Pasidalinsiu ir savo menu gal labai blogai neivertinsite
Labai gražūs lino žiedeliai
parodau ir aš savo užfiksuotas "paskutines vasaros akimirkas"
QUOTE(saulyte sesyte @ 2012 09 12, 22:20)
parodau ir aš savo užfiksuotas "paskutines vasaros akimirkas"
man paskutinė foto labai patiko
QUOTE(Dantiste @ 2012 09 12, 22:31)
man paskutinė foto labai patiko
tamsus fonas gražiau
QUOTE(xx @ 2012 09 07, 12:30)
EljaRo*, galėtų fonas būt kitoks , viską gadina vaizdas už lango
apskritai, kol su fotografija laisvai nesusikalbama, reiktų vengt fotografuot prieš šviesos šaltinį, šiuo atveju langą. Nes gadina ne tik "vaizdas už lango", bet ir objektas atsiduria tamsuliuos, šešėliuos.
+2012 09 13, 10:37-->
tas tai tiesa, bet kartais sulaužomos taisyklės ir to nepakeisi.
Fotografijos e-foto kursuose aiškino, kad to išvengt, kažkaip reikia panaudoti baltą paklodę, kuri sugers šviesą, tik nlb supratau kur ją tiesti ar prie stiklo ar link kmb pusės. Nebuvo galimybės pasiaiškinti vietoje dėl ilgai užtrukusios paskaitos.
Reiks kada išbandyti.
QUOTE(hi @ 2012 09 13, 10:37)
apskritai, kol su fotografija laisvai nesusikalbama, reiktų vengt fotografuot prieš šviesos šaltinį, šiuo atveju langą. Nes gadina ne tik "vaizdas už lango", bet ir objektas atsiduria tamsuliuos, šešėliuos.
Fotografijos e-foto kursuose aiškino, kad to išvengt, kažkaip reikia panaudoti baltą paklodę, kuri sugers šviesą, tik nlb supratau kur ją tiesti ar prie stiklo ar link kmb pusės. Nebuvo galimybės pasiaiškinti vietoje dėl ilgai užtrukusios paskaitos.
Reiks kada išbandyti.
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 09:11)
Fotografijos e-foto kursuose aiškino, kad to išvengt, kažkaip reikia panaudoti baltą paklodę, kuri sugers šviesą, tik nlb supratau kur ją tiesti ar prie stiklo ar link kmb pusės.
Balta paklodė šviesos nesugers, o atspindės. Šviesą sugeria juodi kūnai
QUOTE(xx @ 2012 09 14, 10:11)
O kursuose neaiškino, kad norint laužyti taisykles pirma turi būt jas kaip reikiant perkandęs ir visų pirma pagal jas išmokt? Ižlavint akį? Ir tik tada meną "taisykles laužant" daryti. Nieko ten "atmušinėt" nereikėjo, tiesiog perkelt gėles nufotkinimui kitur (ar bent jau bandyt iš šono kažkaip prieit) ir tiek. Nes ten nei tas langas, nei auto už jo nepadeda. Ne tokiem atvejam tie "sugėrinėjimai".
Čia šiaip (ne apie sugėrinėjimus)
http://learnmorephot...-of-flowers.php