QUOTE(bittersweett @ 2011 08 10, 22:20)
Pries 2 metus Swatch nesuzymetu ciferblatu gavau dovanu, po menesio akis priprato nustatyti laika
o siaip man atrodo laikrodziai jau senokai prarado tiesiogine funkcija - rodyti laika
renkames kaip aksesuara, o papildoma funkcija , kad dar kartais ir valandas rodytu
bent jau mano nuomone tokia
man labai nepatinka nesuzymetos valandos, nes laikrodi nesioju ne tik kaip aksesuara
dabartiniame suzymetos visos valandos, tik ne skaiciais, o bruksneliais
QUOTE(Menula @ 2011 08 12, 13:14)
Ateinu su klausimu. Noriu įsigyt paprastą kasdieninį laikroduką. Tačiau norėčiau, kad būtų kiek įmanoma patikimesnė kokybė, tiek mechanizmas, tiek korpusas, apyrankė. Kad po mėnesio nenusibraižytų, nenusiluptų, nesugestų, ar nuo menkiausio stuktelėjimo kur į stalą nesuskiltų. Bėda ta, kad negaliu tam skirt didelės sumos, reiktų tilpt į 200, na 300Lt. Gal yra daugiau apie laikrodžius suprantančių ir galinčių patart, į kokias firmas geriau dairytis? Gal kas iš patirties gali ką nors parekomenduot?
as turiu "romanson", pirkau pernai kaledoms. kainavo apie 260lt. stiklas visiskai nesusibraize ir siaip, atrodo kaip naujas
labai praktiskas dizainas, nes tinka tiek prie laisvesnes aprangos, tiek pasipuosus. su maniskiu maudytis negalima, tai ir netampau liuto uz usu
mano toks modelis: