ar verta daryti ta pastorinima vilnonese kelnaitese. negi ten tokia plona medziagyte, kad visai neatleikytu sysiaus?
O sakykit, kas naudojat itti bitti, ar jos nenusiskalbia??? Nes dabar turiu ivairiu nusipirkus (frotines, flanelines, bambukines-veliurines, medvilnines-veliurines), tai po 3 sav naudojimo ir kasdieninio plovimo, jos tokios pasidare pilkos is baltu, kietos, vienos is vis susitrauke, atplyso lipdukai gal ka darau ne taip??? Pradziai pirkau pigesnes, paziureti ar is vis man pasiteisins naudoti daugkartines sauskelnes, viskas tinka ir patinka bet va niekaip neapsisprendziu kokias nupirkti, kad iki galo vystyklystes uztektu
Del itti bitti naudojimo nieko dar nepasakysiu, nes plausim dar tik antra karta, bet kadangi ten audiniai sitetiniai, tai manau isliks ilgai grazios bukles.
Man popolini one size labai atsparios naudojimui atrodo, jau metai kaip plaunam, o grazios iki siol.
Na ir as cia parodysiu siandienine savo itti bitti kopija
Man popolini one size labai atsparios naudojimui atrodo, jau metai kaip plaunam, o grazios iki siol.
Na ir as cia parodysiu siandienine savo itti bitti kopija
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 18, 17:07)
ar verta daryti ta pastorinima vilnonese kelnaitese. negi ten tokia plona medziagyte, kad visai neatleikytu sysiaus?
galima daryt ir be pastorinimo, mano vaikas dienom vaikšto su mano siūtais tokiais kaip šortukais iš tokios pat vilnos trikotažo pasiūta tai man trūko medžiagos tam įklotui-pastorinimui klynui tai šiaip viską atlaiko kuo puikiausiai dienos metu, naktį jaučiu reiktų kažko rimtesnio bet dienom tai vis tik nelaikai vaiko varvančio
spot, manau viskas pasidėvi, kad ir kokios kokybiškos bebūtų, bet kad plyštų tai manau neturėtų o apie šmikius jurag gali gi papasakoti arba coco aš vienus šmikius užsisakiau pati jau degu nekantrumu iščiupinėt viską
o dėl spalvos pasikeitimo tai kiek aš esu visokių turėjus tai jeigu neutralios šviesios spalvos tai dažniausiai visos pasiskalbia, ir nebe tokios gražios būna čia dėl to, kad su geresniais skalbimo milteliais skalbiam ta prasme ne su arieliais tidais ir pan nes natūraliai tai akinamai balta neegzistuoja, ten neišskalauti gerai skalbimo milteliai tokį efektą duoda
aš iš vienos mamikės perpirkau vieną seriją amerikoniškų sauskelnių, nu ***** kokios fainos, negaliu atsidžiaugt, vakare imesiu pasirodyt kokios, gal užsikrėsit, nes man tai jos daba mylimiausios
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 18:15)
aš iš vienos mamikės perpirkau vieną seriją amerikoniškų sauskelnių, nu ***** kokios fainos, negaliu atsidžiaugt, vakare imesiu pasirodyt kokios, gal užsikrėsit, nes man tai jos daba mylimiausios
Nu gi nugi lauksim Nors sauskelniu stalcius jau sunkiai uzsidaro
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 18:33)
Nu gi nugi lauksim Nors sauskelniu stalcius jau sunkiai uzsidaro
joo, per kraštus krenta
dar norėjau ir aš pasakyt kad popolini tikrai labai kokybiškos jos nebalintos tai nėr jom kur ir nusiskalbt kai tokios kremovos bet jau kad jos liuks tai liux
Labai aciu uz patarimus Tik va neapsisprendziu itti bitti ar popolini??? Dar reiks pasvarstyti???
Meduolia, esi sauni siuveja Kas per amerikoniskos sauskelnes
Pas mane kol kas is stalciaus sauskelnes nekrenta, bet jau gundaus nauju isigyt
Gitulia, itti bitti kopija
O kas tie smikiai
Siandien mokinau SB uzdet sauskelnes, neblogai sekesi Laukia mociuciu eile
Papildyta:
Isigyk viena ir kita ir isbandysi
Pas mane kol kas is stalciaus sauskelnes nekrenta, bet jau gundaus nauju isigyt
Gitulia, itti bitti kopija
O kas tie smikiai
Siandien mokinau SB uzdet sauskelnes, neblogai sekesi Laukia mociuciu eile
Papildyta:
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 20:35)
Labai aciu uz patarimus Tik va neapsisprendziu itti bitti ar popolini??? Dar reiks pasvarstyti???
Isigyk viena ir kita ir isbandysi
gtn močiutes bus nesunku išmokinti
šmikiai arba šmakiai yra itti bitti arba jų kopijos
spot, popolini įsigyk jeigu esi ekologijos gerbėja nuo iki, nes ten visiškas organic
o šmakių man rodos ne visiškas organic, nes juk ten PUL, vien jau tai negali būt organic na nebent irgi visiškas medžiagines ir peršlampančias pirkt
aš tai nefanatauju, kad "oj būtinai organines" ir pan, bet šiaip didelis pliusas, jeigu gražios sauskelnės o jeigu dar ir ekologiški audiniai, o ne paprasti
ta prasme itti bitti jeigu norit grooožio, nes jos tokios spalvotos gražutės, bet gražutės nes dažytos, chemiškai vis tik apdorotos, tuo tarpu popolini organic serija jos tokios natūraliai gražios nebus ten jokių spalvotų spaudžių, ryškių audinių ir panašiai
spot, popolini įsigyk jeigu esi ekologijos gerbėja nuo iki, nes ten visiškas organic
o šmakių man rodos ne visiškas organic, nes juk ten PUL, vien jau tai negali būt organic na nebent irgi visiškas medžiagines ir peršlampančias pirkt
aš tai nefanatauju, kad "oj būtinai organines" ir pan, bet šiaip didelis pliusas, jeigu gražios sauskelnės o jeigu dar ir ekologiški audiniai, o ne paprasti
ta prasme itti bitti jeigu norit grooožio, nes jos tokios spalvotos gražutės, bet gražutės nes dažytos, chemiškai vis tik apdorotos, tuo tarpu popolini organic serija jos tokios natūraliai gražios nebus ten jokių spalvotų spaudžių, ryškių audinių ir panašiai
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 18:01)
O sakykit, kas naudojat itti bitti, ar jos nenusiskalbia??? Nes dabar turiu ivairiu nusipirkus (frotines, flanelines, bambukines-veliurines, medvilnines-veliurines), tai po 3 sav naudojimo ir kasdieninio plovimo, jos tokios pasidare pilkos is baltu, kietos, vienos is vis susitrauke, atplyso lipdukai gal ka darau ne taip??? Pradziai pirkau pigesnes, paziureti ar is vis man pasiteisins naudoti daugkartines sauskelnes, viskas tinka ir patinka bet va niekaip neapsisprendziu kokias nupirkti, kad iki galo vystyklystes uztektu
itti nenusiskalbia, ypach isorines kelnytes:) iklotukai patys gal kiek pakieteja po ilgo naudojimo, bet ne tiek kad butu siurkstus;
gitulia: liuksishka Itti kopija!
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 21:11)
gtn močiutes bus nesunku išmokinti
Nesu ekologijos gerbeja popolini irgi issirinkau su poliesteriu http://www.ekomama.l...products_id=480 tai manau paimsiu tokiu ir tokiu
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 19:35)
dar vienas geras variantas, lygiai tox kaip popolini - "Motherease", ir organic ir bambukiniai variantai gerai devisi, nesukieteja po plovimu, gal tik kiek ilgiau dziusta bambuko sauskelnes, bet siaip labai malonios:)