Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

seniai nebuvau čia
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (pažaidžiau)user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 spalio 2011 - 22:24
seniai besirodziau ax.gif

user posted image
Atsakyti
giedriux0, gražios foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 10 22, 11:22)
giedriux0, gražios foto  thumbup.gif

aciuks.gif
O dabar rudeninė flora smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 10 14, 09:39)
seniai besirodziau  ax.gif
user posted image

Nu labai gražu.Atrodo taip profesionaliai nufotografuota;)
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2011 10 28, 20:50)
Nu labai gražu.Atrodo taip profesionaliai nufotografuota;)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Vajetau, giedriux, kur tokiu grybu radai? smile.gif man pasirode net , kad kazkokie megzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 10 28, 22:06)
Vajetau, giedriux, kur tokiu grybu radai? smile.gif man pasirode net , kad kazkokie megzti biggrin.gif

Tikrai aš nemezgiau:) po kojom miške pasimaišė - tai gamtos mezginiai rolleyes.gif
Atsakyti
Puikios skėtinės žvynabudės foto, giedriux0, tarp kitko, ji valgoma ir labai skani mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai žvynabūdė, įdomu, ar dabar va rudenį radot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 29, 15:57)
tikrai žvynabūdė, įdomu, ar dabar va rudenį radot? smile.gif

Radau prieš porą savaičių, vaikštinėdama miškelyje palei Kuršių marias. Įtariau, kad žvynabūdę būsiu sutikus, bet, kadangi nebuvau 100 proc. garantuota, tai tik įamžinau foto. O gi galėjau nuotraukų ciklą padaryti "prieš... ir po..." (augantį grybą ir jau čirškantį keptuvėje) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedriux0 @ 2011 10 29, 17:13)
Radau prieš porą savaičių, vaikštinėdama miškelyje palei Kuršių marias. Įtariau, kad žvynabūdę būsiu sutikus, bet, kadangi nebuvau 100 proc. garantuota, tai tik įamžinau foto. O gi galėjau nuotraukų ciklą padaryti "prieš... ir po..." (augantį grybą ir jau čirškantį keptuvėje) lotuliukas.gif

na išvystėm temą apie grybus, apsirikt praktiškai neįmanoma, tai vienas didžiausių Lietuvos grybų, bet kaip sakant, jei nesi garantuotas-nerizikuot, dar kartą - puikios jūsų foto.
Atsakyti