Keistas išsireiškimas - endometrinė kiaušidė. Manau tai reiškia kad endometriozė ant kiaušidės įsitaisius ir tiek. Pas mane irgi per LP rado ant kiaušidės tai patvarkė. Keista kad nesiūlo LP, bent jau paaiškėtų kelinta ten stadija, o ir šiaip galvoju gali trukdyti pastojimui ji
[/q
tai taip ir yra kad endo ant kiausides isitaisiusbet ant visos o pas mane kaip dare pries pusantu metu LP tai kairej pusej rado endo 4,5 taskucius ir kurie atrode kaip savaime uzsidegine ir nieko nedare as jau manau tada ja man turejo uzdegyt ir tos kuri operavo pasaymas galejom uzdegyt bet butu reikeje hormoninius vaistus vartot o ka as dar darau ir iki ko mane veliau nuves tik prarasti metai bus ir viskas sunkiasnia forma
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 04, 18:48)
Va va kiausintakiai nereikalingi sumaisiau.
Nu jo bet jeigu viena gera tai koks skirtumas tada juk ir vienoj kiasidej gali pakankamai folikulu uzauginti..
Nu jo bet jeigu viena gera tai koks skirtumas tada juk ir vienoj kiasidej gali pakankamai folikulu uzauginti..
cia esme kad reikia rimtesnio gydymo nes jei po vieno IVF siprogresavo tai po antro gali but dar didesnis progresas ir su kiekvienu kartu maziau sansu pastot...o dar maziau sansu isnesiot....va sitas dalykas gasdina...folikula siais laikais ir donores galima nusipirkt...kritiniu atveju