niekuo ypatingiau neskalbiu, milteliais ir viskas

pas mane uzsuolaidos prie karnyzu prilipintos tokia specialia lipnia juostele, tai dabar galvoju, ar jos po skalbimo dar lips

labai idomus patarimas čia buvo plauti su kepimo milteliais

QUOTE(GvG @ 2007 10 30, 13:31)
O dar pigesnis variantas butu su soda. Nes kepimo milteliai ir geriamoji soda yra tas pats, tik kainos skiriasi.
Skalbiu su paprasciausiais milteliais (kokiu persil'iu ar Arielu), ipilu minkstiklio ir i joki skalbimo maisa negrudu, nes uzuolaidu daug, o maiso tokio didelio neturiu, tai nenoriu glamzyti.
Skalbiu skalbykleje rankiniu rezimu.
Skalbiu skalbykleje rankiniu rezimu.
o gal galite patarti ka daryt su labai susiglamziusiom dieninem uzuolaidom? As kaip protinga,
jas iskalbiau 95 laipsniu temperaturoj, tai jos man taip susglamze kad nei issikaba nei issilygina, dabar baisiai susiglamziusios, ka daryt tokiu atveju, ar jau teks naujas pirkti? Ir aplamai kokij temperaturoj geriausia jas skalbti 30.60? ar dar zemesneje, nes teko girdet tokiu nuomoniu, kad uzuolaidas reik skalbti vos ne lediniame vandenyje, tad kaip is tikruju yra?

QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 20:16)
o gal galite patarti ka daryt su labai susiglamziusiom dieninem uzuolaidom? As kaip protinga,
jas iskalbiau 95 laipsniu temperaturoj, tai jos man taip susglamze kad nei issikaba nei issilygina, dabar baisiai susiglamziusios, ka daryt tokiu atveju, ar jau teks naujas pirkti? Ir aplamai kokij temperaturoj geriausia jas skalbti 30.60? ar dar zemesneje, nes teko girdet tokiu nuomoniu, kad uzuolaidas reik skalbti vos ne lediniame vandenyje, tad kaip is tikruju yra?

Jau matyt teks naujas pirkt...

QUOTE(opyte @ 2007 11 02, 19:16)

Ir man šiandien per skubėjimą tokia pat nelaimė atsitiko

Sumečiau dienines užuolaidas skalbti net nepažiūrėjus į temperatūrą, o buvo nustatyta 95 laipsniai

Užuolaidos žiauriai susiglamžė, net neišsilygina. Ką dabar daryti?? Patarkit kas nors

QUOTE(Renatita @ 2008 03 19, 17:59)
Ir man šiandien per skubėjimą tokia pat nelaimė atsitiko
Sumečiau dienines užuolaidas skalbti net nepažiūrėjus į temperatūrą, o buvo nustatyta 95 laipsniai
Užuolaidos žiauriai susiglamžė, net neišsilygina. Ką dabar daryti?? Patarkit kas nors

Geriau nebesukit galvos del siu uzuolaidu,joms jau amen

Nu ir aš dabr pirmą kartą bandau sklabimo mašinoj plaut. Manau kad bus visaks čiki.
Tik va žiurėsimkaip taftinės išsiplaus
, nes velnias jei ant jų sausš koks lašiukas užkrenta tai plėmas lieka
, gal kai visas į vandenį nieko nebus
Tik va žiurėsimkaip taftinės išsiplaus