Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 5

QUOTE(silainiai @ 2011 02 16, 09:52)
Dar viena pelenų "grumstų" nuotrauka.
Atrodo, kad anglies gabaliukai "susiklijuoja".

Pas mane lygiai tas pats.
Visaip eksperementavau ir su padavimau, ir su venteliatoriumi, bet rezultato nelabai pakeiciu. Na nebent sanaudas i blogaja puse.
Atsakyti
QUOTE(lietis @ 2011 02 16, 15:53)
Pas mane lygiai tas pats.
Visaip eksperementavau ir su padavimau, ir su venteliatoriumi, bet rezultato nelabai pakeiciu. Na nebent sanaudas i blogaja puse.

O kokie nustatymai gavosi pačiam geriausi?
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 02 16, 17:25)
O kokie nustatymai gavosi pačiam geriausi?

pas mane Kostrzewa, paciam netiks. Siaip pastaruoju metu esu nustates padavima 2.2s.
Atsakyti
vyruciai ar nepagalvojate kad cia akmens anglies kalte ... juk lenkiska akmens anglis tai ne tas pats kas ukrainietiska , kas dabar pas mus prekyboje...
cia tik taip pamastymas skaitant problemas ir ziurint i degiklius biggrin.gif

juk katilai tai lenku gamybos , ir dar prisimenant tarybinius laikus ir silezijos angli , kas gali paneigti kad mums kiaule kisa sovietai biggrin.gif

paskaitykit tautieciai ka raso broliai lenkai forumuose apie anglies deginima gedikliais , ateisit i prota ir nusileisit ant zemes biggrin.gif

as uz LIETUVA - UZ NEPRIKLAUSOMA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arunasasas @ 2011 02 16, 19:23)
vyruciai ar nepagalvojate kad cia akmens anglies kalte ... juk lenkiska akmens anglis tai ne tas pats kas ukrainietiska , kas dabar pas mus prekyboje...

juk katilai tai lenku gamybos , ir dar prisimenant tarybinius laikus ir silezijos angli , kas gali paneigti kad mums kiaule kisa sovietai  biggrin.gif

paskaitykit tautieciai ka raso broliai lenkai forumuose apie anglies deginima gedikliais , ateisit i prota ir nusileisit ant zemes biggrin.gif 

as uz LIETUVA - UZ NEPRIKLAUSOMA  thumbup.gif

Aš irgi visom keturiom už lietuvišką produkciją- jei lietuviškos medžio granulės kainuotų 400Lt/t, net nežiūrėčiau į anglį... Bet lietuviški biznieriai daro biznį- jei labai reikia- mokėkit kaip ir vokietis ar austrijokas... tongue.gif
Atsakyti
biznis yra biznis biggrin.gif
bet ziurim problemas , anglis dega sudinai , kodel???? nemokam nustatyt degiklio parametru , ar gal anglis netokios kokybes kaip lenkiska ..

gerais laikais 1995 kada dar anglimi sildziausi , po sildymo sezono 2 tonos gavosi slako , kurio dauguma skalda , piktas pasidariau ant anglies ir tu pardaveju schmoll.gif

ir siu metu patirtis : naujas 100kw katilas sumontuotas tikrai techniskai , pabande kurenti akmens angli , kad ir kokius nustatymus keiteme , sudas gavosi , su gramulemis viskas gerai ir uzkaitina , ir atsijungia .. o anglis nesudega tinkamai , gaunasi kaip toje foto gabalai sukepe kazkokie , ir sanudos dideles.....

kame cia esme ::: anglis , reguliavimai , degiklis ???
Atsakyti
QUOTE(Arunasasas @ 2011 02 16, 19:23)

juk katilai tai lenku gamybos , ir dar prisimenant tarybinius laikus ir silezijos angli , kas gali paneigti kad mums kiaule kisa sovietai  biggrin.gif

as uz LIETUVA - UZ NEPRIKLAUSOMA  thumbup.gif

Visiskai galimas dalykas, kad anglis kalta. Taciau ar yra pasirinkimas?
Kiek klausinejau, visur ta pati anglis, o kiti ir net issijoti negali. Klaipedos kraste esu rades tik du sijotos anglies pardavejus. Buvo trecias, bet uzsalo doh.gif. Sakysit kurenk medzio granules, bet joms neturiu tinkamu sandeliavimo salygu. verysad.gif Taip, kad, pasirinkimas ribotas.
Atsakyti
uij uij granules perkame ir jos gamykloje sandeliuojamos lauke , taip kad dievu i medzius nevejam biggrin.gif

juk sufasuota i maiselius sandarius gali lyt ir salt , viskas gerai .... biggrin.gif

bent jau taip Alytaus Gnallinvest ....tikrai vartotojas esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arunasasas @ 2011 02 16, 20:02)
biznis yra biznis biggrin.gif
bet ziurim  problemas , anglis dega sudinai , kodel????  nemokam nustatyt degiklio parametru  , ar gal anglis netokios kokybes kaip lenkiska ..
gerais laikais 1995 kada dar anglimi sildziausi , po sildymo sezono 2 tonos gavosi slako , kurio dauguma skalda , piktas pasidariau ant anglies ir tu pardaveju  schmoll.gif

ir siu metu patirtis : naujas 100kw katilas sumontuotas  tikrai techniskai , pabande kurenti akmens angli , kad ir kokius nustatymus keiteme , sudas gavosi  , su gramulemis viskas gerai ir uzkaitina , ir atsijungia .. o anglis nesudega tinkamai , gaunasi kaip toje foto gabalai sukepe kazkokie , ir sanudos dideles.....

kame cia esme ::: anglis , reguliavimai , degiklis ???

As tris metus kurenau paprasta katila su anglimi. Pardavejas ir anglys buvo tie patys, tik anglis ne sijota, taciau sudegdavo labai graziai, pelenai likdavo kaip po malku, jokio slako. Tai leidzia daryti prielaida, kad saknys kaz kur su katilo nustatymais.
Atsakyti
QUOTE(Arunasasas @ 2011 02 16, 20:13)
uij uij granules perkame ir jos gamykloje sandeliuojamos lauke , taip kad dievu i medzius nevejam  biggrin.gif

juk sufasuota i maiselius sandarius gali lyt ir salt , viskas gerai .... biggrin.gif

bent jau taip Alytaus  Gnallinvest ....tikrai vartotojas esu biggrin.gif

Tai kaip atstovas pasiūlykit gera kaina... o mes jau susikooperuosim...
Atsakyti
silainiai ---- geras tavo atavaras biggrin.gif
isduok paslapti is kur gavai drinks_cheers.gif

nu draugeliai kad ir as galeciau susikoperuot su jumis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Arunasasas @ 2011 02 16, 20:13)
uij uij granules perkame ir jos gamykloje sandeliuojamos lauke , taip kad dievu i medzius nevejam  biggrin.gif

bent jau taip Alytaus  Gnallinvest ....tikrai vartotojas esu biggrin.gif

Na dar nesu mates, kad kas granules lauke laikytu (kad ir kokie sandarus maiseliai butu). Manau, kad daugelis vartotoju nesutiktu su tokiomis laikymo salygomis ir nerizikuotu.
Atsakyti