O mes tiesiog paėmėm seną šepetėlį rankom-pamagėm šveist, na, toks mažesnis ir kietesnis nei batams, bet man atrodo visos žinot ir taip...
Po normalia vanens srove dzig-dzig, patrinu muilu su tulžim ir metu kibiran. Man asmeniškai jokių problemų nekilo. Dabar jau kai vaikas didesnis, tai kakoja apskritai beveik vien tik į puoduką, labai sėkmingai 8mėn išmoko
QUOTE(Felisė @ 2011 06 20, 10:36)
taip, kakuciu plovimas - ne pati maloniausia dalis.
Mes tai darom paprastai ir patogiai.
Turim toki daikta:
http://diapersprayer...page=hook_it_up
na ne tiksliai toki, bet panasu Tikrai nepakeiciamas.
Vanduo purskiamas su spaudimu ir puikiai nusiplauna visi kakuciai. Be jokiu trynimu.
Kur nors sveciuojantis ar atostogaujant sio daikto mums labiausiai truksta
Po kranu ar su paprastu dusu tikrai ne taip efektyvu.
Nors pradzioje dar naudodavom dusa vonioje, kai vaikutis tustindavosi skysciau. Musu duso galvute reguliuojasi. ta prasme reguliuojasi srove.
mazdaug tokia
nustacius taip, kad vanduo begtu is maziau skyluciu, padideja spaudimas ir veikia beveik taip pat.
Mes tai darom paprastai ir patogiai.
Turim toki daikta:
http://diapersprayer...page=hook_it_up
na ne tiksliai toki, bet panasu Tikrai nepakeiciamas.
Vanduo purskiamas su spaudimu ir puikiai nusiplauna visi kakuciai. Be jokiu trynimu.
Kur nors sveciuojantis ar atostogaujant sio daikto mums labiausiai truksta
Po kranu ar su paprastu dusu tikrai ne taip efektyvu.
Nors pradzioje dar naudodavom dusa vonioje, kai vaikutis tustindavosi skysciau. Musu duso galvute reguliuojasi. ta prasme reguliuojasi srove.
mazdaug tokia
nustacius taip, kad vanduo begtu is maziau skyluciu, padideja spaudimas ir veikia beveik taip pat.
Mes naudojame duso galvute nustate ant "masazines" sroves, tai "ismusa" lauk visus kakucius kuo puikiausiai.
Viskas ciki su tais dusais...bet as i vonia tai nenoriu plaut...vistiek bakterijos kasdien, kad ir valant neiseina taip isplaut...man vat kur beda....
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 20, 20:29)
Viskas ciki su tais dusais...bet as i vonia tai nenoriu plaut...vistiek bakterijos kasdien, kad ir valant neiseina taip isplaut...man vat kur beda....
o kriauklė?
kame bedos? kriaukle labai tinka tokiam praplovimui, stambesnius
ishmetam i tualeta, visa kita praplaunam kriauklej (isimu ish kriaukles nutekejimo dangtuka) su Ringuvos muiliuku ir uzmerkiam skalbimui;
kai buvo mazesnis ir viskas buvo itin skysta, tai tiesiog praplaudavau su Ringuvos muiliuku ir tiek, niekad jokiu demiu nelieka; su mazesniu visad naudodavom vystyklini popieriuka, kuris apsaugo nuo itin didelio sauskelniu uztersimo
ishmetam i tualeta, visa kita praplaunam kriauklej (isimu ish kriaukles nutekejimo dangtuka) su Ringuvos muiliuku ir uzmerkiam skalbimui;
kai buvo mazesnis ir viskas buvo itin skysta, tai tiesiog praplaudavau su Ringuvos muiliuku ir tiek, niekad jokiu demiu nelieka; su mazesniu visad naudodavom vystyklini popieriuka, kuris apsaugo nuo itin didelio sauskelniu uztersimo
QUOTE(Coccinela @ 2011 06 20, 23:38)
o kriauklė?
mano vonioj nera, jeigu butu - dar blogiau ten gi ir dantis valomes ir veida prausiames
as situos reikalus kibire tvarkau...man nepriimtina ir viskas. Na nebent terliotis su kibiru ir dusu i kibira nuplaut kakucius...bet tada man vystyklu popierius paprasciau, kas per krastelius isbego popierium tualetiniu isvalau ir tada kibiriuke prasiplaunu.
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 21, 06:30)
mano vonioj nera, jeigu butu - dar blogiau ten gi ir dantis valomes ir veida prausiames
bet gi juk nei akių, nei dantų į kriauklę nededat? kriauklę labai lengva nudezinfekuot, nei lankstytis ir pati kriauklė maža. nu bet jei neturit, tai neturit.
O tai kaip tu vaikui užpakaliuką nuplauni, irgi kibiran kiši? o rankas nuplovus užpakaliuką irgi dezinfekuoji, juk ant jų tada tokios pačios bakterijos kaip ten kriauklėj ar vonioj būtų..
Tiesą sakant, aš jau tikriausiai seniai būčiau numetus daugkartines šali, jei man reiktų taip kibiriuke terliotis. Gi ten visas vanduo užsimurzina
O sakykit, bambukinių sauskelnių negalima skalbti 95 laipsn. karštyje?
Nežinojau, kad negalima ir nuolat skalbiau, pakenkiau audiniui, ar kaip?
Nežinojau, kad negalima ir nuolat skalbiau, pakenkiau audiniui, ar kaip?
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 21, 08:30)
as situos reikalus kibire tvarkau...man nepriimtina ir viskas. Na nebent terliotis su kibiru ir dusu i kibira nuplaut kakucius...bet tada man vystyklu popierius paprasciau, kas per krastelius isbego popierium tualetiniu isvalau ir tada kibiriuke prasiplaunu.
Tai galima kibira istatyti i vonia ir tame kibire su stipriu dusu nuplauti, o po to ta vandeni klozetan ispilti.
Bent man svarbiausia, kad būtų tekantis vanduo. ar kibirą ar vonią su kibirų ar kriauklę vis tiek norisi pavalyti po tokių skalbimų.
Pati pakakotas kelnytes plaunu kriauklėje vonioje. Kas dieną bent po vieną kartą švariai kriauklę išplaunu, dezinfekuoju ir nesuku sau galvos. Nei vietos nei laiko nėr kitokiems žaidimams ;)Tik neįsižeiskite, kas mano kitaip. Tai tik mano, mano ir niekieno kito variantas.
Pati pakakotas kelnytes plaunu kriauklėje vonioje. Kas dieną bent po vieną kartą švariai kriauklę išplaunu, dezinfekuoju ir nesuku sau galvos. Nei vietos nei laiko nėr kitokiems žaidimams ;)Tik neįsižeiskite, kas mano kitaip. Tai tik mano, mano ir niekieno kito variantas.