Kristuciuke, sveikinimai
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 10, 17:56)
Pireja,zinok netradau jokiu nauju pojuciu,siandien visai nieko nejauciu,tik kvapai erzina trupuciuka ir tiek baisiai i darba nesinori lanbai tyngiu rytais keltis
O pas mane visai nieko, visiskai Nu kaip ne nescia. Tik darbe beveik nuolat pilva maudzia, masina vaziuojant irgi. Del masinos tai dar galiu sedyne pasireguliuoti, bet kaip darbe pusiaugulom dirbti? O namie nieko, viskas aprimsta ir apetitas uzkyla
Puikutte, parasyk, kad ir tu nieko nejauti, a?
Man rytoj HCG pakartojimas.
QUOTE(senatve @ 2011 02 10, 19:08)
Kiek inesat mums,neapsisprendelems,vilties
Senatve Nu kaip as taves laukiu, is pradziu cia, o po to pas nestukes.
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 10, 20:31)
merginos kada mazdaug implantuojasi blasto kazkaip galvoju kada pajusiu kazkoki maudima ar kazka,nes nieko nejauciu.
As pagal savo HCG pasiskaiciavau, kada man mazdaug implantavosi. Tai galiu pasakyti, kad irgi nieko nejauciau, ir jokiu tepliojimu nebuvo. Tik kelios dienos po to pradejo mausti pilva (o as maniau, kad tai cia ta implantacija). Su blasto gal po kokios paros ir implantuojasi? Bet implantacijos pozymiai tikrai ne pas visas buna.
[quote=Pireja,2011 02 10, 19:16]
O pas mane visai nieko, visiskai Nu kaip ne nescia. Tik darbe beveik nuolat pilva maudzia, masina vaziuojant irgi. Del masinos tai dar galiu sedyne pasireguliuoti, bet kaip darbe pusiaugulom dirbti? O namie nieko, viskas aprimsta ir apetitas uzkyla
Nu matai tas pilvo maudimas normalu sako o man nugara ir vsio daugiau nieko.Kada tau pas gyd??
Nu matai tas pilvo maudimas normalu sako o man nugara ir vsio daugiau nieko.Kada tau pas gyd??
[quote=Pireja,2011 02 10, 21:16]
[/quo
Nu nieko nejauciu , pilvas gal atsikises truputi ,kaip labai issiputes butu. Nei (.)(.) man skauda,gal spenelius truputi,nei vimdo.Nu tik siandien vakare su kvapais taip idomiai erzint pradejo
[/quo
Nu nieko nejauciu , pilvas gal atsikises truputi ,kaip labai issiputes butu. Nei (.)(.) man skauda,gal spenelius truputi,nei vimdo.Nu tik siandien vakare su kvapais taip idomiai erzint pradejo
Oi mergaites, skaitau skaitau geras naujienas ir dziaugiuosi be galo su tomis, kurioms pasiseke...
Bet siandien stoga taaaip "rauna", nerandu kur pasideti... Kaip islaukti ta menesi iki savo keliones... Atrodo, kad laikas sustojes
Bet siandien stoga taaaip "rauna", nerandu kur pasideti... Kaip islaukti ta menesi iki savo keliones... Atrodo, kad laikas sustojes
Sveikinu visas pagaliau sulaukusias stebuklėlių
O man pirmadieni punkcija truputi bijau, bet kaip nors
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 11, 00:32)
Kaip islaukti ta menesi iki savo keliones... Atrodo, kad laikas sustojes
žinok tik kai į priekį žiūri atrodo oi kaip ilgai laukti, o kai paskui pažiūrėsi atgal, tai atrodys visai greitai sulaukei bet dar taves laukia ilgiausios lėtai slenkančios 10d.,(po įsodinimo jos būna ) kur galvoje sumaištis, mintys vien apie nėštumą, vaikelį ir tt. va tos 10d. turbūt visos paliūdys, kad yra pačios ilgiausios, reikalaujančios daug kantrybės ir gero nusiteikimo, va tada tai atrodo, kad lakas taaaaaip lėtai juda jeigu viskas sėkmingai, tai prasideda kiti laukimo ir nerimo etapai
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 10, 12:52)
penktadienis tau butu 10 DPI, juk tau isodino 1 diena veliau nei man o man rytoj bus kaip tik 11 DPI, tai as ryt eisiu nuleidineti kraujuka bijau nerealiai
Laukiu tavo didelių skaičiukų
ir sveikinu visas naujas
aksom, nesijaudink, viskas bus gerai mes su tavimo
Registruojamės į parašiuką, toks vaizdas, kad jau kovą niekas nieko nebesidarys
Registruojamės į parašiuką, toks vaizdas, kad jau kovą niekas nieko nebesidarys
QUOTE(aksom @ 2011 02 11, 07:52)
Sveikinu visas pagaliau sulaukusias stebuklėlių
Nebijok, skaniai pamiegosi ir viskas bus
Sveikos,
Tu neieskok tu pojuciu as nieko nejauciau, lyg nieko nevyktu aisku truputi veliau krutine buvo labai jautri ir strenas skaudejo (kas ir isliko ) ir viskas. Svarbiausia ramiai sau buti ir labai labai tiketi..
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 10, 21:31)
merginos kada mazdaug implantuojasi blasto kazkaip galvoju kada pajusiu kazkoki maudima ar kazka,nes nieko nejauciu.pirmas 2d skaudejo kiausides is po pasibuvimo tolete ir gimda tokia jautri buvo.o siandien viskas lyg ir praejo.tuscia,jokio pojucio toks vaizdas kad niekas nevyksta ten pas mane
Tu neieskok tu pojuciu as nieko nejauciau, lyg nieko nevyktu aisku truputi veliau krutine buvo labai jautri ir strenas skaudejo (kas ir isliko ) ir viskas. Svarbiausia ramiai sau buti ir labai labai tiketi..
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 11, 11:36)
Sveikos,
labas rytas.na va pirma naktis kaip pradejo mausti pilva,visa nakti gurguliavo,kazkas vyko.dar kas keisciausia sutrauke viena rankos pirsta.kai judinu skauda.mistika kazkokia
Papildyta:
QUOTE(puikutte @ 2011 02 11, 11:16)
Nebijok, skaniai pamiegosi ir viskas bus
nu ne visos jau skaniai ir miega man niekas nedave miegot,tik dave doze traleliuskiu vyrui sakau geriau nei alkoholis veikia