Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

QUOTE(dinazaure @ 2011 05 23, 15:03)
Balus galesit man i az siusti smile.gif Tik kaip balsuosim? 1, 2, 3 vietos ar balasi is 10 ?

Aš siūlau kiekvienai penketuką sudaryti- už pirmą vietą 5 balai, už antrą keturi ir t.t. mirksiukas.gif
Tada susumuosi ir gausim PIRMĄ vietą thumbup.gif

Erotika SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 23 gegužės 2011 - 14:20
QUOTE(dinazaure @ 2011 05 23, 15:03)
Balus galesit man i az siusti smile.gif Tik kaip balsuosim? 1, 2, 3 vietos ar balasi is 10 ?

aš galvoju taip, kiekviena išsirenka 3 gražiausias nuotraukas, kurioms skirtų 1, 2, 3 vietą ir paskui tiesiog suskaičiuot balsus, jokių balų tada nereikės skaičiuot smile.gif
Atsakyti
As tai sutinku kad ir balais.
Šekit dar Erotikos istroske smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 05 23, 15:29)
Šekit dar Erotikos istroske smile.gif

bigsmile.gif oi, kaip čia viskas dulkinasi..... oi doh.gif- dulka blush2.gif
tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai gal jau paskutine pavasarinė
"Į saulutę"
user posted image
Atsakyti
Sveiki, na vaizdeliai labai ..kaip parodoje..ačiukas...
turiu kl specams, gal padėsite.
kiek nefotografuoju augalų žiedų violetinę spalvą (atspalvius) ypač tamsesnę, nuotraukose-negraži mėlyna....nieko bendro neturinti su originalu. Ką darau ne taiP? Nenoriu apdirbti nuotraukų spec programomis..išmokykit, labai prašau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2011 05 23, 23:05)

Dažniausia foto neperduoda tikroviškų spalvų ypač tokių kaip raudona, fioletinė , o kartais ir geltona., todėl geriau fotografuoti RAW formatu ir apdoroti su programa.
Yra nemokamas programas Raw Therapee, FastStone Image Viewer arba GIMP 2
Jas galima rasti internete per google. Pirmoji apdoroja Raw failus. Na nėra jos ypatingos, bet visai neblogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukis01: 24 gegužės 2011 - 00:07
[quote=Pukis01,2011 05 24, 01:58]
oho koks operatyvus ats., širdingai dėkui....
na gaila, kad ne nuo nustatymu fotoaparate spalvos priklauso, teks naudotis programomis,
labai išsamus ats..dar kartą, AČIŪ....
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2011 05 23, 23:05)
kiek nefotografuoju augalų žiedų violetinę spalvą (atspalvius) ypač tamsesnę, nuotraukose-negraži mėlyna....nieko bendro neturinti su originalu. Ką darau ne taiP?

gal fotografuojat auto režimu? man pavyksta pagauti tikrą spalvą nustačius manual režimą ir žaidžiant su patamsinimais ir pašviesinimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 24, 07:51)
gal fotografuojat auto režimu? man pavyksta pagauti tikrą spalvą nustačius manual režimą ir žaidžiant su patamsinimais ir pašviesinimais smile.gif

Aš irgi už tai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Ir JOKIO blico doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 24 gegužės 2011 - 07:29
QUOTE(zuzla @ 2011 05 24, 07:51)

Taip, kartais pavyksta išgauti tikrą spalvą žaidžiant su manual rėžimu ir apšvietimu, bet tenka išfotografuoti daug kadru, kad tą pasiekti. Aš irgi labiau norėčiau, kad iš karto pavyktų, bet ta raudona spalva ir geltona kaip užkeiktos. Matomai aparatas labiau į jas reaguoja. Pastebėjau, kad dar priklauso kokiu aparatu fotografuoji.
Atsakyti
Pirma nuotrauka neapdorota atrodo M rėžimu
user posted image
antroji tuo pačiu rėžimu Raw formatu
user posted image
Atsakyti