Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(spot @ 2011 02 10, 13:20)
juurag kaip supratau pati naudoji itti bitti  g.gif as gundausi jas nupirkti mazajam, jis dabar sveria beveik 7 kg, tai dydi vidutini geriausia pirkti??? Ar neisaugs greitai??? Mums dar nera 2 menesiu, o augam greitai, tai galvoju  g.gif koks cia dydis tinkamiausias? Ar geriau palaukti dar koki menesi ir pirkti didziausia dydi, juk ju dydis reguliuojasi?  g.gif Tiesa, is kokios internetines parduotuves perki?

patarciau imti visgi L dydzio, nes jau nuo kokiu 9kg tinkamas L, o M ganetinai greitai gali pasirodyti ankstokas:) dydis reguliuojas knopkutem;
perku ish Babykind arba Natural Nursery;
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 10, 15:20)
drasiai pirk L, kol atkeliaus, jau ir 7,5kg bus, as pradejau L det beveik 9kg, bet siauriausio uzsegimo taip ir neteko panaudot  mirksiukas.gif
Pasisiuvau siandien iklotu rinkini smikiams, juoku darbas  bigsmile.gif tik ziuresim, kaip gerai laikys.

butinai pranesk kaip namudiniai iklotukai atlaiko smikiams!:)
Atsakyti
Moteriškės, norėčiau dar pasiteirauti - įsigijau keletą dėvėtų sauskelnių, bambukinių, frotinių. Jos man tokios kietos ir šiurkščios pasirodė... Ar čia taip turi būti, ar nepritrins kirkšnyčių tas šiurkštumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 10, 18:57)
butinai pranesk kaip namudiniai iklotukai atlaiko smikiams!:)

siuvau is storos medvilnines paklodeles, nu kazkokia dar nuo vyro kudikystes likus biggrin.gif turbut, kad medvilnine. Kvadrata 3 sluoksniu dariau, ta isgaubta iklotuka irgi 3 + kanapes flyzas tai pusei, kur su uzpkaliuku liecias. Po 3 valandu rezultatas toks pats kaip ir originalo rolleyes.gif , tik gali but, kad tiesiog tuo metu maziau slapinosi...
Zodziu ir lengva, ir beveik nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 02 10, 21:42)
Moteriškės, norėčiau dar pasiteirauti - įsigijau keletą dėvėtų sauskelnių, bambukinių, frotinių. Jos man tokios kietos ir šiurkščios pasirodė... Ar čia taip turi būti, ar nepritrins kirkšnyčių tas šiurkštumas?  g.gif

bambukas siaip kur as turiu, tai niekad nebuna siurkstus, bet popolini jos gal veliurines skaitosi ar kaip g.gif pamegink gerai tarp ranku patrint - turetu suminkstet, nes ir kieciausia medvilne taip "padirbejus" svelnia padaryt galima mirksiukas.gif jei iskart tokias kietas desi, tai tikrai gali pritrint manau...

beje, dar del vilnoniu kelnyciu lanolizavimo, tai tikrai nebutina po kiekvieno skalbimo lanolizuot, ypac kur veltos, na ir, pavyzdziui, is ruskovilos vilnos mano megztos isvis koki karta gal tik buvo papildomai lanolizuotos, o laiko puikiai, na, manau cia pirmiausia nuo vilnos priklauso - kuo maziau ji apdirbta, tuo geriau atsiskleidzia ir issilaiko jos naturalios savybes cool.gif
Atsakyti
Aš Lana Care prilaikančių vilnonių iš vis nesu lanolizavus, o skalbus jau 3 kartus. Ruskovillos - skalbiau ir nelanolizavau jau kokius 4 kart, bet jau reiks tą daryt
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 10, 22:28)
siuvau is storos medvilnines paklodeles, nu kazkokia dar nuo vyro kudikystes likus  biggrin.gif turbut, kad medvilnine. Kvadrata 3 sluoksniu dariau, ta isgaubta iklotuka irgi 3 + kanapes flyzas tai pusei, kur su uzpkaliuku liecias. Po 3 valandu rezultatas toks pats kaip ir originalo  rolleyes.gif , tik gali but, kad tiesiog tuo metu maziau slapinosi...
Zodziu ir lengva, ir beveik nemokamai  thumbup.gif

sounds good thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2011 02 11, 08:47)
pamegink gerai tarp ranku patrint

Matau, visos apie trinima tarp ranku raso, pasiulysiu lengvesni buda - sauskelne rankom istempt ir per lovytes/stalo/kedes briauna kampu pavazinet.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 11, 11:26)
Matau, visos apie trinima tarp ranku raso, pasiulysiu lengvesni buda - sauskelne rankom istempt ir per lovytes/stalo/kedes briauna kampu pavazinet.

thumbup.gif bandysim
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 02 11, 11:37)

ash ir pasiulysiu paprasta buda, kaip paminkstinti sauskelnes ir iklotukus:
plaunant ipilti citrinos rugsties (priesh tai uzpilant citr rug cu karstu vandeniu), tikrai padeda:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 11, 12:14)
plaunant ipilti citrinos rugsties (priesh tai uzpilant citr rug cu karstu vandeniu), tikrai padeda:) thumbup.gif

Labai dėkui visoms už atsakymus, o tą rūgštį tiesiog į skalbimo mašinos būgną supilti, ar kaip? ar ten pat kur milteliai?
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 11, 11:14)

Pastebėjau patarimą, bet aš kažkaip sudvejojau, ar ten paskui negraužia nurūgštinti drabužiai? Nors turbūt tiek pilt nereikia biggrin.gif

Aš prisiminiau, kad mūsų mašina turi plovimo programą, kad paskiau lygint nereiktų. Ten tiesiog papildomai pusvalandį būgną su išgręžtais rūbais suka, kol išsikedena, gal šitas irgi padėtų šiuo reikalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 11, 12:47)
Pastebėjau patarimą, bet aš kažkaip sudvejojau, ar ten paskui negraužia nurūgštinti drabužiai? Nors turbūt tiek pilt nereikia  biggrin.gif

Aš prisiminiau, kad mūsų mašina turi plovimo programą, kad paskiau lygint nereiktų. Ten tiesiog papildomai pusvalandį būgną su išgręžtais rūbais suka, kol išsikedena, gal šitas irgi padėtų šiuo reikalu  g.gif

tikrai neishgraush, tik suminkstins, reikia nedideli kieki, kokius du arbatinius saukstelius istirpdinti karstam vandeny ir paskui supilti i skalbimo masina, i minkstiklio skyreli
Atsakyti