Aguonos
labai daili aguona! labai patinka man jos, tik va gaila - taip paprastai jų nesurasi augant...
Savaitgalį truputį "pašaudžiau" aguonas
QUOTE(Dantiste @ 2011 06 26, 00:59)
tu fotkini su blykste? kai kurios nuotraukos tai tikrai. reiktų jos nenaudoti na, arba ne tą įmontuojamą į fotiką, nes ji suplokština vaizdą
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 05, 14:04)
man patinka tavo darbai... jie tokie... kitokie. kažkokia dvaselė nereali juose yra neturiu net paaiškinimo. esu gerbėja
Ice tea - nuostabu, aš irgi mielai savaitgaliui sau tokį pasišaudymą susiorganizuočiau, gal išduosit, kur tokie nuostabūs laukai?
Pukis01 - linai
Egzo - nuostabios spalvos
Partizane, labai malonu tokius žodžius skaityti, ačiū labai
Pukis01 - linai
Egzo - nuostabios spalvos
Partizane, labai malonu tokius žodžius skaityti, ačiū labai
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 13, 10:08)
tu fotkini su blykste? kai kurios nuotraukos tai tikrai. reiktų jos nenaudoti na, arba ne tą įmontuojamą į fotiką, nes ji suplokština vaizdą
jo, anksčiau fotkindavau auto režimu, tai dažniausiai su blykste gaudavosi
čia visų nuotraukas kai pažiūri, tai tokie grožiai, dūšia atsigauna
aš dar su vienu bandymu, šįkart be blico
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 13, 23:47)
Ice tea - nuostabu, aš irgi mielai savaitgaliui sau tokį pasišaudymą susiorganizuočiau, gal išduosit, kur tokie nuostabūs laukai?
Prie Kapčiamiesčio, Viktarinos laukuose Važiavom prie ežerų ir užklupom O ir šiaip- jau kelinti metai pastebėjau, kad tokių laukinių aguonų laukų daugiausiai Dzūkijoj
Bandysiu dar šį savaitgalį pakeliuj į Žemaitiją ką nors nušauti iš aguonų serijos, nes norisi truputį prieš saulę "pavaryti"- reikia vienam tokiam projektėliui