supratau, radau dar, kad jie vatojami vietoj vystyklu popieriaus ar pasiteisina, ar jokio skirtumo ka naudoti?
nu neaaa, vystyklu popierius visai kitokia paskirti turi,jis tik apsaugo, kad ne itin susiteptu sauskelnes, bet jis neatstoja ikloto i sauskelnes, jis taip pat neleidzia dregmei tiesiogiai kontaktuoti su uzpakaliuku,bet jis nesugeria taip kaip medziaginis iklotas; be to, vystyklu popierius vienkartinis/ismetamas, iklotai plaunami
cia jei snekam apie "stay-dry" iklotus?
cia jei snekam apie "stay-dry" iklotus?
Mamytes, o kuo skalbiate daugkartinius vystyklus ir mazyliu rubelius? Apie muilo riesutus skaiciau, kad jie pilkina audinius, ka dar naudojate, nes kazkur skaiciau, kad vystyklams ir sauskelnems net ekologiski skalbikliai ne visi tinka, agl kas pasidalintu patirtim, kas tikrai tinka tiems daugkartiniams reikalams ir nekenkia mazyliams? Aciu.
QUOTE(garbanota avyte @ 2011 06 16, 11:26)
Mamytes, o kuo skalbiate daugkartinius vystyklus ir mazyliu rubelius? Apie muilo riesutus skaiciau, kad jie pilkina audinius, ka dar naudojate, nes kazkur skaiciau, kad vystyklams ir sauskelnems net ekologiski skalbikliai ne visi tinka, agl kas pasidalintu patirtim, kas tikrai tinka tiems daugkartiniams reikalams ir nekenkia mazyliams? Aciu.
labas,
as skalbiu viska su muilo riesutais, kol kas nepapilkejo nieks jeigu didesnes demeles su tulzies muilu patrinu pries skalbdama ir skalbiu su ringuvos tom drozlem muilo. taip pat su eko rutuliais kartais, bet siaip man jie nelabai patinka....geriausia man muilo riesutais, ant kuriu maiselio uzlasinu eterinio aliejaus, tai dar ir kvepia maloniai skalbiniai
mamytes, kokioje temperatūroje skalbiate vystyklus, sauskelnes?
QUOTE(bim-bam @ 2011 06 17, 10:34)
labas,
as skalbiu viska su muilo riesutais, kol kas nepapilkejo nieks jeigu didesnes demeles su tulzies muilu patrinu pries skalbdama ir skalbiu su ringuvos tom drozlem muilo. taip pat su eko rutuliais kartais, bet siaip man jie nelabai patinka....geriausia man muilo riesutais, ant kuriu maiselio uzlasinu eterinio aliejaus, tai dar ir kvepia maloniai skalbiniai
kai skalbiniai maloniai kvepia ir man patinka, as ir galvoju apie eterini alieju, o kaip del skalbiniu minkstumo, as iki siol visada skalbdavau su minkstikliu, kelis paskutinius kartus skalbiau be jo, tai net i rankas bjauru paimti skalbinius tokie kieti ir siurkstus...kaip buna skalbiant su riesutais?
o gal naudojate ekologiskus kokius minkstiklius?
kaip tos ekologiskos skalbimo priemones? tos pacios sonnet ir kitos... nes apie sonet dazniausia ir girdziu, kad naudoja tik tulzies muila arba lanolina, o kaip ju skalbikliai, minkstikliai? taip pat ir kt. eko firmu?
QUOTE(Felisė @ 2011 06 13, 20:44)
mums taip buvo kelis kartus, kai dejau Tutto nakciai.
Manau, kad nakciai reikia kazko daugiau sugeriancio. Be to gamintojo psl issiaskinau, kad sios sauskelnes nera skirtos nakciai. Jos dienines. Nors kai kuriems, maziau besislapinantiems vaikuciams gali tikti ir nakciai.
o dienos miegelius mums atlaiko puikiai.
bet igusti pritaikyti reikiama dydi, kad tikrai gerai priglustu, reikejo. dabar viskas
Manau, kad nakciai reikia kazko daugiau sugeriancio. Be to gamintojo psl issiaskinau, kad sios sauskelnes nera skirtos nakciai. Jos dienines. Nors kai kuriems, maziau besislapinantiems vaikuciams gali tikti ir nakciai.
o dienos miegelius mums atlaiko puikiai.
bet igusti pritaikyti reikiama dydi, kad tikrai gerai priglustu, reikejo. dabar viskas
Sutinku Reikia įgusti Būna, kartais ir su vienkartinėmis pro šalį padaro
Man vystyklų popierius bent kol kas nepasiteisino Mano vaikinukas "rimtą reikaliuką" padaro vieną kartą dienoje ir labai daug... Tai neatlaiko tas vystyklų popierius. Gal labiau tinka vaikučiams, kurie tuštinasi dažnai ir po nedaug?
Skalbiu vystyklus su Greenwalk skalbimo milteliais, jų labai nedaug reikia ir nėra jokio kvapo
QUOTE(singa @ 2011 06 17, 14:52)
Sutinku Reikia įgusti Būna, kartais ir su vienkartinėmis pro šalį padaro
Man vystyklų popierius bent kol kas nepasiteisino Mano vaikinukas "rimtą reikaliuką" padaro vieną kartą dienoje ir labai daug... Tai neatlaiko tas vystyklų popierius. Gal labiau tinka vaikučiams, kurie tuštinasi dažnai ir po nedaug?
Skalbiu vystyklus su Greenwalk skalbimo milteliais, jų labai nedaug reikia ir nėra jokio kvapo
hm...kodel? na mano po nemazai daro daznokai, bet vistiek mazesnis plotas susitepa nei be popieriaus visai. Juolab kad tik pakrasciai susitepa, bet vistiek persigeria bet zinoma tik deme lieka kuria lengva ukisku muilu pasalint.
O kaip tu isvalai ismatas? man ta dalis nelabai smagi...o su vystyklu popierium ir ne taip dregme jauciasi vaikui.
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 17, 15:18)
hm...kodel? na mano po nemazai daro daznokai, bet vistiek mazesnis plotas susitepa nei be popieriaus visai. Juolab kad tik pakrasciai susitepa, bet vistiek persigeria bet zinoma tik deme lieka kuria lengva ukisku muilu pasalint.
O kaip tu isvalai ismatas? man ta dalis nelabai smagi...o su vystyklu popierium ir ne taip dregme jauciasi vaikui.
Taip su vystyklų popieriumi mažiau susitepa Aš išmatas su tualetiniu popieriumi arba virtuviniu rankšluosčiu pavalau, o paskui su ūkišku muilu plaunu
QUOTE(singa @ 2011 06 20, 08:49)
Taip su vystyklų popieriumi mažiau susitepa Aš išmatas su tualetiniu popieriumi arba virtuviniu rankšluosčiu pavalau, o paskui su ūkišku muilu plaunu
taip, kakuciu plovimas - ne pati maloniausia dalis.
Mes tai darom paprastai ir patogiai.
Turim toki daikta:
http://diapersprayer...page=hook_it_up
na ne tiksliai toki, bet panasu Tikrai nepakeiciamas.
Vanduo purskiamas su spaudimu ir puikiai nusiplauna visi kakuciai. Be jokiu trynimu.
Kur nors sveciuojantis ar atostogaujant sio daikto mums labiausiai truksta
Po kranu ar su paprastu dusu tikrai ne taip efektyvu.
Nors pradzioje dar naudodavom dusa vonioje, kai vaikutis tustindavosi skysciau. Musu duso galvute reguliuojasi. ta prasme reguliuojasi srove.
mazdaug tokia
nustacius taip, kad vanduo begtu is maziau skyluciu, padideja spaudimas ir veikia beveik taip pat.