[quote=Pireja,2011 02 09, 09:10]
Nu vat gaila, kad as toli. Turiu saldytuve nemazai atlikusio puregono (po 900 kelios pakuotes), buciau padovanojusi. Tik pas mane kas nors i LT vaziuos tik birzelio pabaigoje, tikriausiai. O kitaip tai nezinau kaip issiusti tuos vaistus reiketu, juos juk reikia saltai laikyti...
As pasidariau HCG, kaip priklauso pagal duota veiksmu sarasa. Nu ir laukiu dabar. Mane ta laboratorija jau atpazista, per paskutinius 9 men turbut 20k. pas juos lankiausi. Tai registratore sake "Padarysime jums iki pietu ir nufaksuosime jusu gydytojui
". Nu tai dabar arba ligonine popiet paskambins, arba skaicius pasiimsiu 18 val. vakare (19h pagal LT).
Durna sapna sapnavau, kad visi kolegos man darbe aiskino, kad mano HCG nebeauga. Augo, bet nebeauga
O as ju klausau, ir netikiu
Jauciu, cia mano uzsleptos baimes taip reiskiasi. Po to galvoju, o kodel butent darbiniai kolegos, o ne vyras, drauge ir pan... Tai atvaziavus i darba suzinojau, kad auksciausia valdzia atvaziuoja pasneketi apie ateities projektus. Nu man dabar tik ir "projektuotis"
Siaip jauciuosi gerai, baimiu kaip ir nera, apart kazkokio veiksmo pilve, daugiau niekas nevyksta
Nu laukime.
Reginiukas, pasidaryk HCG, gal pas tave 2 ir apsigyveno
Ir aisku, kumsciai stipriausiai suspausti uz Keberiokst stebukla...
Nu kai vaziuosiu i ligonine paklausiu ar galiu pasidaryt del visa ko
pati labai noreciau suzinoti skaiciukus,nu jau labai man rupi
Man tai zinok nugara dar paskausta ir pilvo apacia truputeli pamaudzia,dar gurguliuoja ten labai viskas ir pilva laabbaaiii pucia