Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 5

QUOTE(vardukas @ 2011 05 30, 15:23)
O is kur gers kokybes perkate? g.gif

aš perku kretingoj, jau antri metai kokybe patenkinta esu.
bet ieškau gal klaipėdoj atsiras kas nors. arčiau būtų atsivežti.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas bandėte Biodela granules?
Atsakyti
sveiki,

turiu kalvi 25kw, noreciau perdaryti i granulini.
Galita patarti ar apsimoka? ar geriau pirkti nauja granulini?
Atsakyti
QUOTE(ocidoci @ 2011 05 31, 09:36)
sveiki,

Sveiki,
+- pasiskaiciuoki siu sia skaiciuokle ir zinosite.
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 05 31, 08:47)
Sveiki,
+- pasiskaiciuoki siu sia skaiciuokle ir zinosite.

na as sioje srityje naujokas, ir nesinoretu, kad "apmautu".
Gal galima jusu kontaktus? paskambinciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ocidoci @ 2011 05 31, 09:58)
na as sioje srityje naujokas, ir nesinoretu, kad "apmautu".
Gal galima jusu kontaktus? paskambinciau smile.gif

parasiau i AZ, tik kaip pastebejote nesu salininkas tokio sprendimo (cia perspeju) smile.gif
Atsakyti
gal dar kas galetu pareikksti savo nuomone apie toki varianta: http://www.paltaja.l..... katilai.html
Atsakyti
QUOTE(ocidoci @ 2011 05 31, 09:36)
sveiki,

Kalvis gal ir neblogas katilas, idejus degikli granulem gal irgi neblogai gautusi. O del apsimokejimo reikia skaiciuotis - kiek laiko dar tas kalvis pratems? Kokia investicija? Kokio tikites rezultato ir kt.? - Tai reiketu palyginti su gamykliniu variantu.

Antra vertus galima i sistema jungti du katilus (anksciau temoje buvo kalbeta)- vienas granulem, kitas kitam kietam kurui. Granuliniame katile kitas kietas kuras kurenamas tik avariniu atveju (daug minusu)
Atsakyti
o ka manote apie mano ta pasiulyta varianta uz 12k?
Atsakyti
t.y. beveik 13k verysad.gif

nejau niekas nepakomentuos sio katilo?
nejau niekas neturi?
Atsakyti
QUOTE(ocidoci @ 2011 06 01, 17:02)
t.y. beveik 13k  verysad.gif

nejau niekas nepakomentuos sio katilo?
nejau niekas neturi?

As tokio neturiu.
Pasakysiu, kas man patinka jame, tai automatika - fuzzy logic, automatinis uzkurimas, liambda zondas, savaiminis silumokaiciu valymasis- tai tikrai yra geris.
Bunkeris - 300 irgi gerai. Naudingumo koeficientas 91% - man tinka. Taip pat sutaupysite papildomus 3 men. katilo parametru isisavinimui- zinau kad geras aptarnavimas (sprendziant is sio forumo)

Man butu svarbu suzinoti metalo naudojamo siam katilui marke (greiciausiai katilinis, nes lenku), katilo sieneliu stori, garantija (5 m).

Nepatinka tai, kad kuras tik medzio granules (anglies kilovatvalandes kaina dabar mazesne) . Taip pat noreciau kainos pagrindimo - kodel 12.8 k. lyginant su konkerentu 8 k panasia komplektacija.

Gerai butu isgirsti tokio katilo savininko atsiliepimus - pardavejai suteikia kontaktus klientu - pasikalbeciau, kokios problemos iskylo naudojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mykas: 01 birželio 2011 - 19:20
QUOTE(mykas @ 2011 06 01, 20:19)
As tokio neturiu.
Pasakysiu, kas man patinka jame, tai automatika - fuzzy logic, automatinis uzkurimas, liambda zondas, savaiminis silumokaiciu valymasis-  tai tikrai yra geris.
Bunkeris - 300 irgi gerai. Naudingumo koeficientas 91% - man tinka.  Taip pat sutaupysite papildomus 3 men. katilo parametru isisavinimui- zinau kad geras aptarnavimas (sprendziant is sio forumo)

Man butu svarbu suzinoti metalo naudojamo siam katilui marke (greiciausiai katilinis, nes lenku), katilo sieneliu stori, garantija (5 m).

Nepatinka tai, kad kuras tik medzio granules (anglies kilovatvalandes kaina dabar mazesne) . Taip pat noreciau kainos pagrindimo - kodel 12.8 k.  lyginant su konkerentu 8 k panasia komplektacija.

Gerai butu isgirsti tokio katilo savininko atsiliepimus -  pardavejai suteikia kontaktus  klientu - pasikalbeciau, kokios problemos iskylo naudojantis.

Sengiuos neproteguoti savu produktu viesai, bet i klausimus atsakysiu smile.gif
Katilui garantija silumokaiciui - taip 5metai
Kainos pagrindimas (jei lygint su Jusu) - tai bugninis uzraktas dozatorius panasus i sita, nepraleidzia ugnies/deguoniesi bunkeri ir tiksliau dozuoja kura (nebutina uzdarineti bunkerio)
Antras dalykas kaip minejote auto silumokaicio issivalymas (berods kas tris valandas pakilnoja turbuliatorius)
Na ir trecias dalykas, kurio papraseme gamintojo - galingesnis motoreduktorius (granulems stumti) bei stalcius po degikliu (paaiskinsiu kai pasakosiu apie sunkumus)

Sunkumai: kas ju neturi? smile.gif (tarkim su siuo modeliu) iki sios ziemos lyg ir viskas tvarkoj buvo - klientai nesiskunde, taciau paprastejo granuliu kokybe (turbut).
Apie viena klientu (tarp kitko kuriam sunkiausiai buvo) - vasario menesi kai prasidejo audros (buvo toks momentas) el. energija dinginejo, "el. suoliai tinkle" ir t.t. pas klienta prasidejo bedos iki 9h ryto veikia, po 9h meta kas pusvalandi/valanda/dvi klaida "iverter eror 34", po 8h vakaro (kazkur) visa nakti veikia be problemu - aiskinomes aiskinomes pagal klaidos koda (ju apie 99 smile.gif ) baiges tuom kad pakeitem inverteri nauju - bedos issisprende (kaip suzinojom kaiminysteje geoterminio kompresoriui irgi batukai buvo), RST neapkaltinisi (bet dabar aisku pasimoke pasiulom klientams "sroves lygintuva" prie betkokio katilo isigyti).
Prasidejus pavasariui kai silumos beveik nereikejo katilas pradejo strigti (kaip ir pas Jus granulem kurenant, jeigu nepravalot kas savaite degiklio )padavimas (ten "spylkos nera" paprasciausiai stringa), tada paaiskejo jog kazkas netaip, viskas baiges tuom, kad atsivezem gamintojo atstovus (berods savaites laikotarpyje) ir su atstovu pakeitem beveik viska isskyrus silumokaiti ir bunkeri. Gamintojas konstatavo "blogos granules" (kazkaip nesistengiam ieskoti kaltu - nes pries klienta jau tikrai nemalonu buvo, tiesa moket niekam nieko nereikejo), po sito apsilankymo klientas toliau dar koki menesi naudojos katilu kol neisjunge (kiek skambinom klausem - sake viskas ok).
Kliento vardu ar kontaktu neisdavinejam (zinau kad idomi plitika, bet galeciau duoti kokio svogerio kontaktus, kuris meluotu issririetes)- jei yra klausimu klauskit, geriau patiems pasakyti negu "apgauti" o po to paaisketu... blush2.gif

P.S. Pamirsau - sieneliu storis 5mm, plieno markes kolkas nerandu, bet kiek teko ciupineti (juk matot auksciau kad teko) katilu plienas (isskyrus apdaila) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 02 birželio 2011 - 07:23