Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

QUOTE(zuzla @ 2011 05 24, 07:51)
gal fotografuojat auto režimu? man pavyksta pagauti tikrą spalvą nustačius manual režimą ir žaidžiant su patamsinimais ir pašviesinimais smile.gif

ir dar, manual labai reaguoja į rankų drebėjimą, tai geriau pastatyti fotoaparatą ant ko nors stabilaus arba nustatyti laiką pvz 2 sek, nes paspaudus mygtuką fotoaparatas sujuda
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2011 05 23, 23:05)
Sveiki, na vaizdeliai labai ..kaip parodoje..ačiukas...
turiu kl specams, gal padėsite.
kiek nefotografuoju augalų žiedų violetinę spalvą (atspalvius) ypač tamsesnę, nuotraukose-negraži mėlyna....nieko bendro neturinti su originalu. Ką darau ne taiP? Nenoriu apdirbti nuotraukų spec programomis..išmokykit, labai prašau... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Labai svarbu pasirinkti tinkamą apšvietimą... Pamokos svarbu, tačiau galima ir pačiai paeksperimentuoti - tarkim tą pačią gėlę fotografuojant skirtingu paros laiku, prie skirtingo apšvietimo jau gausite skirtingą rezultatą

šiek tiek erotikos, šiek tiek violetinės spalvos wink.gif
"Violetinės ašaros"
user posted image

"... pažadėjai atnešti saulę, neminėjau, kad bus ir lietus... "
user posted image
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 05 24, 13:33)

Antroji labai faina thumbup.gif
Atsakyti
Jei kas sukeltų nuotraukas i vieną krūvą,būtų gerai,lengviau išsirinkt favoritus,dabar teks ieškot ,vartyt pusl. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2011 05 24, 14:33)
Labai svarbu pasirinkti tinkamą apšvietimą... Pamokos svarbu, tačiau galima ir pačiai paeksperimentuoti - tarkim tą pačią gėlę fotografuojant skirtingu paros laiku, prie skirtingo apšvietimo jau gausite skirtingą rezultatą

šiek tiek erotikos, šiek tiek violetinės spalvos  wink.gif
"Violetinės ašaros"
user posted image

Sveiki, labai ačiū visiems dalyvavus..mano kl sprendime ir pasidalinusiems savo patirtimi.
nu spalvytė..violetinė, be žodžių...net širdis apšalo..taip gražu.............ir iki tokių detalių....fantastika..
beje Pukio labai gražios buvo pienės tiesiog šedevrai, prieš kelias dienas skyniau keletą, žiūrėjau žiūrėjau,...ech natūroj jos ne tokios ..įspūdingos... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 25 gegužės 2011 - 22:10
Prisijungiu prie jūsų "erotikos"
Pilnavidurio amarilio piestelė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 05 27, 20:05)
Prisijungiu prie jūsų "erotikos"

Jokios erotikos nepamačiau ax.gif Vos užmetus akį pagalvojau,kokia 'Motiniška šiluma' wub.gif Taip švelniai laiko kūdikėlį ant rankų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 27 gegužės 2011 - 20:26
Pukis, puiki erotika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 05 29, 13:59)
Pukis, puiki erotika smile.gif

smile.gif
Po lietaus
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti