lialkaa, Patiko antra ir trečia. Kadangi nuotraukos jau su data, tai ją gali bandyti panaikint su PS.
QUOTE(dinazaure @ 2011 04 05, 13:58)
Tai ka.... Gal pradedam antra konkursine dali "Pavasaris2011" ? Bet dabar jau nuotraukos tik su pavadinimais
Būtų visai smagu. Tuoj prasidės žydėjimas. Užmėtysim tave nuotraukom... Gal į taisykles įtrauk punktą, kad galima pateikti ne daugiau kaip... nuotraukų
QUOTE(lialkaa @ 2011 04 05, 15:05)
o paciam fotike data galima nuimti ir nuo jau nufotografuotu nuotrauku? ar tik fotografuojant datos neberodys? neberandu kur ta data isjungti zodziu lindau lindau ir prilindau...
Jei nuimsi datos rodymo funkciją, jos neberodys ant vėliau fotografuojamų nuotraukų. Senas nuotraukas teks taisyti rankytėmis. O koks tavo fotikas?
Pabandžiau nuimti datą antroje foto. Jei atsiųstum man į až savo E-mail, galėčiau permesti gautą rezultatą.
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 14:55)
eliss Kokia nuotaikinga fotkė
ačiū taip džiugina akį geltona spalva,ypač kai aplink dar nėra spalvų
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 16:06)
Būtų visai smagu. Tuoj prasidės žydėjimas. Užmėtysim tave nuotraukom... Gal į taisykles įtrauk punktą, kad galima pateikti ne daugiau kaip... nuotraukų
Tai jau pradejot metyti Galit kiek norit nuotrauku deti (bet su pavadinimais).
Bet turi matytis aiskus Pavasaris (ne rozes, orchidejos, ar siaip namie prazydes ziedas) Ir - balsuoja visi, pasibaigus pavasariui (man i az), kad taip saknt objektyviai ivertint
Tik kazko norinciu gali neatsirasti dalyvauti
P.S. As dalyvauju (jei) ne konkurso tvarka, kaip garbes svecias Arba muiliniu kategorijoj
Ir aš muilinių
Manau, kad gali drąsiai dalyvauti. Jei balsuosim į až, tai gal tavo foto bus gražiausia.
Manau, kad gali drąsiai dalyvauti. Jei balsuosim į až, tai gal tavo foto bus gražiausia.
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 22:33)
Ir aš muilinių
O, faina, busim abi is muilinukiu Mano tai nebus tikrai graziausia, nes nezinau jokiu taisykliu kaip fotografuot. Tik smagu buna, kai geles nufotografuota atrodo daug graziau, nei tikroveje
Kažkas yra pasakęs, kad fotografuoja ne aparatas, o tai kas yra už jo Gal ne visai tiksliai parašiau, bet esmė turėtų būti tokia
Aukščiau nosį dinazaure ir pirmyn su muiline į foto aukštumas
Aukščiau nosį dinazaure ir pirmyn su muiline į foto aukštumas
aŠ ir šitoje temoje "naujokė"
bandau sudalyvauti konkurse
"žiedelis man pasakė"
laukiu kritikos..
bandau sudalyvauti konkurse
"žiedelis man pasakė"
laukiu kritikos..