gtn, kaip jums sekasi auginti leliuką su medžiaginėm sauskelnėm?
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 09:57)
gtn, kaip jums sekasi auginti leliuką su medžiaginėm sauskelnėm?
Aciu, gerai Man visai patinka, o jis irgi gerai jauciasi su jomis Jusu vilnones kelnytes man patiko, lengvai uzmaunamos
ačiū gtn man irgi jos labai patinka
vakar sukonstravau dar vienos rūšies va tokios panašios
http://parduotuve.ek...s...(Loveybums)
idėsiu vėliau foto ir pakomentuosiu ar mums tinka ir patinka
dar Gitulia idėjo šmikius man, oj kaip laukiu
QUOTE(meduolia @ 2011 02 18, 10:24)
ačiū gtn man irgi jos labai patinka
Vat man labai įdomu kaip jums pavyko, mat labai nusiteikusi įsigyti tokias kaip loveybums. Turėjom pirmą dydį, pirktą forume. Likau laaabai sužavėta. Medžiagytė (vilna) fantastiška, kokybė puiki, o modelio privalumas (bent mūsų atveju) - didelis siaurumas klynuke. Dėl to jos labai gerai priglusdavo, nekabėdavo ir galima buvo naudoti iki tiek kg, kiek ir skirtos, kai tuo tarpu daugelis kitų jau senai buvo padėtos į šoną Turi mano vaikas stoooras leškas, ir nieko čia nepadarysi
na man pirmas mano darbo vaizdas patiko, kai atsikels vaikas išbandysim, tada ir pasidalinsiu kaip ten kas
kadangi prisitriochinus buvau, kad "padarysiu, nieko nėra nepadaromo" tai imetu pasižiūrėt, kas gaunasi maždaug
viskas viename bet nepoliuretano pavidale o vilnos
vilnonės kelnytės plius viduje didysis įklotas trijų sluoksnių bambuko flyso, plius papildomam sugeriamumui dar trisluoksnis bambukinis įklotas
foto tragiškos
reportažas:
toks nemažas lauknešėlis , tinka kas labai nemėgsta sintetikos, bet nori kad gerai atlaikytų, tiktų manau nakčiai nes vilnos kelnytes pastorinau ties šlapiąja zona, na ir bambuko 6 stori sluoksniai, kas jau yra nemažai
ten iš ekovaikų tai tie įklotukai medvilniniai gal ne taip išpučia, bet mano tikslas buvo "daug sugerti"
viskas viename bet nepoliuretano pavidale o vilnos
vilnonės kelnytės plius viduje didysis įklotas trijų sluoksnių bambuko flyso, plius papildomam sugeriamumui dar trisluoksnis bambukinis įklotas
foto tragiškos
reportažas:
toks nemažas lauknešėlis , tinka kas labai nemėgsta sintetikos, bet nori kad gerai atlaikytų, tiktų manau nakčiai nes vilnos kelnytes pastorinau ties šlapiąja zona, na ir bambuko 6 stori sluoksniai, kas jau yra nemažai
ten iš ekovaikų tai tie įklotukai medvilniniai gal ne taip išpučia, bet mano tikslas buvo "daug sugerti"
laukiu bambuko veliūro ir kanapėlės tai manau miksuosiu kuris audinys kuriam labiau patiks
o ant dupcikės būtinai nufotkinsiu, kai tik mažylis atsibus, nes knarkia dal lyg šiol
šmakiai dabar laukia savo eilės
o ant dupcikės būtinai nufotkinsiu, kai tik mažylis atsibus, nes knarkia dal lyg šiol
šmakiai dabar laukia savo eilės
Meduolia super darbelis
nu va taip ant monikeno, mano vaikas tikras monikenas, galėtų daugiau svert, gražiau, vis gi norėtųsi į jas įdėt kokius 12-13kg, o maniškis dar tik 10kg
pliusas iš tikotažo tokios kelnytės, tas, kad jos minkštut minkštutėlės, nepalyginsi su austos vilnos kelnytėm, netgi ten kur visur apkantuota ir atrodo, kad gali patrynt ar pagriaužt tai minkšta minkšta, tempiasi, na ta prasme ne kietos
minusas tas, kad ten kur spaudės, siuvau tokius kaip snapelius, kad tvirčiau būtų, nes segionat spaudes reik pasaugot, na nelupt taip kaip įprastų sauskelnių kad neišlupt gabalais
bet atsižvelgiant į tai, šias kelnytes siuvau kaip triusikėlius, o ir įklotai tvirtai laikosi spaudžių pagalba, tai galima tiesiog kaip triusikus šmaukšt ir nuimt o segiojimas gal extra atvejams, kai prisikakoja vaikas ar panašiai
na ir jeigu sekančias siūčiau tai siūčiau mažesnes, nes jos taip apsigula, tempiasi kad visai nebūtina pasiūt ant išaugimo čia mano mada yra tokia, aš vis bijau per mažas pasiūt tai pasiuvu ant išaugimo
nes čia siuvau pagal sauskelnių iškarpą reiks patobulint šitą dalyką
na atrodo visus savo pastebėjimus surašiau šiaip ištisai su tokiu storu bambuko sluoksniu nelaikyčiau vaiko, nes aš iš tų kur čiut myžt pyrst ir keičiu, bet nakčiai ar kokiu kelionės metu gal visai ir nieko
meduolia, supeeeer
meduolia super duper
mes dienom sekmingai ant puodo darom, bet nakti dar MP tiek prigeria, kad privaro daug daznai perslampa viskas viename sauskelnes (tiek BumGenius, tiek Imse Vimse, pastarosios geriau sugeria bet vis tiek visko buna...), tai nebeismanau, ka cia nakti daryt... bandau ant puodo sodint, bet tik sunervinu vaika labai, nes prabudes MP nori... reiktu jauciu triusikeliu pavidalo sauskelnyciu kokiu, kad lengviau numaut/uzmaut nakti butu
mes dienom sekmingai ant puodo darom, bet nakti dar MP tiek prigeria, kad privaro daug daznai perslampa viskas viename sauskelnes (tiek BumGenius, tiek Imse Vimse, pastarosios geriau sugeria bet vis tiek visko buna...), tai nebeismanau, ka cia nakti daryt... bandau ant puodo sodint, bet tik sunervinu vaika labai, nes prabudes MP nori... reiktu jauciu triusikeliu pavidalo sauskelnyciu kokiu, kad lengviau numaut/uzmaut nakti butu