Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

Miško žiedai
user posted image
Atsakyti
Pavasaris lauke

user posted image

ir namuose

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 17, 20:00)
Pavasaris lauke

Pirmoji thumbup.gif
Atsakyti
pavasario grazuole user posted image
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 18, 18:52)
pavasario grazuole

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif balsuoju thumbup.gif thumbup.gif

O čia šiaip ne į temą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Ir aš turiu žibučių bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Grazios tos zibutes, ziba melynai smile.gif jau galima daryti zibuciu nominacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 19, 10:14)
Ir aš turiu žibučių  bigsmile.gif

Gal nusišneku, bet blush2.gif o čia jos pafotožopintos g.gif blush2.gif
Atsakyti
Pirmai vos vos dėtas vintage efektas. O su kitom nieko apart vos vos šviesos "pakėlimo" ar kiek kontrasto padidinimo, plius pamažinimo nedaryta. Antra vertus net jeibūtų tik pamažinta su PS-u,per properties jau ir nurodytų kaip PS redaguotą. ;]

Va pvz. "be nieko", tik pamažinta ir paryškinta vos.

user posted image

user posted image

Gauni medžiągą ir žiūri kaip ją pateikt tvarkingiau, jei gali aptvarkyt ir tiek.
Atsakyti
Ta "be nieko" daug naturaliau atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 04 19, 11:31)
Ta "be nieko" daug naturaliau atrodo. smile.gif

drinks_cheers.gif
Va būtent ax.gif Nes mažiausias paryškinimas spalvų įneša nenatūralumą rolleyes.gif
Nors kitiems tai patinka mirksiukas.gif ir tai yra gerai, jei kažkam gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo atveju sakyčiau skonio reikalas. O šiaip dėl su tuo "natūralizmo" entuziazmu nereikia pasimaut. Kažkam ir pilka netvarkinga foto atrodo "natūraliau", nors realiai tas natūralus vaizdas tikrai nebuvo nei puvinas nei "grūdėtas" nei ką. Mano atveju jųs taip pat negalit pasakyt kaip iš tiesų yra "natūraliau", nes nei jūs buvot ten kur fotkinau,nei matėt kaip saulytė krito (o plieskė ji labai), nei galit įvertint kiek tiksliai sugebėjau perteikt tą ką pamačiau. ;] O aš pati matau, kad "natūraliai" išgavau per tamsiai ir per niūriai nuo realios tos dienos šviesos.
Beje, ne mano vienos foto čia yra aptvarkytos prieš pateikiant žiūrovui. Visais laikais foto būdavo aptvarkomos, tik vadinos tai "nefotožopas" ir tiek.
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 19, 10:39)
Va būtent  ax.gif Nes mažiausias paryškinimas spalvų įneša nenatūralumą  rolleyes.gif

Aha, kali su kokiu netinkamu apšvietimo režimu, pvz. sniegas gaunas mėlynas ir tai reiškia natūralu. :]]]

Gėlės gamtoje žymiai ryškesnės šiaip jau. O nekokybiškumas ir natūralumas ne tas pats.

Jei išsidirbinėt dėl "natūralumo", tai nuotraukose jau vien gėlių dydis nenatūralus.

Šiaip gal ne visai tokiom diskusijom skirta ši tema, o kas kiek rimčiau susiduria su fotografija dažnokai taip nustoja galvot. Aukščiau esančios kai kurios foto lygiai taip pat "fotožopintos". :]] Jei įdomu čia tema apie tai, o toliau siūlyčiau temą palikt gėlėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 19 balandžio 2011 - 10:53