Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

QUOTE(dinazaure @ 2011 06 21, 19:39)
Oi, koks nuostabus krapas smile.gif
giedriux, prasom pabalsuoti uz konkursantus. Mergaites, dar truputi aktyvumo smile.gif Tuoj paaiskes kandidatai smile.gif

Tuoj prabalsuosiu smile.gif Tik nuo kurio maždaug puslapio konkursinės foto? Nes bandau iš pradžių temą žiūrėti, ten lyg jau įvykęs konkursas, žieminis...
Atsakyti
Tai iskart po zieminio nuotraukos eina. As tai turejau vias i savo kompa susikelti, kad nebutu sunku rasti. Bet tokia jau vertinimo komisijos nelengva dalia smile.gif
Atsakyti
Laukiu aukos:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vandens flora...
user posted image

svelnumas...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 25 birželio 2011 - 15:13
Sveiki 4u.gif atradau neseniai šitą temą, norėčiau pasirodyt kelias nuotraukas, gal pasakysit kas blogai. Kokybė tokia, kokią pavyko išspaust su sena muiline (aiškinuos, kokį veidrodinį pirkt ir po truputį taupausi) blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Šita man graži dėl spalvų sodrumo ir detalių, tik nežinau, kodėl apačią nukirpau fotkinant blush2.gif
user posted image

Orchidėja truputį pakontrastinta, nes blankiai gavosi, paprikų čiut padidintas saturation, kitos neredaguotos ax.gif
Atsakyti
sveiki , radau tiek grozybiu! bigsmile.gif
ir puikia tema kur galesiu pasireiksti blush2.gif
pasirodau truputi , tikiuos priimsit i savo rata mirksiukas.gif
vasarai atejus
user posted image
melyniau uz dangu
user posted image
birzelis
user posted image
pumpurelis
user posted image
po savaites
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justaita: 29 birželio 2011 - 00:00
Sveikos fotografuojancios gelininkes smile.gif
Laukiau laukiau daugiau balsuojanciu ir..nutariau, kad jau laikas paskelbti rezultatus pavasarines sesijos. Si karta neimanoma isrinkti geriausia foto, nes balsai issiskyre. Tai isrinkau dominuojancius autorius ir ju darbus. O tokiu buvo du....Isvedus algoritma daugiausia balsu surinko Man_patinka_tyla darbai. "SNIEGUOLIU SVEČIAI" IR "ŠVYTĖJIMAS" smile.gif Sitos nuotraukos buvo minimos dazniausiai.
Visai nedaug atsiliko Pukis01, daugeli suzavejo grakstus ir svelnus "PŪKAI" smile.gif
Sveikinimai laureatams ir padeka visiems, kurie dalyvavo, dalinosi groziu, kure sedevrus ir leido mums jais zavetis smile.gif
Atsakyti
clap.gif Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
oi kaip netikėta ir malonu biggrin.gif
ačiū visiems žiūrėjusiems, balsavusiems ir sveikinantiems, o kad padėkos nebūtų tuščios - mano mylimiausi patvoriai ir jų trauka:
levandos dėl nuostabaus kvapo ir spalvos
user posted image
Na ir žinoma saldžiosios avietėlės
user posted image
Atsakyti

Sveikinu nugalėtoją 4u.gif
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 07 05, 15:04)
Na ir žinoma saldžiosios avietėlės
user posted image

Patiko tavo avietės thumbup.gif
Šiek tiek vasaros žiedų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti