Pireja,matau skaitineji..kaip tu?? kaip jautiesi?
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 02 07, 21:56)
Labai labai del taves dziaugiuosi ir sveikinu Prisimenu tave is IUI skyrelio,tai kazkaip ypatingai dziaugiuosi
Dekui As pati ir dziaugiuosi, ir netikiu O IUI'kininkes ir as visas cia atpazistu. Visos po truputi , po truputi perbegome i si skyreli. Ir ziuriu, visai mums neblogai cia sekasi - amberlina, tu, as (3x tfu), dar va bum sulauksime
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 22:03)
Sveikutes,sakykit mergaites o jeigu pastoji ar reikia pratesti naudoti progesterona??
Man minimum iki 3 menesiu imtinai reikes naudoti.
Kristiana1, tai ar prasei, kad gleivine pamatuotu? Dziaugiuosi, kad pavyko ikalbinti ideti du
Daug startuojanciu si menesi. Visoms pacios didziausios sekmes ir kantrybes
QUOTE(Pireja @ 2011 02 07, 22:29)
Dekui As pati ir dziaugiuosi, ir netikiu O IUI'kininkes ir as visas cia atpazistu. Visos po truputi , po truputi perbegome i si skyreli. Ir ziuriu, visai mums neblogai cia sekasi - amberlina, tu, as (3x tfu), dar va bum sulauksime
Ir bum butinai pavyks!!!
QUOTE(Pireja @ 2011 02 07, 23:29)
Pireja! Sveikinu tave kolkas tyliai bet is visos sirdies
Mes kartu startavom su 1 IUI geguzes menesi, deja abi nesekmingai.
Bet stai jau ir pildosi tavo svajone!!! Be galo dziugu skaityti tokias naujienas!!! Dar karta sveikinu, mergyt!
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 22:23)
Pireja,matau skaitineji..kaip tu?? kaip jautiesi?
Taip pat. Pasidariau dar viena testa toki pati, su uzrasu, tai vel parase, kad nesica 1-2 savaites. Nu labai man jau norejosi to testo Siaip krutine nejautri (nu gal vos vos), siek tiek pilva pamaudena, bet siaip savo busenos nepavadinciau nestukine. Ziuresime, kaip si naktis praeis, ar dar skaudes kiausides
O kaip tu?
QUOTE(Umaj7** @ 2011 02 07, 22:50)
Pireja! Sveikinu tave kolkas tyliai bet is visos sirdies
Bet stai jau ir pildosi tavo svajone!!! Be galo dziugu skaityti tokias naujienas!!! Dar karta sveikinu, mergyt!
Aciu, Umaj7. As tave irgi prisimenu As po pirmo IUI dar 3 pasidariau, ir visos buvo nesekmingos. Gerai, kad mano daktarelis ryztingas, gumos netempe ir is karto liepe eit prie reikalo O kaip tu? Gal irgi i sia tema kelsies? Matai, kaip mums cia visoms gerai sekasi
QUOTE(Iride @ 2011 02 07, 22:16)
Egk, o tu telefonu susitarei del histeroskopijos? kodel nusprendete, kad jos reikia?
Ne, ne telefonu, nusprendėme kai buvau nuvažiavus, tik laiką paderinom telefonu šiandien, nes praitą savaitę sirgau. O daryti labiau norėjau aš. Aš norėjau ir LP, bet jis sakė nereikia. O histeroskopiją sutiko atlikti tik dėl to, kad po pirmos konsultacijos jis lyg tai matė nevisai lygią gleivinę. Tada važiavau dar kartą žiūrėti, bet jis nusprendė kad nereikia. Reikia gi kažkur kažko ieškot. O kokie tavo planai? Ar tirsiesi ką?
[quote=Pireja,2011 02 07, 20:55]
Taip pat. Pasidariau dar viena testa toki pati, su uzrasu, tai vel parase, kad nesica 1-2 savaites. Nu labai man jau norejosi to testo Siaip krutine nejautri (nu gal vos vos), siek tiek pilva pamaudena, bet siaip savo busenos nepavadinciau nestukine. Ziuresime, kaip si naktis praeis, ar dar skaudes kiausides
O kaip tu?
As nieko taip pat,pamaudzia pilva ir tiek As zinok siandien irgi neiskenciau ir pasidariau dar viena testuka juostele jau dvigubai ryskesne Laukiu treciadienio
O kaip tu?
As nieko taip pat,pamaudzia pilva ir tiek As zinok siandien irgi neiskenciau ir pasidariau dar viena testuka juostele jau dvigubai ryskesne Laukiu treciadienio
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 08, 00:12)
Oi, Reginiuk, tai tave jau irgi galima sveikinti Nu be reikalo tai tikrai gi neryškėja
Pireja,as tave irgi is IUI prisimenu,bet va vis paseku buvusiu bendrazygiu merginu kelia tolyn ir labai dziaugiuosi,kad PAGALIAU tau pavyko!!! Pamenu,kaip vis burbedavai,kad be reikalo tau tuos IUI daro ir jau greiciau juos prabegti ir IVF pradeti Ir tu buvai teisi Sveikinu,mergyt Ir pritariu,kad dar Bum reikia isgrusti i Nestukiu namelius
Labas rytas mergaites,
as su klausimu.Kadangi si cikla kaip ir planuoju pasiimti savo snaigiukus, vakar gavau gerti estrofemo.Taigi vakar isgeriau ta tabletyte, bet siandien vemiu be sustojimo ir toliau negu matau..... Cia tikriausiai nuo to estrofemo ? Tai kaip cia bus jei negalesiu jo gerti.....
as su klausimu.Kadangi si cikla kaip ir planuoju pasiimti savo snaigiukus, vakar gavau gerti estrofemo.Taigi vakar isgeriau ta tabletyte, bet siandien vemiu be sustojimo ir toliau negu matau..... Cia tikriausiai nuo to estrofemo ? Tai kaip cia bus jei negalesiu jo gerti.....
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 08, 09:21)
Labas rytas mergaites,
Sunku pasakyti, gal gėrei ant tuščio, nes man jokio poveikio nuo jno nebuvo
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 02 08, 09:31)
Sunku pasakyti, gal gėrei ant tuščio, nes man jokio poveikio nuo jno nebuvo
Nu nea, pavalgius.....Matai, pas mane tulzies pusle ir kepenys yra, sakyciau, jautrios vietos pas mane organizme.....Tai tikriausiai labai daug ir nereikia, kad taip sureaguotu.Idomu ar yra koks pakaitalas tu vaistu