QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 10, 10:13)
Man punktuojant kraujavimas buvo,ne sodinant.Nors maza ka gali zinot,tiek,kad per tas 5 dienas jokio tepliojimo nebuvo,tai gal ir sustojes buvo kraujas.
Dar viena minti rezgu,kad del aspirino tas smarkesnis kraujavimas buvo,gal jis ir padare ka kleckiukams?Juk penktadieninis hcg pagal dienas labai normalus buvo,man tas implantacinis patepliojimas neduoda ramybes.Gal del aspirino jis ir susmarkejo?
Dar viena minti rezgu,kad del aspirino tas smarkesnis kraujavimas buvo,gal jis ir padare ka kleckiukams?Juk penktadieninis hcg pagal dienas labai normalus buvo,man tas implantacinis patepliojimas neduoda ramybes.Gal del aspirino jis ir susmarkejo?
Keberiokst,zinok tikrai neatmesciau fakto del aspirino,esu skaicius kelis forumus kam panasiu situaciju yra buve,nezinau kodel daug merginu yra uzsiciklinusios ant to aspirino? man kaip tik atrodo kad jis gali per daug suskystinti krauja ir taip isplauti zirniukus..
O jeigu gyd ka nors prades sakyti det to ka tu ytarei ir tik rasi kabliuka,is karto patariu sakyti savo nuomone ir reikalauti dar vieno ciklo,tuo labiau jeigu tavo net blasto nesalde,zinai mane tai sukrete kazkoks debilizmas,nei patart negalejo kad uzsaldytu 3dienu embrioniukus bent 2kad butu uztikrinimas kitam kartui,gaila 2mazuliuku