as jau uzsiregistravau ketvirtadieniui,bet turbut reiks atsaukti,jei gausiu kur ilyst privaciai pasidaryt. jei jau labai uzsisauks kaina,tai nezinau kaip bus,nes skanas privacioj klinikoj 150euru.biski daugoka sakyciau
[/quote]
lauksim is taves ziniu o tada jau mano eile kazkaip kuo toliau tuo nedrasiau darosi.
QUOTE(jolantulia @ 2011 02 14, 19:40)
Labuka
Po punkcijos ilgai nekraujuoja, ryt jausies geriau, pasistenk pagulineti, jeigu yra galimybe. O kiek kiausineliu turi?
Keberiokst, kaip jautiesi, kas pas tave pilvely daros?
Tu gal rasei, bet as kazkur praleidau Ar darei dar viena HCG?
Po punkcijos ilgai nekraujuoja, ryt jausies geriau, pasistenk pagulineti, jeigu yra galimybe. O kiek kiausineliu turi?
Keberiokst, kaip jautiesi, kas pas tave pilvely daros?
Tu gal rasei, bet as kazkur praleidau Ar darei dar viena HCG?
Ačiu už atsakymus kiausineliu turiu 20
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 14, 17:17)
vaja vaj kokia cia politika toj Airijoj baisu!paskambinau savo gydytojai,tai sako kraujo tyrimo atsakymas bus uz savaites.nezinau nei ka daryti.privaciai ir niekas nedaro cia aplinkui.
O kuriam tu gale randies Airijoj?
mergynos ziurekit o po ivf galima gulet vonioj?
QUOTE(aksom @ 2011 02 14, 18:41)
sveikutes, man šiandien buvo punkcija, bet dabar labai blogai jaučiuosi, taip silpna, vos nenualpau. O jums ilgai kraujavo po jos?
Na man nekraujavo, bet perspėjo, kad gali šiek tiek pakraujuoti. Mnau viskas bus čia gerai. O kokioj klinikoj darai?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 14, 20:03)
Dariau-hcg 0.Nu aisku to ir tikejausi.
Ka tik paskambino is klinikos,tai einu dar kart ketvirtadieni-isvadoms.
Tai dar pasiprasiau mano bylos kopiju ir jau turiu kitos klinikos, kurie apsiima su donoriniais ivf,popierius.Dar palauksiu visu rezu ir bandysiu donoriniu keliu eiti,man ivf tada butu nemokamas.
Tai dar pasiprasiau mano bylos kopiju ir jau turiu kitos klinikos, kurie apsiima su donoriniais ivf,popierius.Dar palauksiu visu rezu ir bandysiu donoriniu keliu eiti,man ivf tada butu nemokamas.
Nesupratau, kodėl donoriniu? Ką tai duotų?
Aš, kai pas mane kaltina kiaušialąsčių kokybę, pagalvojau, kad kritišku atveju reiktų galvoti apie donorinį, na kada nors ateity. Bet tau gi augino iki blastocistų. Ar aš kažko nesuprantu apie tuo donorinius?
QUOTE(ksise @ 2011 02 14, 21:05)
Žinoma, kad negalima, tik į dušą.
Žinoma, kad negalima, tik į dušą.
[/quote]
o as ozka siandien isokau i vonia 5min,jauciu prisidirbau
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Na per tas 5 minutes gal jau tikrai nieko tokio neatsitiko Nu nelindai gi į labai karštą. Bet daugiau eik į dušą. Man kažkaip šitą akcentavo, aš irgi mėgėja vonioj pagulėti
[/quote]
Na per tas 5 minutes gal jau tikrai nieko tokio neatsitiko Nu nelindai gi į labai karštą. Bet daugiau eik į dušą. Man kažkaip šitą akcentavo, aš irgi mėgėja vonioj pagulėti
QUOTE(ksise @ 2011 02 14, 20:05)
Karstoj vonioj negalima,nes tu gi dabar Man gyd.sake,kad senovej karsta vonia sukeldavo persileidima,kai nenoredavo moterys nestumo... Bet tu juk labai trumpai pabuvai,tai tikrai nepergyvenk,bet daugiau nebelisk
QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 14, 21:26)
Karstoj vonioj negalima,nes tu gi dabar Man gyd.sake,kad senovej karsta vonia sukeldavo persileidima,kai nenoredavo moterys nestumo... Bet tu juk labai trumpai pabuvai,tai tikrai nepergyvenk,bet daugiau nebelisk
oi siaip megstu labai karsta vonia,bet dabar pagulejau tikrai vesioj,nu negulejau o is karto nusiprausiua ir viskas.aciu mergynos-nuraminot
QUOTE(puikutte @ 2011 02 14, 20:43)
O kuriam tu gale randies Airijoj?
labuka. mes vakarineje Airijos dalyje gyvename. Boyle miestelyje
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 13, 22:08)
Aciu uz palinkejima Tikriausiai kad jautriau i viska reaguoju ir perdedu mastydama..Jau uzvakar galvojau ir apie isejima is darbo,nes labai daug zmoniu buvo ir pervargau,tai gal dar viskas sujautrejo..o va dabar viskas vel gerai
Kaip jus jauciates?,jau dideli jus 14savaiteliu
Kaip jus jauciates?,jau dideli jus 14savaiteliu
Aciu,jauciames neblogai,tik kad dar vis pykina Skaiciau,kad dazniau pykina esant vyriskos lyties vaisiui- cia tai MB labai apsidziaugtu Bet vis tiek geriau,kad nepykintu- to jums ir linkiu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 14, 19:03)
Dariau-hcg 0.Nu aisku to ir tikejausi.
Sunkus jusu leliuko kelias pas jus,bet jis butinai ateis
QUOTE(RositaK @ 2011 02 14, 17:29)
buitiskai-estradiolio tyrimu yra matomas priaugusiu folikulu skaicius ar daug priauginai?
Supratau, o tai susirūpinau baisiai.
Atėjo rezultatai: 4324, o lentelėje su normomis tokių skaičių nematyti.
Man ginius nesakė tiksliai kiek turiu, per praeitą apžiūrą buvo kažkur 16. Per šią apžiūrėjo ir liepė tą tyrimą atlikt.
4324 - tai daug ar mažai?
Papildyta:
QUOTE(aksom @ 2011 02 14, 20:14)
Ačiu už atsakymus kiausineliu turiu 20
Kiek suprantu geras derlius Man poryt punkcija ten pat