Dar karta aciu visoms uz sveikinimus ir palinkejimus..
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 17:13)
Sveikinimai ir nuo manes, pamenu kaip ir as pernai degiau is dziaugsmo po hcg rezultatų
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 16:10)
Na ka mergaites, man siandien 12 DPI o HCG - 716.. Gydytoja nuteike jau apie dvynukus..
ogo! sveikinimai! tikrai ne vienas isitaise. mano su dviem 14 dpi buvo apie 800 labiau linkiu dvieju stipriu
QUOTE(Sella @ 2011 02 10, 16:46)
Dėl šaldymo norėjau paklausti.Mes turim tris snaigutes, kažin kokios yra su trimis snaigutėmis?Ar atsišaldo visos? kažin koks procentas?
Sella - paprastai snaigutes ir saldo "porcijomis" po 3-4 - tokiomis porcijomis jas ir atsildo. atsilimo % labai priklauso nuo ju kokybes. mums is 4 atsilo visos, gerai dalinosi 3, kurias ir isodino. prigijo 2 idomu, kaip bus su likusiom 4..
kaip sako gydytojai, saldo tik labai kokybiskus. bet garantijos del ju atsilimo niekas neduoda, deja..
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 17:13)
sveikinimai didziausi lengvo nesiojimo...kaip smagiai nuteikia sie parsideje metai kiek daug leliuku bus nuostabu.... tai gi triusio metai
QUOTE(zirza @ 2011 02 10, 17:23)
Sella - paprastai snaigutes ir saldo "porcijomis" po 3-4 - tokiomis porcijomis jas ir atsildo. atsilimo % labai priklauso nuo ju kokybes. mums is 4 atsilo visos, gerai dalinosi 3, kurias ir isodino. prigijo 2 idomu, kaip bus su likusiom 4..
kaip sako gydytojai, saldo tik labai kokybiskus. bet garantijos del ju atsilimo niekas neduoda, deja..
Viskas aišku ačiū už atsakymą.
Merginos,dar kart paklausiu Kiek laiko galioja pradarytas saltai laikomas gonalis?Sako anotacijoj parasyta 28 dienos,is cia esanciu forumieciu girdejau ,kad 3 menesius-tai kaip yra is tikruju?
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 10, 17:10)
Na ka mergaites, man siandien 12 DPI o HCG - 716.. Gydytoja nuteike jau apie dvynukus..
arba vienas stipruolis
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 10, 16:50)
Merginos,dar kart paklausiu Kiek laiko galioja pradarytas saltai laikomas gonalis?Sako anotacijoj parasyta 28 dienos,is cia esanciu forumieciu girdejau ,kad 3 menesius-tai kaip yra is tikruju?
As kiek zinau,tai menesi jis yra toks kaio reikia,o paskui jo stiprumas kazkiek ima mazeti ir reikia didesnem dozem leisti,bet naudoti galima. Paklausk Regatos,nes ji pirkosi is mergaiciu likucius,tik nezinau kokio senumo
Katik darbe prisijungiau.. Kristuciuke,sveikinimai VALIO VALIO WHOO HOOOO!!!!!!!! Lengvo nesiojimo tau,trinuku mamyte
[quote=bum,2011 02 10, 10:49]
6-7 sav
Na jeigu 6-7sav tai as kai vaziuosiu man bus tik 4,5sav gali dar nematyti
Beje kaip skaiciuojasi savaites jeigu isodina snaigutes,man vakar buvo 14dpi?
6-7 sav
Na jeigu 6-7sav tai as kai vaziuosiu man bus tik 4,5sav gali dar nematyti
Beje kaip skaiciuojasi savaites jeigu isodina snaigutes,man vakar buvo 14dpi?
Kristuciuke, va čia tai skaičiai