vajei Kažkaip nepagalvojau, kad laikrodžiai tiek kainuoja
Ruošiausi skirti tam 300 lt. Tai dabar galvoju, kad nieko čia gero nesigaus už tokią sumą. Mano draugui prikolų te visokių nereikia. Laikrodį šiai dienai jis vertina daugiau kaip aksesuarą nei būtinybę, bet... kokybę įvertint tai tikrai įvertins bele ko tikrai nepakišiu. Tad turbūt vertėtų atsisakyti šitos idėjos ir galvot ką nors kita
QUOTE(roma @ 2006 09 07, 11:51)
Renkuosi laikrodį pagal gamintoją.Kadangi esu nebe "pacankė",tai rinkausi ilgam laikui šveicarišką Certina laikrodį už 1000lt.Tikiuosi,kad kaina atitiks kokybę.Jau buvo nukritęs ant grindų,tai viskas kaip ir buvę,o garsas buvo toks,kad galvojau jog subirėjo dalimis.Laikas parodys.
dabar vyras dairosi naujo laikrodžio, tai būtent Certina jam patinka. jaučiu pirks
Kai pirkdavau pati, tai pirkdavau kvarcinius, nes mechaniniai pas mane visi užskubėdavo(greičiausiai mano biolaukai netinkamai veikia laikrodžius) Pirkdavau tokį, koks krisdavo į akį ir atrodė orginaliai-firmų niekda nežiūrėjau. Bet kai dovanų gavau TISSOT firmos laikrodį, tai dabar su juo vaikštau.
Man laikrodis reikalingas laikui pažiūrėti ir man visai nesvarbu kas gamintojas, kokia jo vertė. Man asmeniškai laikrodis nėra aksesuaras, kuriuo turėčiau dabintis.
Bet bendraujant su vyrais, tai pirmiausia pažiūriu į laikrodį, batus ir kaklaraištį. Mano akim žiūrint ką ką, bet vyras turi turėti gerą laikrodį, nes vyrui laikrodis tai aksesuaras.
Man laikrodis reikalingas laikui pažiūrėti ir man visai nesvarbu kas gamintojas, kokia jo vertė. Man asmeniškai laikrodis nėra aksesuaras, kuriuo turėčiau dabintis.
Bet bendraujant su vyrais, tai pirmiausia pažiūriu į laikrodį, batus ir kaklaraištį. Mano akim žiūrint ką ką, bet vyras turi turėti gerą laikrodį, nes vyrui laikrodis tai aksesuaras.
Preiš kokius 7 metus, buvau nusipirkusi Orientuką. Su skaičiais ir data ,užsivedantis ir neblogai atsparus vandeniui. pamečiau prieš metus, tai pavasarį nusipirkau tokį patį, tik ciferblatas sidabrinės spalvos. 220 lt. man reikia kad laikrodis būtų laikrodis , ir dar kad nebijočiau rankos į vandenį įkišti, o pasipuošimui apyrankę galiu užsidėti.
Prieš kokius 9 metus pirkau SEKONDA firmos laikrodį už maždaug 200 Lt. Nešioju ant rankos kasdien. Veikia be problemų , tik kas keli metai pakeičiu elementą.
Manau, kad renkantis laikrodį labai svarbu, kad jis būtų atsparus vandeniui, t.y. nebijotų sušlapti. ir man dar patinka, kad maniškis rodo me tik valandas, minutes, sekundes, bet ir mėnesio dienas (tik erzina, kai mėnuo turi 30 dienų ir tenka persukti ).
Manau, kad renkantis laikrodį labai svarbu, kad jis būtų atsparus vandeniui, t.y. nebijotų sušlapti. ir man dar patinka, kad maniškis rodo me tik valandas, minutes, sekundes, bet ir mėnesio dienas (tik erzina, kai mėnuo turi 30 dienų ir tenka persukti ).
lietuvoje gero dizaino laikrodzio uo kokius 300lt parduoruveje neissirinkis, nes jie paprasti ir is kitu neissiskiriantys. jau pries metus nusipirkau uz 350lt Rado firmos laikrodi (zinoma dublikata- padielke) bet nesioju kaip originala neatskirsi nuo tikro... zinoma visiems prisipazystu kad jis neoriginalas tikrai nesigailiu nusipirkes ji kad ir be garantijos ar kad padielke
noriu padovanoti vyrui laikrodi, reikia klasikinio, prie kostiumu, galvoju apie Tissot, o kaina apie 1500 lt - kiek teko dometis - jie pakankamai istvermingi
gal dar kokiu pasiulymu turetumet?
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 17, 09:52)
noriu padovanoti vyrui laikrodi, reikia klasikinio, prie kostiumu, galvoju apie Tissot, o kaina apie 1500 lt - kiek teko dometis - jie pakankamai istvermingi
Turiu Tissot jau 11 metų, jokių priekaištų, tik baterijas reikia keisti firminėje parduotuvėje, apyrankes (odines) beje taip pat labai maloniai pakeičia. Laiko paklaida per metus ne daugiau 1 min., kainavo apie 600 Lt prieš 11 metų. stikliukas iki šiol nesusibraižęs. Labai patenkintas.
gal kas zinote, ar buna tokiu laikrodziu, kurie pvz. paspaudus mygtuka pasakytu, kiek valandu? ar as cia visai is fantastikos srities parasiau.. galbut padovanociau aklam vienisam zmogui..
anksciau tokiu budavo, rusu gamybos,elektroniniai.dabar neteko girdeti.senus dar atnesa taisyti.
gal kas zinote kur kaune galima pasitikrinti ar laikrodis originalus, pirkau guess sako originalus bet noriu pasitikslinti,.,.
zinau kad guess tik vilniuj yra , o kaune?
zinau kad guess tik vilniuj yra , o kaune?