Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai karoliukai

angelaite24, dėl tų užsegimų, ten viskas iš ebay, atskirai perka užsegimus, atskirai dyyydelius karoliukus ( beje, jie ten su skylutėm, tik kai yra gręžiama skylutė , lieka atplaišėlių tokių, kuris paskui gražiai atgal sudėliotos , tai beveik tos skylutės ir nebesimato rolleyes.gif ) ir paskui karštais klijais klijuoja, bet man vistiek labiau patinka tie su apvaliu mediniu galu užsegimai, bet niekur taip ir nerandu iš kur juos siunčiasi doh.gif ( ebay knisau, kiniečiuose ieškojau, lenkuose ..., arba ne ten, arba blogai ieškau ax.gif )

Inesska, būtinai parašyk čia, kai pasiaiškinsi bigsmile.gif , man irgi labai rūpi .

Pasirodau dar vieną čiulptuko laikiklį smile.gif
user posted image

Papildyta:
ir dar vienas tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 28, 07:44)
angelaite24, dėl tų užsegimų, ten viskas iš ebay, atskirai perka užsegimus, atskirai dyyydelius karoliukus ( beje, jie ten su skylutėm, tik kai yra gręžiama skylutė , lieka atplaišėlių tokių, kuris paskui gražiai atgal sudėliotos , tai beveik tos skylutės ir nebesimato  rolleyes.gif ) ir paskui karštais klijais klijuoja, bet man vistiek labiau patinka tie su apvaliu mediniu galu užsegimai, bet niekur taip ir nerandu iš kur juos siunčiasi  doh.gif ( ebay knisau, kiniečiuose ieškojau, lenkuose ..., arba ne ten, arba blogai ieškau  ax.gif )

Tai va va as irgi ieskojau tai tik plasmasiniu radau o tu medinuku apvaliu niekur nerandu netgi rasiau kelioms parduotuvems ir niekas ju neturi... O siustis is lt i kainuoja 5 litus biskiuka kaip ir brangoka sakyciau...
Darbelaii labai grazus...
Atsakyti
QUOTE(angelaite24 @ 2012 01 28, 12:18)
Tai va va as irgi ieskojau tai tik plasmasiniu radau o tu medinuku apvaliu niekur nerandu netgi rasiau kelioms parduotuvems ir niekas ju neturi... O siustis is lt i kainuoja 5 litus biskiuka kaip ir brangoka sakyciau...
Darbelaii labai grazus...

Nu jei kuri rasim, tai rėkim biggrin.gif , arba bent jau tyliai info pasidalinkim lotuliukas.gif
, aš vis dar neprarandu vilties, gi tos lt parduotuvės juos irgi iš kažkur siunčiasi unsure.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa_zyk: 28 sausio 2012 - 12:39
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 01 28, 11:35)
Nu jei kuri rasim, tai rėkim  biggrin.gif , arba bent jau tyliai info pasidalinkim  lotuliukas.gif
, aš vis dar neprarandu vilties, gi tos lt parduotuvės juos irgi iš kažkur siunčiasi  unsure.gif
Ačiū  4u.gif

Tai va parasiau ir kelioms lt parduotuvems pasakiau kad as netgi ne lt gyvenu ir tikrai nebusiu konkurete tai gal sakau atrasys... na tikiuosi unsure.gif
Atsakyti
Oi kaip čia ramu, jau nejaukiai jaučiuosi savo darbais temą užvertus unsure.gif . Pasirodykit, darbštuolės, ką Jūs kuriat bigsmile.gif

Dar vienas laikiklis berniukui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rasa_zyk , kaip grazu wub.gif O as irgi turiu tokius karoliukus- masynas biggrin.gif bet taip nieko ir nepadariau is ju ax.gif
As tai nepradingau, as cia karolius darau mazajam, jau prie pabaigos eina biggrin.gif parodysiu paskui. Mazas apsirgo, tai negaliu, labai letai viskas eina. As per ta laika tik ir padariau viena kirmelyte ir pora pakabuku draugei, bet nefotkinau, jau padovanajau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2011 03 18, 19:45)
http://www.coliuke.lt/index.php?id=197 bet vis negaliu iki ten davaziuot ir gyvai viska pamatyt

pas juos karoliukai ir nemedininukai gana brangus, kitur tikrai pigiau randu bet gaila kad tik jie ne medinukai buna cool.gif
Atsakyti
aš labai daug medinių įvairių turiu, bet nerandu kur panaudot:)
Atsakyti
kokio ilgio veriat laikiklius? is kokio puslapio karoliukus perkat? as kolkas nusiziurejus is
http://www.lukoslingas.eu
Atsakyti
Pasidairykite čia

http://www.gemland.l...?id_category=99

Ir kainos visai kitokios... biggrin.gif
Atsakyti
Dekolina, ačiū 4u.gif
o mediniu karoliuku su raidelemis gal kur pigiau matet?
Atsakyti
Kažkaip neatkreipiau dėmesio, pasidairysiu, jei kur užmatysiu - įmesiu nuorodėlę biggrin.gif
Atsakyti