Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

gtn, kaip jums sekasi auginti leliuką su medžiaginėm sauskelnėm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 09:57)
gtn, kaip jums sekasi auginti leliuką su medžiaginėm sauskelnėm?  ax.gif

Aciu, gerai biggrin.gif Man visai patinka, o jis irgi gerai jauciasi su jomis 4u.gif Jusu vilnones kelnytes man patiko, lengvai uzmaunamos mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū gtn mirksiukas.gif biggrin.gif man irgi jos labai patinka
vakar sukonstravau dar vienos rūšies va tokios panašios
http://parduotuve.ek...s...(Loveybums)

idėsiu vėliau foto ir pakomentuosiu ar mums tinka ir patinka ax.gif
dar Gitulia idėjo šmikius man, oj kaip laukiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 10:24)
ačiū gtn  mirksiukas.gif  biggrin.gif man irgi jos labai patinka
vakar sukonstravau dar vienos rūšies va tokios panašios
http://parduotuve.ek...s...(Loveybums)

idėsiu vėliau foto ir pakomentuosiu ar mums tinka ir patinka  ax.gif
dar Gitulia idėjo šmikius man, oj kaip laukiu  blush2.gif  biggrin.gif

Vat man labai įdomu kaip jums pavyko, mat labai nusiteikusi įsigyti tokias kaip loveybums. Turėjom pirmą dydį, pirktą forume. Likau laaabai sužavėta. Medžiagytė (vilna) fantastiška, kokybė puiki, o modelio privalumas (bent mūsų atveju) - didelis siaurumas klynuke. Dėl to jos labai gerai priglusdavo, nekabėdavo ir galima buvo naudoti iki tiek kg, kiek ir skirtos, kai tuo tarpu daugelis kitų jau senai buvo padėtos į šoną sad.gif Turi mano vaikas stoooras leškas, ir nieko čia nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti
na man pirmas mano darbo vaizdas patiko, kai atsikels vaikas išbandysim, tada ir pasidalinsiu kaip ten kas ax.gif
Atsakyti
kadangi prisitriochinus buvau, kad "padarysiu, nieko nėra nepadaromo" biggrin.gif tai imetu pasižiūrėt, kas gaunasi maždaug blush2.gif biggrin.gif

viskas viename bet nepoliuretano pavidale o vilnos biggrin.gif

vilnonės kelnytės plius viduje didysis įklotas trijų sluoksnių bambuko flyso, plius papildomam sugeriamumui dar trisluoksnis bambukinis įklotas smile.gif

user posted image

user posted image

foto tragiškos blush2.gif doh.gif

reportažas:
toks nemažas lauknešėlis lotuliukas.gif , tinka kas labai nemėgsta sintetikos, bet nori kad gerai atlaikytų, tiktų manau nakčiai nes vilnos kelnytes pastorinau ties šlapiąja zona, na ir bambuko 6 stori sluoksniai, kas jau yra nemažai biggrin.gif

ten iš ekovaikų tai tie įklotukai medvilniniai gal ne taip išpučia, bet mano tikslas buvo "daug sugerti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolia: 18 vasario 2011 - 13:13
atrodo thumbup.gif

tik dar ant užpakaliuko man visad noris pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
laukiu bambuko veliūro ir kanapėlės tai manau miksuosiu kuris audinys kuriam labiau patiks ax.gif

o ant dupcikės būtinai nufotkinsiu, kai tik mažylis atsibus, nes knarkia dal lyg šiol thumbup.gif

šmakiai dabar laukia savo eilės cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Meduolia super darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

nu va taip ant monikeno, mano vaikas tikras monikenas, galėtų daugiau svert, gražiau, vis gi norėtųsi į jas įdėt kokius 12-13kg, o maniškis dar tik 10kg biggrin.gif

pliusas iš tikotažo tokios kelnytės, tas, kad jos minkštut minkštutėlės, nepalyginsi su austos vilnos kelnytėm, netgi ten kur visur apkantuota ir atrodo, kad gali patrynt ar pagriaužt tai minkšta minkšta, tempiasi, na ta prasme ne kietos

minusas tas, kad ten kur spaudės, siuvau tokius kaip snapelius, kad tvirčiau būtų, nes segionat spaudes reik pasaugot, na nelupt taip kaip įprastų sauskelnių biggrin.gif kad neišlupt gabalais smile.gif
bet atsižvelgiant į tai, šias kelnytes siuvau kaip triusikėlius, o ir įklotai tvirtai laikosi spaudžių pagalba, tai galima tiesiog kaip triusikus šmaukšt ir nuimt biggrin.gif o segiojimas gal extra atvejams, kai prisikakoja vaikas ar panašiai smile.gif

na ir jeigu sekančias siūčiau tai siūčiau mažesnes, nes jos taip apsigula, tempiasi kad visai nebūtina pasiūt ant išaugimo biggrin.gif čia mano mada yra tokia, aš vis bijau per mažas pasiūt tai pasiuvu ant išaugimo doh.gif lotuliukas.gif
nes čia siuvau pagal sauskelnių iškarpą g.gif reiks patobulint šitą dalyką

na atrodo visus savo pastebėjimus surašiau g.gif šiaip ištisai su tokiu storu bambuko sluoksniu nelaikyčiau vaiko, nes aš iš tų kur čiut myžt pyrst ir keičiu, bet nakčiai ar kokiu kelionės metu gal visai ir nieko ax.gif
Atsakyti
meduolia, supeeeer bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
meduolia super duper thumbup.gif wub.gif

mes dienom sekmingai ant puodo darom, bet nakti dar MP tiek prigeria, kad privaro daug doh.gif daznai perslampa viskas viename sauskelnes (tiek BumGenius, tiek Imse Vimse, pastarosios geriau sugeria bet vis tiek visko buna...), tai nebeismanau, ka cia nakti daryt... bandau ant puodo sodint, bet tik sunervinu vaika labai, nes prabudes MP nori... reiktu jauciu triusikeliu pavidalo sauskelnyciu kokiu, kad lengviau numaut/uzmaut nakti butu g.gif

Atsakyti