Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

QUOTE(rarity @ 2011 02 05, 21:05)
Tobulas grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Nu nerealu.... noooooriu. Kur tu ją pirkai?
o foto galėtų būt geresnė smile.gif

Dėkui 4u.gif Klaipėdos Ermitaže pirktas, dar yra likę, bent palikau rolleyes.gif
Parsinešiau vakar kitą lempą, dabar su kita reiks pamėginti. O Valentino proga gal gausiu dovanu Sigma 1.4mm wub.gif o gal visgi imti Canon 1.8mm
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 02 05, 21:48)
šaunuolė thumbup.gif Puiki nuotrauka wub.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif Noriu ir aš balto fono thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 02 06, 09:58)
Dėkui  4u.gif Klaipėdos Ermitaže pirktas, dar yra likę, bent palikau  rolleyes.gif
Parsinešiau vakar kitą lempą, dabar su kita reiks pamėginti. O Valentino proga gal gausiu dovanu Sigma 1.4mm  wub.gif o gal visgi imti Canon 1.8mm
Papildyta:

drinks_cheers.gif  thumbup.gif Noriu ir aš balto fono  thumbup.gif

Imk sigmą. Sigmų 50'tukai yra labai geri. O 1,4 yra geriau nei 1.8 wink.gif

Bet jau kaip to Artūro noriu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 11:17)

Noriu pasikonsultuoti dėl balto fono. Meginau baltame fone fotografuoti- gaunasi fonas su atspalviais, nors WB stengiuosi nustatyti kiek galima geresni. Paskui mėginu su tokia programele pasviesinti. Dėmių visviena lieka. Tenka klonuoti arba tiesiog užpurkšti fona baltai, bet atvirai kalbant gaunasi chaltūra. Gal galit pakonsultuoti Ką darau ne taip.
iš RAw verčiu su RAW therapee, o klonuoju su Photo studio6. Na neturiu aš geros mokamos programos. Ieškau nusipirkti už nelabai baisią kainą, nes profesonalių nuotraukų nesiruošiu daryti, o tik savo malonumui mėgėjiškas su max kokybe
nila_ks
Sveikinu su nauju objektyvu. Šaunus tas tavo Valentinas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 06 vasario 2011 - 10:39
Rodau savo balto fono chaltūrą
user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 06 vasario 2011 - 11:13
QUOTE(rarity @ 2011 02 06, 10:17)
Imk sigmą. Sigmų 50'tukai yra labai geri. O 1,4 yra geriau nei 1.8 wink.gif

Bet jau kaip to Artūro noriu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū, palengvinai apsisprendimą 4u.gif

O vyras nesupyks, kad Artūro nori biggrin.gif

QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 06, 10:32)
nila_ks
Sveikinu su nauju objektyvu.  Šaunus tas tavo Valentinas thumbup.gif

Dar anksti sveikint, neturiu rankoj blush2.gif Vat kai padovanos, jei... nes du dalykai sprendžias ar aš gaunu objektyvą, bet nevažiuoju į kelionę, arba neturiu, bet važiuoju į kelionę unsure.gif O noriu to ir to doh.gif Nežinau kaip čia bus. Tikiuos, kad bus geras tas Valentinas wub.gif

QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 06, 11:04)
Rodau savo balto fono chaltūrą

Vat ir man tas baltas fonas, kažkas tokio nepasiekiamo, bet nenuleidžiu rankas thumbup.gif
Pirma foto patiko ir baltumas gerai suchaltūrintas biggrin.gif Tiks trūksta labai ryškumo, aštrumo, nes viskas kaip sulieta. Bet manau, čia buvo siekta baltą foną išgauti. Manau neblogai gavos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 02 06, 12:36)

Pirma foto patiko ir baltumas gerai suchaltūrintas biggrin.gif Tiks trūksta labai ryškumo, aštrumo, nes viskas kaip sulieta. Bet manau, čia buvo siekta baltą foną išgauti. Manau neblogai gavos  thumbup.gif  4u.gif

Sulieta del to, kad fokusuota į piesteles. Na čia tik bandymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 02 06, 11:40)
Sulieta del to, kad fokusuota į piesteles. Na čia tik bandymai  smile.gif

Šaunūs pabandymai drinks_cheers.gif taip ir toliau thumbup.gif vasarą kaip profai jau fotkinsim vasarinius žiedus biggrin.gif
Reikės ir man tą baltą foną pamėgint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 02 06, 13:30)
vasarą kaip profai jau fotkinsim vasarinius žiedus  biggrin.gif

lotuliukas.gif Na jau ne. Man užtektų nors 50 proc išgauti to, ką padaro raryty
Įdedu dar viena varianta. Čia koreguota tik WB. Atspalvio apačioje kairėjė taip ir nepavyko panaikinti. Gėlės spalva artima natūraliai
user posted image
Atsakyti
Oho kiek tema pajudėjo. 4u.gif
Man su baltu fonu irgi sunkoka. Raw formatu rankiniu būdu kiek supratau neina WB nustatyti.
Atsakyti
Pirma buvo va tokia, o ne kaktusas....user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 02 07, 17:36)
Pirma buvo va tokia, o ne kaktusas....user posted image

man neišsikelia didesnis paveikslas
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 02 07, 15:36)
Pirma buvo va tokia, o ne kaktusas....

Man patiko 4u.gif kas ten medyje kabo?
Atsakyti