma tais pigesniais paprastais gražiai nufotografuot?
----------------------------------
Ir noriu pasiklaust kokiais jūs fotoaparatais fotografuojate gėles? peržiūrėjau temą tai nerealiai gražiai nufotografuota yra. Galvoju pavasarį naują fotoaparatą pirkt, bet mastau ar įmanoma tais pigesniais paprastais gražiai nufotografuot?
Fantastiška, pakvipo vasara
QUOTE(vilmuke3 @ 2013 02 16, 10:52)
įmanoma gražiai nufotografuot ir skaitmenine "muiline", mažesniems objektams reikėtų rinktis macro funkciją, didesniems manual, su šia funkcija spalvos tikroviškesnės. ir nepamiršti nustatyti laikmatį 2 ar 10 sek, nes spaudžiant mygtuką fotoaparatas sujuda, todėl vaizdas dažniausiai būna paplaukęs.
o veidrodinių fotoaparatų be abejo ir kokybė kita, ir galimybių daugiau
Prisiminus vasarą savo gėlyne
Labai gražus gėlynas O jau lelijų grožis