Man daug graziu laikrodziu
Montblanc turi - aisku kainos negrazios, nebent sulaukus gero sale, bet tik keli buna zemesnem kainom ir aisku reikia spet susisukt parduotuvej.

Uztai kokybe nepriekaistinga
Is pigesniu patinka
Burberry laikrodukai, bet i juos paziuret megstu, o sau niekaip neprisijaukinau nei vieno - uz stiklo ar online nerealus, o uzsidejus nesijaucia savas....

Taip pat smagus
Fossil, Kate Spade, Seiko. Apie si (ne pati geriausia foto tik) Seiko rimtai svarsciau rinkdamasi laikroduka, bet nugalejo Bulova, nes ant sio itin matesi kiekvienas prisilietimas - praktiskai vos prilietei ir lieka pirsto antspaudas, tai iskart valyt tenka.

Gyvai neciupinejus, bet idomi
La Mer laikrodziu ideja - ne tik esamus, bet ir savo susikomplektuot galima.

Siuo metu pagrinde nesioju
Bulova - neprisijaukinu geltono aukso (isskyrus kelis papuosalus), o ir sidabro nebemegstu taip, kaip seniau megau, tai man svarbu buvo ir laikrodis su rose gold elementais (pries tai turejau tik rose gold spalvos
Fossil laikroduka). Visokiu nuomoniu apie Bulova kokybe yra, bet as jokio nusiskundimo neturiu, oir teko keleta kartu taip nejuokingai sutrenkt ji, bet nei ibrezimo neliko, nei kazkaip kitaip pakenke.

Namuose dar vienas sportinukas
A-line - pirktas laikrodziu prisijaukinimui, nes niekaip neisivaizdavau saves nesiojant toki daikta (nors paauglystej turejau ir nesiojau laikrodzius). Kaina labai nedidele, bet kokybe mane tenkina - irgi gaves keleta geru smugiu ir nieko, kuo puikiausiai veikia. Nebenesioju jau jo taip daznai kaip seniau, bet visdar tenka uzsidet.

Taip pat turiu
Swarovski laikroduka (nerandu foto online) - gavau dovanu, su skoniu neprasilenke dovanotojai, bet tik mazas jis. Kasdien man jis per mazas, bet cia ipratimo reikalas daugiau, uztai pasipuosus puikiai tinkamas
O dabar laukiu parkeliaujant
Fossil rinkinuko su keiciamom apyrankem - pasirode smagus reikalas kasdieniniam nesiojimui su tiek variantu.