Įkraunama...
Įkraunama...

IVF draugiškos merginos

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 10, 10:13)
Man punktuojant kraujavimas buvo,ne sodinant.Nors maza ka gali zinot,tiek,kad per tas 5 dienas jokio tepliojimo nebuvo,tai gal ir sustojes buvo kraujas.
Dar viena minti rezgu,kad del aspirino tas smarkesnis kraujavimas buvo,gal jis ir padare ka kleckiukams?Juk penktadieninis hcg pagal dienas labai normalus buvo,man tas implantacinis patepliojimas neduoda ramybes.Gal del aspirino jis ir susmarkejo?

Keberiokst,zinok tikrai neatmesciau fakto del aspirino,esu skaicius kelis forumus kam panasiu situaciju yra buve,nezinau kodel daug merginu yra uzsiciklinusios ant to aspirino? man kaip tik atrodo kad jis gali per daug suskystinti krauja ir taip isplauti zirniukus..
O jeigu gyd ka nors prades sakyti det to ka tu ytarei ir tik rasi kabliuka,is karto patariu sakyti savo nuomone ir reikalauti dar vieno ciklo,tuo labiau jeigu tavo net blasto nesalde,zinai mane tai sukrete kazkoks debilizmas,nei patart negalejo kad uzsaldytu 3dienu embrioniukus bent 2kad butu uztikrinimas kitam kartui,gaila 2mazuliuku verysad.gif
Atsakyti
[quote=Reginiukas.uk,2011 02 10, 17:37]
[quote=bum,2011 02 10, 10:49]
6-7 sav

Na jeigu 6-7sav tai as kai vaziuosiu man bus tik 4,5sav gali dar nematyti sad.gif
Beje kaip skaiciuojasi savaites jeigu isodina snaigutes,man vakar buvo 14dpi?
[/quote]

As pridaviau krauja 13dpi ir man pasirodyt reikejo uz savaites - buvo 5sav,tai as manyciau,kad tau bus 6sav tada
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 10, 15:50)
As pridaviau krauja 13dpi ir man pasirodyt reikejo uz savaites - buvo 5sav,tai as manyciau,kad tau bus 6sav tada

Aa nu tai tikiuosi jau matys,o jeigu dar ne tai dar po savaites jau bus aisku smile.gif

Pireja,zinok netradau jokiu nauju pojuciu,siandien visai nieko nejauciu,tik kvapai erzina trupuciuka ir tiek smile.gif baisiai i darba nesinori lanbai tyngiu rytais keltis smile.gif
Atsakyti
Aspirinas, kaip ir daugelis kitų nesteroidinių priešuždegiminių preparatų, nėštumo metu nerekomenduojamas. Tiesa, esama keleto atvejų, kai aspiriną vartoti prisireikia, tačiau ir tada nėščiajai išrašomos labai mažos dozės, ją atidžiai stebi kardiologas ir ginekologas. Visos šios atsargumo priemonės – tam, kad būtų išvengta kraujavimo iš gimdos, kurį gali išprovokuoti aspirinas.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 10, 18:33)
Katik darbe prisijungiau..  Kristuciuke,sveikinimai VALIO VALIO WHOO HOOOO!!!!!!!! Lengvo nesiojimo tau,trinuku mamyte  mirksiukas.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 02 10, 18:34)
Vajei, Kristuciuke, kokie skaiciai  biggrin.gif Cia turbut daugiau nei du...  ax.gif

Nu baikit mane gasdint.. blink.gif biggrin.gif Bet vistiek aciu uz sveikinimus.. biggrin.gif

Del aspirino tai man liepe ji toliau vartoti, nenutraukti.. Pas mane visuomet kraujas buvo tirstokas tai tikriausiai man jis i nauda.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 10, 19:01)
Aspirinas, kaip ir daugelis kitų nesteroidinių priešuždegiminių preparatų, nėštumo metu nerekomenduojamas. Tiesa, esama keleto atvejų, kai aspiriną vartoti prisireikia, tačiau ir tada nėščiajai išrašomos labai mažos dozės, ją atidžiai stebi kardiologas ir ginekologas.

Gėriau aspiriną iki 33 nestumo savaitės, nes turiu genetinį polinkį į trombofiliją.
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 05:10)
Na ka mergaites, man siandien 12 DPI o HCG - 716.. bigsmile.gif 

Wow!!!!! Didziausi sveikinimai!!!! Kaip miela skaityti !!! Kaip as dziaugiuosi uz jus, mergaites, kurios nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Oi,moterytes,visas visas labai sveikinu! clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Kiek inesat mums,neapsisprendelems,vilties wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aspirinas tikrai reikalingas tokiais atvejais, kai nustatyta priezastis, kaip sella minejo, pvz trombofilija ir pan. Taciau jo nereikia gerti vien del to, kad dar nesu to gerus...ir apie kitus vaistus lygiai tas pats, as ypatingai pries deksametazona, ar kitus gliukokortikosteroidus, jei nera autoimunines ligos...

Kurioms pavyko, labai, labai sveikinu 4u.gif

keberiokst, labai gaila, laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2011 02 10, 18:21)
Aspirinas tikrai reikalingas tokiais atvejais, kai nustatyta priezastis, kaip sella minejo, pvz trombofilija ir pan. Taciau jo nereikia gerti vien del to, kad dar nesu to gerus...ir apie kitus vaistus lygiai tas pats, as ypatingai pries deksametazona, ar kitus gliukokortikosteroidus, jei nera autoimunines ligos...

Kurioms pavyko, labai, labai sveikinu 4u.gif

keberiokst, labai gaila, laikykis, mergyt 4u.gif

Dizzy,tu pas mus mokytas zmogus.Ar realiai imanoma,kad del aspirino prasidejes smarkesnis kraujavimas "isplove" besikabinancius embrioniukus?
Gal suprantamai parasiau ax.gif isplaut gal nelabai ir gali,ta prasme sukliudyt implantacija?
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 16:10)
Na ka mergaites, man siandien 12 DPI o HCG - 716.. bigsmile.gif  wub.gif Gydytoja nuteike jau apie dvynukus.. lotuliukas.gif

clap.gif yahoo.gif Oi sitame skyrelyje tokios naujienos mane taip dziugina wub.gif
Atsakyti
merginos kada mazdaug implantuojasi blasto g.gif kazkaip galvoju kada pajusiu kazkoki maudima ar kazka,nes nieko nejauciu.pirmas 2d skaudejo kiausides is po pasibuvimo tolete ir gimda tokia jautri buvo.o siandien viskas lyg ir praejo.tuscia,jokio pojucio schmoll.gif toks vaizdas kad niekas nevyksta ten pas mane doh.gif
Atsakyti