Įkraunama...
Įkraunama...

Flora fotografijoje

QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 15:39)
O čia galima sakyti savo nuomonę, ką kitaip darytum, ane  bigsmile.gif  g.gif

Na taip, bet paskutiniu metu bijau ka ir berasyti, nes visad lieku nesuprasta blush2.gif ai tiek to irnesakyk.gif

QUOTE(Pukis01 @ 2011 04 01, 15:39)
nila_ks
Tai kada pamatysim tavo šedevriukų su nauju žaisliuku?

ai kazkaip nezinau. Orchideju pagyru temoj vakar idejau foto, jei idomu mirksiukas.gif

QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 15:49)
Aciu uz gerus ivertinimus, paskutinej nuotraukoj lapukai apkramtyti? Ten uolaskeles vaikas jie toki ir yra.

sutinku, su kitais pasisakiusiais drinks_cheers.gif labai patiko pirma foto, tik trukdo lapas desinej ir antra foto grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 15:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nuotraukoj norėtųsi kad matytųsi VISI lapukai, o dabar pukirpti biggrin.gif - netilpo į fotkę ta prasme  tongue.gif

doh.gif dabar supratau ka turejot galvoj blush2.gif fotografuodama net nepagalvojau
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 16:03)

man tavo nuotraukos gražios. thumbup.gif Techniškai kokybiškos. Šaunuolė!
Papildyta:
nila_ks

Nelabai landžioju po tą temą, bet dabar keliauju apžiūrėti. Būtų neblogai, kad ir čia įmestum.
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 16:05)
fotografuodama net nepagalvojau

su laiku viska pradesi matyti kaip voras biggrin.gif kur lapelis telpa, kur ne ir t.t. Pritariu Pukiui - Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis01 @ 2011 04 01, 16:05)
man tavo nuotraukos  gražios.  thumbup.gif  Techniškai kokybiškos. Šaunuolė!

Aciu, vadinasi kazkiek moku fotografuoti reiks tik fotika susitaisyti ir prisiminti tuos laikus kai fotkinau, tik dabar mazaji pagalbininka turiu tai drugelius ir drieziukus man isvaikys lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kai užknisiu, tai sakykit tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 16:03)
Dar kelias ikelsiu jusu teismui [url=http://www.radikal.ru]

Pirmoj foto vėl nukąsta smile.gif - man tas kliūna doh.gif
Antra ir trečia SUPER, tik herojus paleisčiau truputį žemiau mirksiukas.gif
Bet šiaip thumbup.gif thumbup.gif Matosi, kad rankos nedreba thumbup.gif thumbup.gif

Aš mokslų irgi neturėjau DIDELIŲ, tik pradžiamokslį mirksiukas.gif - labai padėjo kitu kampu pažiūrėti į fotografiją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 16:10)
Aciu, vadinasi kazkiek moku fotografuoti reiks tik fotika susitaisyti ir prisiminti tuos laikus kai fotkinau, tik dabar mazaji pagalbininka turiu tai drugelius ir drieziukus man isvaikys  lotuliukas.gif

tai kad pagal nuotraukas nepasakysi, kad aparatas sugedęs. Tiesa, o kokiu aparatu fotografuoji ( aš kaip ciekava Zosė vis domuosiu koks fotikas lotuliukas.gif )

nila_ks
geras "žaisliukas" Sveinu
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 04 01, 16:11)
jau kai užknisiu, tai sakykit  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirmoj foto vėl nukąsta smile.gif - man tas kliūna  doh.gif
Antra ir trečia SUPER, tik herojus paleisčiau truputį žemiau  mirksiukas.gif
Bet šiaip thumbup.gif  thumbup.gif Matosi, kad rankos nedreba  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš mokslų irgi neturėjau DIDELIŲ, tik pradžiamokslį mirksiukas.gif - labai padėjo kitu kampu pažiūrėti į fotografiją  ax.gif

Aciu visom uz ivertinimus, pasimokysiu is pastabu, ta pirma gal truputi is toliau galejau fotografuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 01 balandžio 2011 - 15:17
QUOTE(Pukis01 @ 2011 04 01, 16:15)
nila_ks
geras "žaisliukas" Sveinu

dekui smile.gif , tik reikia vel viska is naujo mokintis, nes visai kitoks, jau nebera zoomo, o liko tik kojos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 01 balandžio 2011 - 15:20
QUOTE(nila_ks @ 2011 04 01, 16:19)
dekui  smile.gif , tik reikia vel viska is naujo mokintis, nes visai kitoks, jau nebera zoomo, o liko tik kojos biggrin.gif

Pardon. Nepastebėjau savo klaidos. SVEIKINU
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 04 01, 16:17)
ta pirma gal truputi is toliau galejau fotografuot

Arba kitu kampu, rakursu- kad tilptų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukis01 @ 2011 04 01, 16:22)
Pardon. Nepastebėjau savo klaidos.

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš ir galvoju, kas čia per aparatas Sveinu g.gif Nu gaaaal g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, susikaupiau ir parasysiu truputi apie ispudzius del to musu ziemos konkurso. Laukiau gal dar koks zmogutis pagelbes vertinime. Bet matyt jau nesulauksiu. Pasirodo, sunkus tai darbas - konkurso vertinimas smile.gif
Norejosi kuo naturalesniu nuotrauku - kad nebutu kazkokia specialiai daryta kompozicija, bet tai, kas yra ziemos metu gamtoj. Dekingiausi siuo atzvilgiu yra spygliuociai. Pacios graziausios nepavyko nustatyti. O ypac sunku aprasyti, kai nuotraukos daugumoj be pavadinimu.
Tai visi cia bus laureatai smile.gif
eliss - pusis su sniego gniuztemis ir sniegas ant spygliuociu virsuniu (geros)
nila_ks - "Link sauleles", "Tapu tapu", ziedai sniege - tokios idomios siuzetines, kelia minciu - kas gi ten nuejo per sniega?
rarity - spygliuociai su sniegu (tikras ziemos vaizdelis, bet paskui nebedejo daugiau, norejosi ispletoti)
daivasen - kankoreziai sniege (butu gera, tik tamsoka techniskai)
lutpede - medelis su pauksciuku sniego fone ( patiko, tik mazoka sniego, tos ziemos)
Na, daugiau nezinau kas dalyvavo, bo labai sunku surast per dvi temas.
Jei ka praleidau - atsiprasau. Dekoju uz dalyvavima, uz ideja, uz pastangas ir darba. Buvo idomu, tik dalyvaujanciu mazoka. Na juk ne sezono metas, suprantama.
Uch...parasiau, bet kaip palengvejo smile.gif
Vis delto, kad nebutu taip subjektyvu, reiketu (jei dar bus konkursas koks) visoms vetinti slaptai (kad ir i až man). O tai per daug man atsakomybes smile.gif
Dekoju uz demesi smile.gif Aciu, kad pastebite ir kuriate grozi smile.gif
Atsakyti