Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

ar verta daryti ta pastorinima vilnonese kelnaitese. negi ten tokia plona medziagyte, kad visai neatleikytu sysiaus?
Atsakyti
O sakykit, kas naudojat itti bitti, ar jos nenusiskalbia??? Nes dabar turiu ivairiu nusipirkus (frotines, flanelines, bambukines-veliurines, medvilnines-veliurines), tai po 3 sav naudojimo ir kasdieninio plovimo, jos tokios pasidare pilkos is baltu, kietos, vienos is vis susitrauke, atplyso lipdukai g.gif g.gif g.gif gal ka darau ne taip??? Pradziai pirkau pigesnes, paziureti ar is vis man pasiteisins naudoti daugkartines sauskelnes, viskas tinka ir patinka thumbup.gif bet va niekaip neapsisprendziu kokias nupirkti, kad iki galo vystyklystes uztektu g.gif
Atsakyti
Del itti bitti naudojimo nieko dar nepasakysiu, nes plausim dar tik antra karta, bet kadangi ten audiniai sitetiniai, tai manau isliks ilgai grazios bukles.
Man popolini one size labai atsparios naudojimui atrodo, jau metai kaip plaunam, o grazios iki siol.

Na ir as cia parodysiu siandienine savo itti bitti kopija ax.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 18, 17:07)
ar verta daryti ta pastorinima vilnonese kelnaitese. negi ten tokia plona medziagyte, kad visai neatleikytu sysiaus?

galima daryt ir be pastorinimo, mano vaikas dienom vaikšto su mano siūtais tokiais kaip šortukais iš tokios pat vilnos trikotažo pasiūta tai man trūko medžiagos tam įklotui-pastorinimui klynui tai šiaip viską atlaiko kuo puikiausiai dienos metu, naktį jaučiu reiktų kažko rimtesnio g.gif bet dienom tai vis tik nelaikai vaiko varvančio ax.gif

spot, manau viskas pasidėvi, kad ir kokios kokybiškos bebūtų, bet kad plyštų tai manau neturėtų unsure.gif o apie šmikius jurag gali gi papasakoti arba coco ax.gif aš vienus šmikius užsisakiau pati jau degu nekantrumu iščiupinėt viską blush2.gif biggrin.gif

o dėl spalvos pasikeitimo tai kiek aš esu visokių turėjus tai jeigu neutralios šviesios spalvos tai dažniausiai visos pasiskalbia, ir nebe tokios gražios būna verysad.gif čia dėl to, kad su geresniais skalbimo milteliais skalbiam ta prasme ne su arieliais tidais ir pan nes natūraliai tai akinamai balta neegzistuoja, ten neišskalauti gerai skalbimo milteliai tokį efektą duoda ax.gif

aš iš vienos mamikės perpirkau vieną seriją amerikoniškų sauskelnių, nu ***** kokios fainos, negaliu atsidžiaugt, vakare imesiu pasirodyt kokios, gal užsikrėsit, nes man tai jos daba mylimiausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 18:15)
aš iš vienos mamikės perpirkau vieną seriją amerikoniškų sauskelnių, nu ***** kokios fainos, negaliu atsidžiaugt, vakare imesiu pasirodyt kokios, gal užsikrėsit, nes man tai jos daba mylimiausios  wub.gif

Nu gi nugi lauksim ax.gif Nors sauskelniu stalcius jau sunkiai uzsidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 18:33)
Nu gi nugi lauksim  ax.gif  Nors sauskelniu stalcius jau sunkiai uzsidaro  lotuliukas.gif

joo, per kraštus krenta doh.gif

dar norėjau ir aš pasakyt kad popolini tikrai labai kokybiškos thumbup.gif jos nebalintos tai nėr jom kur ir nusiskalbt kai tokios kremovos biggrin.gif bet jau kad jos liuks tai liux drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus 4u.gif Tik va neapsisprendziu itti bitti ar popolini??? Dar reiks pasvarstyti???
Atsakyti
Meduolia, esi sauni siuveja thumbup.gif Kas per amerikoniskos sauskelnes biggrin.gif

Pas mane kol kas is stalciaus sauskelnes nekrenta, bet jau gundaus nauju isigyt biggrin.gif
Gitulia, itti bitti kopija thumbup.gif

O kas tie smikiai g.gif smile.gif
Siandien mokinau SB uzdet sauskelnes, neblogai sekesi biggrin.gif Laukia mociuciu eile hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 20:35)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif  Tik va neapsisprendziu itti bitti ar popolini??? Dar reiks pasvarstyti???

Isigyk viena ir kita ir isbandysi mirksiukas.gif
Atsakyti
gtn thumbup.gif močiutes bus nesunku išmokinti ax.gif
šmikiai arba šmakiai yra itti bitti arba jų kopijos biggrin.gif

spot, popolini įsigyk jeigu esi ekologijos gerbėja nuo iki, nes ten visiškas organic ax.gif
o šmakių man rodos ne visiškas organic, nes juk ten PUL, vien jau tai negali būt organic mirksiukas.gif na nebent irgi visiškas medžiagines ir peršlampančias pirkt ax.gif

aš tai nefanatauju, kad "oj būtinai organines" ir pan, bet šiaip didelis pliusas, jeigu gražios sauskelnės o jeigu dar ir ekologiški audiniai, o ne paprasti ax.gif

ta prasme itti bitti jeigu norit grooožio, nes jos tokios spalvotos gražutės, bet gražutės nes dažytos, chemiškai vis tik apdorotos, tuo tarpu popolini organic serija jos tokios natūraliai gražios ax.gif nebus ten jokių spalvotų spaudžių, ryškių audinių ir panašiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 18:01)
O sakykit, kas naudojat itti bitti, ar jos nenusiskalbia??? Nes dabar turiu ivairiu nusipirkus (frotines, flanelines, bambukines-veliurines, medvilnines-veliurines), tai po 3 sav naudojimo ir kasdieninio plovimo, jos tokios pasidare pilkos is baltu, kietos, vienos is vis susitrauke, atplyso lipdukai  g.gif  g.gif  g.gif gal ka darau ne taip??? Pradziai pirkau pigesnes, paziureti ar is vis man pasiteisins naudoti daugkartines sauskelnes, viskas tinka ir patinka  thumbup.gif bet va niekaip neapsisprendziu kokias nupirkti, kad iki galo vystyklystes uztektu  g.gif

itti nenusiskalbia, ypach isorines kelnytes:) iklotukai patys gal kiek pakieteja po ilgo naudojimo, bet ne tiek kad butu siurkstus;

gitulia: liuksishka Itti kopija! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 21:11)
gtn  thumbup.gif  močiutes bus nesunku išmokinti  ax.gif
šmikiai arba šmakiai yra itti bitti arba jų kopijos  biggrin.gif

spot, popolini įsigyk jeigu esi ekologijos gerbėja nuo iki, nes ten visiškas organic  ax.gif
o šmakių man rodos ne visiškas organic, nes juk ten PUL, vien jau tai negali būt organic  mirksiukas.gif na nebent irgi visiškas medžiagines ir peršlampančias pirkt  ax.gif

aš tai nefanatauju, kad "oj būtinai organines" ir pan, bet šiaip didelis pliusas, jeigu gražios sauskelnės o jeigu dar ir ekologiški audiniai, o ne paprasti  ax.gif

ta prasme itti bitti jeigu norit grooožio, nes jos tokios spalvotos gražutės, bet gražutės nes dažytos, chemiškai vis tik apdorotos, tuo tarpu popolini organic serija jos tokios natūraliai gražios ax.gif  nebus ten jokių spalvotų spaudžių, ryškių audinių ir panašiai  ax.gif

Nesu ekologijos gerbeja ax.gif popolini irgi issirinkau su poliesteriu http://www.ekomama.l...products_id=480 tai manau paimsiu tokiu ir tokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spot @ 2011 02 18, 19:35)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif  Tik va neapsisprendziu itti bitti ar popolini??? Dar reiks pasvarstyti???

dar vienas geras variantas, lygiai tox kaip popolini - "Motherease", ir organic ir bambukiniai variantai thumbup.gif gerai devisi, nesukieteja po plovimu, gal tik kiek ilgiau dziusta bambuko sauskelnes, bet siaip labai malonios:)
Atsakyti