Miško žiedai
Pavasaris lauke
ir namuose
ir namuose
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 18, 18:52)
pavasario grazuole
balsuoju
O čia šiaip ne į temą
Grazios tos zibutes, ziba melynai jau galima daryti zibuciu nominacija
QUOTE(Dagilis @ 2011 04 19, 10:14)
Ir aš turiu žibučių
Gal nusišneku, bet o čia jos pafotožopintos
Pirmai vos vos dėtas vintage efektas. O su kitom nieko apart vos vos šviesos "pakėlimo" ar kiek kontrasto padidinimo, plius pamažinimo nedaryta. Antra vertus net jeibūtų tik pamažinta su PS-u,per properties jau ir nurodytų kaip PS redaguotą. ;]
Va pvz. "be nieko", tik pamažinta ir paryškinta vos.
Gauni medžiągą ir žiūri kaip ją pateikt tvarkingiau, jei gali aptvarkyt ir tiek.
Va pvz. "be nieko", tik pamažinta ir paryškinta vos.
Gauni medžiągą ir žiūri kaip ją pateikt tvarkingiau, jei gali aptvarkyt ir tiek.
Ta "be nieko" daug naturaliau atrodo.
QUOTE(dinazaure @ 2011 04 19, 11:31)
Ta "be nieko" daug naturaliau atrodo.
Va būtent Nes mažiausias paryškinimas spalvų įneša nenatūralumą
Nors kitiems tai patinka ir tai yra gerai, jei kažkam gražu
Šiuo atveju sakyčiau skonio reikalas. O šiaip dėl su tuo "natūralizmo" entuziazmu nereikia pasimaut. Kažkam ir pilka netvarkinga foto atrodo "natūraliau", nors realiai tas natūralus vaizdas tikrai nebuvo nei puvinas nei "grūdėtas" nei ką. Mano atveju jųs taip pat negalit pasakyt kaip iš tiesų yra "natūraliau", nes nei jūs buvot ten kur fotkinau,nei matėt kaip saulytė krito (o plieskė ji labai), nei galit įvertint kiek tiksliai sugebėjau perteikt tą ką pamačiau. ;] O aš pati matau, kad "natūraliai" išgavau per tamsiai ir per niūriai nuo realios tos dienos šviesos.
Beje, ne mano vienos foto čia yra aptvarkytos prieš pateikiant žiūrovui. Visais laikais foto būdavo aptvarkomos, tik vadinos tai "nefotožopas" ir tiek.
Aha, kali su kokiu netinkamu apšvietimo režimu, pvz. sniegas gaunas mėlynas ir tai reiškia natūralu. :]]]
Gėlės gamtoje žymiai ryškesnės šiaip jau. O nekokybiškumas ir natūralumas ne tas pats.
Jei išsidirbinėt dėl "natūralumo", tai nuotraukose jau vien gėlių dydis nenatūralus.
Šiaip gal ne visai tokiom diskusijom skirta ši tema, o kas kiek rimčiau susiduria su fotografija dažnokai taip nustoja galvot. Aukščiau esančios kai kurios foto lygiai taip pat "fotožopintos". :]] Jei įdomu čia tema apie tai, o toliau siūlyčiau temą palikt gėlėm.
Beje, ne mano vienos foto čia yra aptvarkytos prieš pateikiant žiūrovui. Visais laikais foto būdavo aptvarkomos, tik vadinos tai "nefotožopas" ir tiek.
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 19, 10:39)
Va būtent Nes mažiausias paryškinimas spalvų įneša nenatūralumą
Aha, kali su kokiu netinkamu apšvietimo režimu, pvz. sniegas gaunas mėlynas ir tai reiškia natūralu. :]]]
Gėlės gamtoje žymiai ryškesnės šiaip jau. O nekokybiškumas ir natūralumas ne tas pats.
Jei išsidirbinėt dėl "natūralumo", tai nuotraukose jau vien gėlių dydis nenatūralus.
Šiaip gal ne visai tokiom diskusijom skirta ši tema, o kas kiek rimčiau susiduria su fotografija dažnokai taip nustoja galvot. Aukščiau esančios kai kurios foto lygiai taip pat "fotožopintos". :]] Jei įdomu čia tema apie tai, o toliau siūlyčiau temą palikt gėlėm.