[quote=egk,2011 02 07, 19:04]
*Ačiū, kad klausi
Jau nebeturiu temperatūros, tik kosčiu, bet nieko skaitysim, kad pasveikau. O ketvirtadienį važiuoju pas Treijsą histeroskopijai.
**O tavo testavimosi diena artėja
Labai tikiu, kad su trim stipruoliais bus viskas gerai. Gal jau yra kokie požymiai?
[/quote]
* sveikatytes tau ir lengvos histero
** jo, arteja, gal jei isdrisiu, ketvirtadieni NT pasidarysiu, o jei ne, tai penktadieni kraujuka nuleisiu..., jau jaudulys ir nerimas pareina
Pozymiu? Turiu 2 nezinau, ka jie reiskia: nepalieka ramybeje pienlige ir nervas (nu nervuota tai ziauriai ir pikciurna esu)
[quote=Reginiukas.uk,2011 02 08, 00:12]
[quote=Pireja,2011 02 07, 20:55]
Taip pat. Pasidariau dar viena testa
toki pati, su uzrasu, tai vel parase, kad nesica 1-2 savaites. Nu labai man jau norejosi to testo
Siaip krutine nejautri (nu gal vos vos), siek tiek pilva pamaudena, bet siaip savo busenos nepavadinciau nestukine. Ziuresime, kaip si naktis praeis, ar dar skaudes kiausides
O kaip tu?
As nieko taip pat,pamaudzia pilva ir tiek
As zinok siandien irgi neiskenciau
ir pasidariau dar viena testuka juostele jau dvigubai ryskesne
Laukiu treciadienio
[/quote]
sveikinimai mergaites, nu taip del jusu dziaugiuosi, kad net sunku nusakyt
[quote=Beta1,2011 02 08, 09:21]
Labas rytas mergaites,
as su klausimu.Kadangi si cikla kaip ir planuoju pasiimti savo snaigiukus, vakar gavau gerti estrofemo.Taigi vakar isgeriau ta tabletyte, bet siandien vemiu be sustojimo ir toliau negu matau.....
Cia tikriausiai nuo to estrofemo ? Tai kaip cia bus jei negalesiu jo gerti.....
[/quote]
mane, kai pradejau vartoti estrofema (bet dar plius prednyzolona ir aspirina) tai ziauriai pykino ir pykina iki siol, tik nezinau nuo kurio konkretaus vaisto ar doziu...
Kreipkis i gydytoja, nes nelabai jau cia kas gero...