Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 5

QUOTE(Paliukas @ 2011 03 07, 09:45)
Aha grazi diena smile.gif
Tik Arunasai gal Jus paklausysit, nepridega jokios alkunes (cia as netik apie savo produktus jeigu ka), kitiems irgi nedega, cia Jusu naudojamo katilo konstrukcijoje kazkur kazkokia klaida (cia ne is serijos koks blogas produktas ir t.t.)

nevien del pridegimo. granules ten spaudziamos toje vietoje ir malasi, lieka granuliu dulkes, kuriu tokio tipo degikliai isvis nesugeba sudeginti, tas dulkes net ispilti lauk tenka. zodziu tiesus degiklis patikimiau, pats issivalo, nereikia jo valyti, tokiuose dega viskas, o ne vien anglys. su tiesiu degikliu nera problemu ir su prastos kokybes granulemis nuo kuriu daug lieka slako.
Atsakyti
QUOTE(morkus @ 2011 03 07, 10:09)
nevien del pridegimo. granules ten spaudziamos toje vietoje ir malasi, lieka granuliu dulkes, kuriu tokio tipo degikliai isvis nesugeba sudeginti, tas dulkes net ispilti lauk tenka. zodziu tiesus degiklis patikimiau, pats issivalo, nereikia jo valyti, tokiuose dega viskas, o ne vien anglys. su tiesiu degikliu nera problemu ir su prastos kokybes granulemis nuo kuriu daug lieka slako.

Kazkada "sejot" mintis apie tai kad "spylkos lauzomos" kurenant angli, dabar sejat granules malas - ar matot kaip austrai kurena???? kiek sumaltu tu granuliu pas juos - uz tokius sprendimus (kai sumalomos granules) jau seniai uz vienos vietos butu pakabinti....
As tiesiog maldauju, gal po dvieju metu marazmu nusipirkit katila ir uzteks kazkokias pasakas prisiklausius gandus sekti? Galesit pats papasakoti, o ne pasaku prisiklauses/prisiskaites gandus perdavineti....
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 03 07, 10:15)
Kazkada "sejot" mintis apie tai kad "spylkos lauzomos" kurenant angli, dabar sejat granules malas - ar matot kaip austrai kurena???? kiek sumaltu tu granuliu pas juos - uz tokius sprendimus (kai sumalomos granules) jau seniai uz vienos vietos butu pakabinti....
As tiesiog maldauju, gal po dvieju metu marazmu nusipirkit katila ir uzteks kazkokias pasakas prisiklausius gandus sekti? Galesit pats papasakoti, o ne pasaku prisiklauses/prisiskaites gandus perdavineti....

man isvis nera noro su tavimi gincytis ir diskutuoti, rasineju tik todel, kad tu cia reklamuoji savo katilus ir giri juos, tai negaliu ziureti kaip mulkini zmones. ir kiek matau labai nerviniesi, kai pas tave nera tokiu katilu kaip as aiskinu kad jie geresni . o as kada noriu ir ka noriu pirksiu, tu man neaiskink cia forumas ne prekybos reklamos, as zmonems patariu kaip maziau problemu tureti, nes i granulinius katilus pakankamai isigilinau. tikiuosi kazkam i nauda ka rasinejau buvo.
Atsakyti
QUOTE(morkus @ 2011 03 07, 09:33)
man isvis nera noro su tavimi gincytis ir diskutuoti
...
tu man neaiskink cia
...

Paliukas pačiam "tamsta", o Jūsų atsakymai...
Xamiaks...
Atsakyti
QUOTE(morkus @ 2011 03 07, 10:33)
man isvis nera noro su tavimi gincytis ir diskutuoti, rasineju tik todel, kad tu cia reklamuoji savo katilus ir giri juos, tai negaliu ziureti kaip mulkini zmones.  ir kiek matau labai nerviniesi, kai pas tave nera tokiu katilu kaip as aiskinu kad jie geresni  . o as kada noriu ir ka noriu pirksiu, tu man neaiskink cia forumas ne prekybos reklamos, as zmonems patariu kaip maziau problemu tureti, nes i granulinius katilus pakankamai isigilinau. tikiuosi kazkam i nauda ka rasinejau buvo.

Labai, ypac "geoterminis uz 30klt cia per daug" va cia tai zinios pasireiskia, Morkus zino viska ir apie granulinius katilus ir apie geotermini sildyma, dar jis yra susiskaiciaves apie sildymasi saules kolektoriais ir tai neapsimoka.
Gal padarom taip:
As tamstai sakyciau "padovanoju" katila kuris 3-ios klases, pritaikytas kurenti stambesnei (iki 35mm) angliai su fuzzy logic'u uz 8klt, kur ir silumokaitis cilindro formos, galia 20kW. O tamsta pjaustai alkunes, virini vamzdzius, bet visa tai darai po sezono pasikurenes tik smulkia anglim kad po to galetum ivertinti savo "sumeistravimu" padarinius?
Sutik tamsta - toks pasiulymas, tokios aukstos klases ne kiekviena diena ateina wink.gif

Siame forume daugiau reklamos is vartotoju (kai jie skelbia kuom naudojas) negu is manes jeigu ka wink.gif

Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 03 07, 10:38)
Paliukas pačiam "tamsta", o Jūsų atsakymai...
Xamiaks...

as specialiai i ji kreipiuosi tu, nes jis i mane irgi taip kreipesi, kai prasidejo konfliktai , i mane pradejo kreiptis jus biggrin.gif cia tipo tokia taktika. aplamai pas ji labai toks gejiskas bendravimo budas lendant i uzpakali kad visiems itikti.
Atsakyti
Labas visiems. Baikit bartis, pas mane 3-ios klasės ir garantijos: valdikliui, galvutei ir visai kitai techninei daliai 2metai o katilo korpusui 5 metai. Geros dienos visiems, o visoms moterims gražios šventes 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(morkus @ 2011 03 07, 10:40)
as specialiai i ji kreipiuosi tu, nes jis i mane irgi taip kreipesi, kai prasidejo konfliktai , i mane pradejo kreiptis jus  biggrin.gif  cia tipo tokia taktika. aplamai pas ji labai toks gejiskas bendravimo budas lendant i uzpakali kad visiems itikti.

Ka tik pripazinot kad su manim gincyjates vien tik is kazkokio intereso, izeidinejimai taip pat sakyciau cia labiau ne noras kazka issiaiskinti, o sukelt kazkoki samysi
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 03 07, 10:38)
Labai, ypac "geoterminis uz 30klt cia per daug" va cia tai zinios pasireiskia, Morkus zino viska ir apie granulinius katilus ir apie geotermini sildyma, dar jis yra susiskaiciaves apie sildymasi saules kolektoriais ir tai neapsimoka.
Gal padarom taip:
As tamstai sakyciau "padovanoju" katila kuris 3-ios klases, pritaikytas kurenti stambesnei (iki 35mm) angliai su fuzzy logic'u uz 8klt, kur ir silumokaitis cilindro formos, galia 20kW. O tamsta pjaustai alkunes, virini vamzdzius, bet visa tai darai po sezono pasikurenes tik smulkia anglim kad po to galetum ivertinti savo "sumeistravimu" padarinius?
Sutik tamsta - toks pasiulymas, tokios aukstos klases ne kiekviena diena ateina wink.gif

Siame forume daugiau reklamos is vartotoju (kai jie skelbia kuom naudojas) negu is manes jeigu ka wink.gif

isvis nesupratau ka cia apie geotermini norejai pasakyti?
katila jeigu dovanoji imu.
Atsakyti
Laba diena,norėčiau patarimo-namas statomas su mansarda 165 kv.m. ploto.Namas iš lietuviškų fibo blokelių,bus gerai apšiltintas ir uždėtas struktūrinis tinkas.Kokio galingumo pečiaus mums reiktų-norėtųsi neblogo kainos ir kokybės santykio.Iš anksto visiems patarusiems dėkoju.Aišku domina ne tik galingumas,bet ir gamintojai.Tokia graži diena-nisišypsokit ir gyvenkite visi draugiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramma: 07 kovo 2011 - 10:00
forumuose asmeninius reiklaus labai smagu rutuliot , nematai mordos , neniežti nagu biggrin.gif

vistik kad ir kaip vyksta tos diskusijos ir kokia forma , svarbu kad kitiems nauda butu biggrin.gif

del katiliu klasiu: ar nera taip kaip su kinietiskais galingumais?? biggrin.gif kazkaip labai kreivai atrodo , kai katilo gamintojas savo katilam isrupina kuo aukstesne klase ir po to reklama , atitinkama kaina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif technines charakteristikos uzlauztos max. kai kurios nerealios, ir tik bandymu laboratorijose idealiomis salygomis taip buna ....susimontavus tos aukstos klases katila namuose, jo ekspluatavimas gali gautis toks pats kaip ir normalaus katilo bigsmile.gif
cia kaip ir visame gyvenime , kas su MB vazineja , kas su Opeliu, taip ir su katilais turi pinigu ir pasiputimo , perki aukstos klases katila , o jeigu skaiciuoji , perki ka isiulo pardavejas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramma @ 2011 03 07, 10:59)
Laba diena,norėčiau patarimo-namas statomas su mansarda 165 kv.m. ploto.Namas iš lietuviškų fibo blokelių,bus gerai apšiltintas ir uždėtas struktūrinis tinkas.Kokio galingumo pečiaus mums reiktų-norėtųsi neblogo kainos ir kokybės santykio.Iš anksto visiems patarusiems dėkoju.Aišku domina ne tik galingumas,bet ir gamintojai.Tokia graži diena-nisišypsokit ir gyvenkite visi draugiškai.

"gerai apsiltinta" tai cia plati savoka. tarkim mano sienos varza virs 7 tai cia skaitosi gerai ar blogai? smile.gif
siulyciau 10-18kw galinguma. geriausiai butu manyciau apie 14kw, bet nieko tokio jeigu katilas bus ir 24kw.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morkus: 07 kovo 2011 - 11:17