Įkraunama...
Įkraunama...

IVF draugiškos merginos

Sveikos,

Nu as nekantruole siandien neiskenciau ir pasidariau NT.. blush2.gif Ir ka jus manot - antra juostele gan ryski... bigsmile.gif O man siandien tik 9 DPI.. Nu ka lauksiu ir ziuresiu kas bus, HCG man arba treciadieni arba ketvirtadieni.. ax.gif Tik sveikinimu dar jokiu nepriimu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 07, 08:25)
Pireja, sveikinimai dideliausi wub.gif

T.P.Keberiokst, dar paliksiu aš tave parašiuko apačioje, nekyla ranka kolkas išbraukti. Nepasakosiu jokių istorijų, tik laikykis kaip nors wub.gif  wub.gif

jolantulia, tau IVF paskyrė taip vėlai, nes nuo Naujų metų mūsų protingieji parlamentarai dar labiau sumažino leidžiamų atlikti IVF skaičių, užtai eilės ir vėl ilgėja ax.gif

Reginiuk, Atiloja, kaip laikotės?

kristiana1, sėkmės įsodinime šiandien wub.gif/snapback][ /right]

Aciu kad teiraujiesi,laikausi neblogai laukiu treciadienio ir geru rezultatu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 08:28)
Sveikos,

Nu as nekantruole siandien neiskenciau ir pasidariau NT.. blush2.gif Ir ka jus manot - antra juostele gan ryski... bigsmile.gif O man siandien tik 9 DPI.. Nu ka lauksiu ir ziuresiu kas bus, HCG man arba treciadieni arba ketvirtadieni.. ax.gif Tik sveikinimu dar jokiu nepriimu.. schmoll.gif

Nu as tyliai tyliai sveikinu mirksiukas.gif
primink kiek tau isodino? gal kokie 2prikibo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 11:28)
Sveikos,

Nu as tai tave, zinok, sveikinu 4u.gif Dziaukis, mergaite, dziaukis smile.gif Tik pasidaryk HCG kad laimes padaugetu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 11:30)
Nu as tyliai tyliai sveikinu  mirksiukas.gif
primink kiek tau isodino? gal kokie 2prikibo smile.gif

Man isodino 3. Du buvo 8 lasteliu ir vienas 6.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 02 07, 11:32)
Nu as tai tave, zinok, sveikinu  4u.gif  Dziaukis, mergaite, dziaukis smile.gif Tik pasidaryk HCG kad laimes padaugetu  tongue.gif

HCG darysiuos gydytojos paskirta diena.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 07, 10:15)
Pireja,zinok ir man tas pats kiausides skauda tai viena puse tai kita,

Nu man diena vos vos paskauda, bet va nakti maudzia tai viena, tai kita sona. Ant to, kurio guliu, ta ir skauda unsure.gif Tas skausmas nera itin stiprus, bet sia nakti jis buvo stipresnis, nei praejusia.
Pasiskaiciau internete komentaru, tai radau daug tokiu atveju, ir kad butent nakti skauda. Nu reiskias viskas gerai rolleyes.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 10:28)
Nu as nekantruole siandien neiskenciau ir pasidariau NT.. blush2.gif Ir ka jus manot - antra juostele gan ryski...

biggrin.gif Oho, nu saunuoliai tavo zirniai. Gal visi ir prigijo? rolleyes.gif O kada tau isodinimas buvo? Ir ar ne pas tave buvo didesne gleivine? As labai nickus maisau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 11:33)
Man isodino 3. Du buvo 8 lasteliu ir vienas 6.. rolleyes.gif
Papildyta:

Gal visi trys hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 07, 11:25)

T.P.Keberiokst, dar paliksiu aš tave parašiuko apačioje, nekyla ranka kolkas išbraukti. Nepasakosiu jokių istorijų, tik laikykis kaip nors wub.gif  wub.gif

jolantulia, tau IVF paskyrė taip vėlai, nes nuo Naujų metų mūsų protingieji parlamentarai dar labiau sumažino leidžiamų atlikti IVF skaičių, užtai eilės ir vėl ilgėja ax.gif

kristiana1, sėkmės įsodinime šiandien wub.gif

aciu Viktoriuk 4u.gif kazkaip jauduliukas ima,bet bandau jam nepasiduoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 07, 11:39)
biggrin.gif Oho, nu saunuoliai tavo zirniai. Gal visi ir prigijo?  rolleyes.gif O kada tau isodinimas buvo? Ir ar ne pas tave buvo didesne gleivine? As labai nickus maisau  blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 02 07, 11:40)
Gal visi trys  hihihi.gif

blink.gif Mergaites negasdinkit.. biggrin.gif Nu cia tai butu.. doh.gif Man isodinimas buvo sausio 29 d. (sestadieni) Gleivine pas mane nelabai kokia buvo bet uz tai po sia diena geriu po 2 tab. prednizolon, po 2 tab estrofem, 100 mg aspirino ir crinone 2 kartus dienoj.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 02 07, 11:25)

kristiana1, sėkmės įsodinime šiandien wub.gif

Aciu Viktoriuk, laikausi smile.gif Labai psichuota ir pikta lotuliukas.gif Ir aisku su panika pradedu bijoti artejancios TOS dienos blush2.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 11:28)
Sveikos,

sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,sveikinu visas kurios tapo nestuke.gif ,norejau Jusu paklausti ruosiuosiu ivf gal ka naudojote pries ivf kiausialasciu kokybei pagerinti ,aciu .
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Pireja @ 2011 02 04, 18:28)
Paklausiau jusu, protinguju, ir nusipirkau testa beigi ji apsisiojau. Tik kadangi pas mane dabar galvoj ne kas, nusipirkau pati gudriausia  doh.gif Vietoj to, kad jis man nubreztu viena ar du bruksniukus, jis man parase "1-2 savaites nescia"  blink.gif

thumbup.gif Nu gražu žiūrėt kai trizniukės taip nėštėja lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 06, 11:54)
Kraujuoja dar,gal tik siek tiek maziau.Testukai neryskeja,tai manau,kad kaip ir viskas.Ryt varau hcg daryt,bus tikrai viskas aisku.Tik labai tikiuosi,kad tai ne negimdinis.

Aš visviena tikiu kad buvo du užkibę (nes taip anksti rodė), o dabar liko vienas ir bus jis stipruolis, labai laikau už tave kumščius 4u.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 06, 12:26)
Sveikutes,Na ka mano testukas kaip ir neigiamas,yra sunkiai imatoma antra juostele bet vos vos sad.gif

bigsmile.gif Nu jo, pravalas, tik vienas užkibo hihihi.gif
Jei neužkimba nebūna jokios gi juostelės bigsmile.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 07, 10:28)

Dvynukai bigsmile.gif

O aš šiandie labai laukiu mmm ir skambinsiu ginei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutis @ 2011 02 07, 11:51)
Sveikutes,sveikinu visas kurios tapo  nestuke.gif ,norejau Jusu paklausti ruosiuosiu ivf  gal ka naudojote pries ivf kiausialasciu kokybei pagerinti ,aciu .

SVEIKUTE.DAUGUMA MUSU VARTOJO PREGNACARE CONCEPTION.
Atsakyti