Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

Aguonos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 11 liepos 2011 - 00:00
labai daili aguona! smile.gif labai patinka man jos, tik va gaila - taip paprastai jų nesurasi augant...
Atsakyti
Savaitgalį truputį "pašaudžiau" aguonas wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 06 26, 00:59)

tu fotkini su blykste? kai kurios nuotraukos tai tikrai. reiktų jos nenaudoti wink.gif na, arba ne tą įmontuojamą į fotiką, nes ji suplokština vaizdą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 13 liepos 2011 - 09:08
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 05, 14:04)

levandos dėl nuostabaus kvapo ir spalvos
user posted image
Na ir žinoma saldžiosios avietėlės
user posted image

man patinka tavo darbai... jie tokie... kitokie. kažkokia dvaselė nereali juose yra wub.gif neturiu net paaiškinimo. esu gerbėja biggrin.gif
Atsakyti
Vasariški vaizdeliai
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egzo: 13 liepos 2011 - 14:32
QUOTE(Egzo @ 2011 07 13, 15:32)

Gražu.
Ir kaip jums pasiseka išgauti tokią sodrią bordo spalvą ? Kokiu aparatu daryta raganių nuotrauka?
Atsakyti
Ice tea - nuostabu, aš irgi mielai savaitgaliui sau tokį pasišaudymą susiorganizuočiau, gal išduosit, kur tokie nuostabūs laukai? mirksiukas.gif

Pukis01 - linai wub.gif

Egzo - nuostabios spalvos

Partizane, labai malonu tokius žodžius skaityti, ačiū labai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 07 13, 10:08)
tu fotkini su blykste? kai kurios nuotraukos tai tikrai. reiktų jos nenaudoti wink.gif na, arba ne tą įmontuojamą į fotiką, nes ji suplokština vaizdą

jo, anksčiau fotkindavau auto režimu, tai dažniausiai su blykste gaudavosi blush2.gif
čia visų nuotraukas kai pažiūri, tai tokie grožiai, dūšia atsigauna wub.gif
aš dar su vienu bandymu, šįkart be blico blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 13, 23:47)
Ice tea - nuostabu, aš irgi mielai savaitgaliui sau tokį pasišaudymą susiorganizuočiau, gal išduosit, kur tokie nuostabūs laukai? mirksiukas.gif

Prie Kapčiamiesčio, Viktarinos laukuose blush2.gif Važiavom prie ežerų ir užklupom thumbup.gif O ir šiaip- jau kelinti metai pastebėjau, kad tokių laukinių aguonų laukų daugiausiai Dzūkijoj mirksiukas.gif thumbup.gif

Bandysiu dar šį savaitgalį pakeliuj į Žemaitiją ką nors nušauti iš aguonų serijos, nes norisi truputį prieš saulę "pavaryti"- reikia vienam tokiam projektėliui ax.gif
Atsakyti