Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidų skalbimas

Kaip ir neradau tokios temos g.gif
Atėjo laikas mano naujosioms užuolaidoms "nusiprausti" ir labai bijau sugadinti bigsmile.gif
Kaip skalbiate užuolaidas? Skalbimo mašina ar saugiau rankomis? Prieš skalbiant gal geriau į kokį tinklinį maišą įkišt?
Ir kaip jums visos tos skalbimo druskos užuolaidoms skirtos? Ar gerai išsiskalbia, ar vis dėlto reikia ir skalbimo miltelių?

Laukių patarimų, idėjų ir naujovių. Geriausio efekto minimaliomis sąnaudomis rolleyes.gif
Atsakyti
Mes skalbiame užuolaidas skalbimo mašinoje drąsiai- yra skalbimo mašinose funkcija lengvas (delikatus) skalbimas būtent tokio tipo audiniams skirtas. O skalbimui naudoju paprastus skalbimo miltelius kaip BONUX, ARIEL ar kt., kurie skirti baltiems audiniams ir išskalauju skalavimo skysčiu (audinių minkštikliu). Man puikiai thumbup.gif išsiskalbia ir "atsigauna" užuolaidos .
Atsakyti
QUOTE(sparow @ 2006 02 16, 12:56)
Laukių .... Geriausio efekto minimaliomis sąnaudomis rolleyes.gif

Gali jas pries skalbdama pamerkti vonioje, druskos ipylusi.Atseit padeda dulkems is audeklo atsiskirti. As plaunu su specialia priemone uzuolaidoms, kur jau visko esama. Jei patalpoje rukoma, gal speciali priemone ir geriau, joje kazko esama tiems apnasams pasalint, o bendroje skalbimo priemoneje esanciu prakaita ir kitas kuno isskyras naikinanciu enzimu cia niekam nereika. Bet jei ta druska yra koks papildalas uzuolaidoms, pridedamas i paprasta priemone, galima ir taip. O galima ir paprastais milteliais, kaip Vytule raso. Svarbiausia masinos perdaug neprigrusti, geriau maziau kisti vienu metu, nes jei uzsidulkeje buvo, gali istraukti "pilkmarges" - man seimininkavimo karjeros pradzioje yra taip buve. Aplamai priklauso ir nuo uzuolaidu kokybes, tos pigiosios greiciau papilkuoja sendamos.
Atsakyti
Mano uzuolaidos nebaltos. Jos tokios švelniai margos (tarpinės tarp naktinių ir dieninių...) Kokybė tai nežinau. Jei pagal kainą, tai turėtų but aukštos kokybės unsure.gif Todėl ir bijau sugadint... jos nėra kokios tai purvinos ar taukuotos, patalpose pas mus nerūkoma. Tai gal atskirai nemerksiu.
O kai dedat į skalbimo mašiną, jas lankstot ar tiesiog sugrūst ir viskas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sparow: 17 vasario 2006 - 11:55
uzuolaidas visada skalbiu skalbimo masina, su spec.milteliais (t.y.milteliais skirtais uzuolaidu skalbimui) ir po skalbimo,isemusi is masinos,dar dregnas-pakabinu mirksiukas.gif vienu zodziu - jokiu problemu smile.gif Pries dedama i skalbimo masina lengvai sulankstau...
Atsakyti
As pirmiausia skalbiu su rankomis, o paskui dedu i skalbimo masina ir nustatau delicate programa.
Atsakyti
Aš užuolaidas gražiai sulankstau ir skalbiu, įjungusi lengvo skalbimo funkciją (30 laipsnių temp.) su "Ariel" skalbimo milteliais. Išskalbusi iškart lyginu, nes per užuolaidos sulenkimus lieka žymės rolleyes.gif .
Atsakyti
Aš skalbių užuolaidas blush2.gif nuimu, sulankstau ,idedu i pagalves užvalkaleli didesni nes mano užuolaida 6 m ,užsiūnu ir i skalbimo mašina ,idedu milteliu ir druskos spec.užuolaidoms yra parduotuvese pirkt pokeliai mažesni ir didesni iš akies ipylu, mano baltos tai dar priedo yra baliklis užuolaidoms , jungiu kai issiskalbia drėgnas kabinu pusdieni lyg tai buna pasiglamžiūsios vietom bet paskuj issikaba arba galima iš toliau lygintuvu pagarint jei skubiai svečių lauki arba anytos doh.gif jau pakabintas ir OK thumbup.gif
Atsakyti
labas moterytes:)
issikeliu is namo, turiu kruva uzuolaidu, kurias noreciau kuo skubiau parduoti...pigiai:)
jei ka domina, rasykite i e-maila: zavutte@xxx.lt
p.s. cia deja nemoku prisegti nuotrauku:)
Atsakyti
Skalbiu skalbimo masinoje, be jokio isankstinio paruosimo, ant pacio lengviausio rezimo, tik skalbiklio maziau dedu, nes kai idejau normalia doze, tai ziauriai viskas viduje putojo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip galvojate ar galima dienines paprastas užuolaidas nustatyti ant virinimo programos? parsivežiau iš kaimo užuolaidas išskalbt, nu šakės niekaip neatskalbiu, vienoj vietoj papeliję yra tai ta vieta taip ir lieka neišsiskalbus g.gif ar jau šakės joms? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2007 04 02, 14:05)
Kaip galvojate ar galima dienines paprastas užuolaidas nustatyti ant virinimo programos? parsivežiau iš kaimo užuolaidas išskalbt, nu šakės niekaip neatskalbiu, vienoj vietoj papeliję yra tai ta vieta taip ir lieka neišsiskalbus g.gif ar jau šakės joms? blink.gif

na kazkiek apskalbsi,bet kad visiskai isiskalbs neturek vilciu ax.gif verysad.gif
Atsakyti