Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

lialkaa, Patiko antra ir trečia. Kadangi nuotraukos jau su data, tai ją gali bandyti panaikint su PS.
Atsakyti
o paciam fotike data galima nuimti ir nuo jau nufotografuotu nuotrauku? ar tik fotografuojant datos neberodys? neberandu kur ta data isjungti blush2.gif zodziu lindau lindau ir prilindau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2011 04 05, 13:58)
Tai ka.... Gal pradedam antra konkursine dali "Pavasaris2011" ? smile.gif Bet dabar jau nuotraukos tik su pavadinimais smile.gif

Būtų visai smagu. Tuoj prasidės žydėjimas. Užmėtysim tave nuotraukom... biggrin.gif Gal į taisykles įtrauk punktą, kad galima pateikti ne daugiau kaip... nuotraukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 15:05)
o paciam fotike data galima nuimti ir nuo jau nufotografuotu nuotrauku? ar tik fotografuojant datos neberodys? neberandu kur ta data isjungti blush2.gif  zodziu lindau lindau ir prilindau... doh.gif

Jei nuimsi datos rodymo funkciją, jos neberodys ant vėliau fotografuojamų nuotraukų. Senas nuotraukas teks taisyti rankytėmis. O koks tavo fotikas?
Pabandžiau nuimti datą antroje foto. Jei atsiųstum man į až savo E-mail, galėčiau permesti gautą rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 14:55)
eliss  4u.gif Kokia nuotaikinga fotkė  thumbup.gif

ačiū smile.gif taip džiugina akį geltona spalva,ypač kai aplink dar nėra spalvų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 16:06)
Būtų visai smagu. Tuoj prasidės žydėjimas. Užmėtysim tave nuotraukom... biggrin.gif Gal į taisykles įtrauk punktą, kad galima pateikti ne daugiau kaip... nuotraukų  g.gif

Tai jau pradejot metyti smile.gif Galit kiek norit nuotrauku deti (bet su pavadinimais).
Bet turi matytis aiskus Pavasaris (ne rozes, orchidejos, ar siaip namie prazydes ziedas) Ir - balsuoja visi, pasibaigus pavasariui (man i az), kad taip saknt objektyviai ivertint smile.gif
Tik kazko norinciu gali neatsirasti dalyvauti smile.gif
P.S. As dalyvauju (jei) ne konkurso tvarka, kaip garbes svecias biggrin.gif Arba muiliniu kategorijoj biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš muilinių ax.gif
Manau, kad gali drąsiai dalyvauti. Jei balsuosim į až, tai gal tavo foto bus gražiausia.
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 22:33)
Ir aš muilinių  ax.gif 
Manau, kad gali drąsiai dalyvauti. Jei balsuosim į až, tai gal tavo foto bus gražiausia.

O, faina, busim abi is muilinukiu smile.gif Mano tai nebus tikrai graziausia, nes nezinau jokiu taisykliu kaip fotografuot. Tik smagu buna, kai geles nufotografuota atrodo daug graziau, nei tikroveje smile.gif
Atsakyti
Kažkas yra pasakęs, kad fotografuoja ne aparatas, o tai kas yra už jo biggrin.gif Gal ne visai tiksliai parašiau, bet esmė turėtų būti tokia ax.gif
Aukščiau nosį dinazaure ir pirmyn su muiline į foto aukštumas 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu šiek tiek žiedų:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
aŠ ir šitoje temoje "naujokė"
bandau sudalyvauti konkurse mirksiukas.gif
"žiedelis man pasakė"
user posted image

laukiu kritikos.. blush2.gif ax.gif