Įkraunama...
Įkraunama...

IVF draugiškos merginos

Pireja,matau skaitineji..kaip tu?? kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(juroszuvedra @ 2011 02 07, 21:56)
Labai labai del taves dziaugiuosi ir sveikinu clap.gif  Prisimenu tave is IUI skyrelio,tai kazkaip ypatingai dziaugiuosi  wub.gif

Dekui wub.gif As pati ir dziaugiuosi, ir netikiu rolleyes.gif O IUI'kininkes ir as visas cia atpazistu. Visos po truputi , po truputi perbegome i si skyreli. Ir ziuriu, visai mums neblogai cia sekasi - amberlina, tu, as (3x tfu), dar va bum sulauksime rolleyes.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 22:03)
Sveikutes,sakykit mergaites o jeigu pastoji ar reikia pratesti naudoti progesterona??

Man minimum iki 3 menesiu imtinai reikes naudoti.

Kristiana1, tai ar prasei, kad gleivine pamatuotu? Dziaugiuosi, kad pavyko ikalbinti ideti du rolleyes.gif
Daug startuojanciu si menesi. Visoms pacios didziausios sekmes ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 07, 22:29)
Dekui  wub.gif  As pati ir dziaugiuosi, ir netikiu  rolleyes.gif O IUI'kininkes ir as visas cia atpazistu. Visos po truputi , po truputi perbegome i si skyreli. Ir ziuriu, visai mums neblogai cia sekasi - amberlina, tu, as (3x tfu), dar va bum sulauksime  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ir bum butinai pavyks!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 07, 23:29)

As pati ir dziaugiuosi, ir netikiu  rolleyes.gif O IUI'kininkes ir as visas cia atpazistu.

Pireja! Sveikinu tave kolkas tyliai bet is visos sirdies wub.gif wub.gif wub.gif
Mes kartu startavom su 1 IUI geguzes menesi, deja abi nesekmingai. unsure.gif
Bet stai jau ir pildosi tavo svajone!!! nestuke.gif thumbup.gif Be galo dziugu skaityti tokias naujienas!!! wub.gif Dar karta sveikinu, mergyt! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 22:23)
Pireja,matau skaitineji..kaip tu?? kaip jautiesi?

Taip pat. Pasidariau dar viena testa blush2.gif toki pati, su uzrasu, tai vel parase, kad nesica 1-2 savaites. Nu labai man jau norejosi to testo ax.gif Siaip krutine nejautri (nu gal vos vos), siek tiek pilva pamaudena, bet siaip savo busenos nepavadinciau nestukine. Ziuresime, kaip si naktis praeis, ar dar skaudes kiausides g.gif
O kaip tu?

QUOTE(Umaj7** @ 2011 02 07, 22:50)
Pireja! Sveikinu tave kolkas tyliai bet is visos sirdies  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mes kartu startavom su 1 IUI geguzes menesi, deja abi nesekmingai.  unsure.gif
Bet stai jau ir pildosi tavo svajone!!!  nestuke.gif  thumbup.gif  Be galo dziugu skaityti tokias naujienas!!!  wub.gif Dar karta sveikinu, mergyt! wub.gif

Aciu, Umaj7. As tave irgi prisimenu wub.gif As po pirmo IUI dar 3 pasidariau, ir visos buvo nesekmingos. Gerai, kad mano daktarelis ryztingas, gumos netempe ir is karto liepe eit prie reikalo cool.gif O kaip tu? Gal irgi i sia tema kelsies? Matai, kaip mums cia visoms gerai sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 02 07, 22:16)
Egk, o tu telefonu susitarei del histeroskopijos? kodel nusprendete, kad jos reikia?

Ne, ne telefonu, nusprendėme kai buvau nuvažiavus, tik laiką paderinom telefonu šiandien, nes praitą savaitę sirgau. O daryti labiau norėjau aš. Aš norėjau ir LP, bet jis sakė nereikia. O histeroskopiją sutiko atlikti tik dėl to, kad po pirmos konsultacijos jis lyg tai matė nevisai lygią gleivinę. Tada važiavau dar kartą žiūrėti, bet jis nusprendė kad nereikia. Reikia gi kažkur kažko ieškot. O kokie tavo planai? Ar tirsiesi ką?
Atsakyti
[quote=Pireja,2011 02 07, 20:55]
Taip pat. Pasidariau dar viena testa blush2.gif toki pati, su uzrasu, tai vel parase, kad nesica 1-2 savaites. Nu labai man jau norejosi to testo ax.gif Siaip krutine nejautri (nu gal vos vos), siek tiek pilva pamaudena, bet siaip savo busenos nepavadinciau nestukine. Ziuresime, kaip si naktis praeis, ar dar skaudes kiausides g.gif
O kaip tu?

As nieko taip pat,pamaudzia pilva ir tiek smile.gif As zinok siandien irgi neiskenciau blush2.gif ir pasidariau dar viena testuka juostele jau dvigubai ryskesne smile.gif Laukiu treciadienio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 08, 00:12)
As nieko taip pat,pamaudzia pilva ir tiek smile.gif As zinok siandien irgi neiskenciau  blush2.gif ir pasidariau dar viena testuka juostele jau dvigubai ryskesne smile.gif Laukiu treciadienio  ax.gif

Oi, Reginiuk, tai tave jau irgi galima sveikinti thumbup.gif Nu be reikalo tai tikrai gi neryškėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 07 vasario 2011 - 23:20
Pireja,as tave irgi is IUI prisimenu,bet va vis paseku buvusiu bendrazygiu merginu kelia tolyn ir labai dziaugiuosi,kad PAGALIAU tau pavyko!!! Pamenu,kaip vis burbedavai,kad be reikalo tau tuos IUI daro ir jau greiciau juos prabegti ir IVF pradeti lotuliukas.gif Ir tu buvai teisi bigsmile.gif Sveikinu,mergyt wub.gif Ir pritariu,kad dar Bum reikia isgrusti i Nestukiu namelius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites,

as su klausimu.Kadangi si cikla kaip ir planuoju pasiimti savo snaigiukus, vakar gavau gerti estrofemo.Taigi vakar isgeriau ta tabletyte, bet siandien vemiu be sustojimo ir toliau negu matau..... unsure.gif Cia tikriausiai nuo to estrofemo ? Tai kaip cia bus jei negalesiu jo gerti..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 08, 09:21)
Labas rytas mergaites,

as su klausimu.Kadangi si cikla kaip ir planuoju pasiimti savo snaigiukus, vakar gavau gerti estrofemo.Taigi vakar isgeriau ta tabletyte, bet siandien vemiu be sustojimo ir toliau negu matau..... unsure.gif  Cia tikriausiai nuo to estrofemo ? Tai kaip cia bus jei negalesiu jo gerti.....  blink.gif

Sunku pasakyti, gal gėrei ant tuščio, nes man jokio poveikio nuo jno nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 02 08, 09:31)
Sunku pasakyti, gal gėrei ant tuščio, nes man jokio poveikio nuo jno nebuvo 4u.gif

Nu nea, pavalgius.....Matai, pas mane tulzies pusle ir kepenys yra, sakyciau, jautrios vietos pas mane organizme.....Tai tikriausiai labai daug ir nereikia, kad taip sureaguotu.Idomu ar yra koks pakaitalas tu vaistu g.gif
Atsakyti