Įkraunama...
Įkraunama...

Šildymas granulėmis 5

QUOTE(MMMUTTTERRR @ 2011 02 15, 13:10)
O KAIP SU GARANTIJA ,NEGI LENKAI LEKS TAU TAISYT?Nors uz sutaupytas 4 stukas ir be garant. pasitaisysi  biggrin.gif

Aš ir nusispjoviau ant garantijos. Tuomet kai katilą pirkau, Paliukas po šitą forumą dar nesireiškė, o kiti katilų pardavėjai tik ragino "pirk , girdi, greičiau, ką čia mums smegenis suki su visokiais debiliškais klausimais". doh.gif
Įtariu, kad jei būtų garantinis atvejis, reakcijos laikas šitokių pardavėjų nebūtų geresnis nei lenkų. lotuliukas.gif

Dar klausimas Paliukui: jau kūrenu anglies granules kelias dienas, tai pastebėjau, kad labai nenori pelenai nuo degiklio kristi. Tiesiog sudega tokiais gumulais, kad tik žarstekliu eina nustumti, kaži kame problema? Oro padavimą sukėliau, rezultatas toks pat. g.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 02 15, 14:39)
Dar klausimas Paliukui: jau kūrenu anglies granules kelias dienas, tai pastebėjau, kad labai nenori pelenai nuo degiklio kristi. Tiesiog sudega tokiais gumulais, kad tik žarstekliu eina nustumti, kaži kame problema? Oro padavimą sukėliau, rezultatas toks pat.  g.gif

O ant degiklio virsutiniu sonu? ta prasme ne ten kur skylutes orui?
Va jei foto imestumet butu neblogai, tada pasakyciau tiksliau (manau jog kuro per mazai paduodate).
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 15, 13:42)
Va jei foto imestumet butu neblogai, tada pasakyciau tiksliau (manau jog kuro per mazai paduodate).

Gerai, vakare padarysiu nuotrauką ir įmesiu.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 02 15, 14:45)

sutarta
vakar vakare kaip tik pro Silainiu zenkla vaziavau - tamsta prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 15, 13:42)

Bandau prikabinti degiklio nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 15 vasario 2011 - 17:39
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 15, 11:16)
Kad ne ten nurodyta 500kg

Ten nurodytas išfasavimas, o kaina tonos. Įrašykit 0,5 t ir kaina pasikeis.

Dega tos granulės su špižiniu degikliu gerai, pelenu nedaug, bet susidaro daug šlako. Jis ir yra pagrindinis šio kuro minusas. Degiklis atrodo panašiai kaip silainiai fotografijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edmundask: 15 vasario 2011 - 19:55
QUOTE(edmundask @ 2011 02 15, 19:50)
Ten nurodytas išfasavimas, o kaina tonos. Įrašykit 0,5 t ir kaina pasikeis.

Dega tos granulės su špižiniu degikliu gerai, pelenu nedaug, bet susidaro daug šlako. Jis ir yra pagrindinis šio kuro minusas. Degiklis atrodo panašiai kaip silainiai fotografijoje.

Kažkaip nesuprantu AGROMAX politikos. Kai paskambinu mobiliu, nurodytu prie durpių granulių, vadybininkas sako, kad dabar tonos kaina 399Lt. Paskambinu paprastu parduotuvės telefonu, sako- kaina 369lt. Kažin , jei paskambinčiau AGROMAX valytojai, kokia būtų granulių kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 02 15, 21:13)
Kažkaip nesuprantu AGROMAX politikos. Kai paskambinu mobiliu, nurodytu prie durpių granulių, vadybininkas sako, kad dabar tonos kaina 399Lt. Paskambinu paprastu parduotuvės telefonu, sako- kaina 369lt. Kažin , jei paskambinčiau AGROMAX valytojai, kokia būtų granulių kaina?  biggrin.gif

Skambinau ir aš AGROMAX vadybininkui, bet jis man patarė kreiptis į parduotuvę. Prieš savaitę perkant iki tonos kaina buvo 369 Lt, toną ir daugiau - 359 Lt. Kadangi man įmetė 0,98 t maišiuką smile.gif , man pritaikė tonos kainą.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2011 02 15, 13:45)

Dar viena pelenų "grumstų" nuotrauka.
Atrodo, kad anglies gabaliukai "susiklijuoja".
Atsakyti
Silainiai klausimai:
1. Degikli palikot grudu ar pasikeitet i pries tai buvusi?
2. Koks padavimo/laukimo intervalas
3. Ar tik nebus slapia anglis kad tokie gabalai?
Atsakyti
ka tik is rusio ...jau pietus paruosti biggrin.gif

apie mano eksperimentus ;
granuliu sanaudos kai uz lango -20 padidejo kokia 50% degiklis dirba mazdaug ant 20kw galingumo, jeigu taip ir toliau mano tona granuliu pakaks kokiai 20 dienu g.gif

pagailo granuliu biggrin.gif vienu zodziu duris su degikliu i kampa , kitas duris ant katilo , malku glebi , susikaupusius laikrascius ir popiergalius i katilo kosere ir pirmyn biggrin.gif

kaip ir skaiciavau , ir ta pati kitur raso, sildymas granulemis gaunasi ~1.5 karto brangiau nei malkomis ....nors kai lauke iki-5 gaunasi tas pats ... ir tai reikia daugiau laiko kad butu galima tiksliau suskaiciuot sanaudas...

nesigincijamas patogumas deginant granules ..

negaliu dievu i medzius vyti ir su malkomis gerai , per para pakanka du , kai salta tris kartus pakrauti katila... bet tas visas paruosimas tu malku jau ne tik per gerkle lenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2011 02 16, 11:54)
Silainiai klausimai:
1. Degikli palikot grudu ar pasikeitet i pries tai buvusi?
2. Koks padavimo/laukimo intervalas
3. Ar tik nebus slapia anglis kad tokie gabalai?

1. Degiklis skirtas angliai.
2. Darant nuotraukas nustatymai buvo 8s-60s-80% ventiliatorius, šįryt nustačiau 5s-30s-90%.
3. Nupirkta anglis buvo šlapia, bet prieš kūrenimą džiovinau papylęs garaže.
Atsakyti