QUOTE(garbanota avyte @ 2011 06 08, 18:46)
o kokiu tikslu ta soda dedate del kvapu,kad nebutu, vandens nukalkinimo ar dar kitais sumetimais, kur ta soda dedate (i koki skyreli) ir kokiu skalbimo momentu pacioj pradzioj ar veliau kada, ir kuo skalbiate riesutais ar kuo kitu? aciu.
Aš sodą skalbimui pirmiausiai atradau dėl kvapo
Rasakiloje rašo apie skalbimą, o actą tai jau senai žinau, kad galima naudoti vietoj minkštiklio
QUOTE(Sonrisita @ 2011 06 09, 09:38)
Ir aš renku, dėlioju, bijau negerai prisipirkti
Kas čia per sausieji įklotai?
Dar klausimėlis,
štai šitos bambukinės sauskelnės su neperšlampamu sluoksniu, rašo, kad ten poliesteris, tai čia tas PUL?
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 06 09, 10:04)
...pagrinde tie berimai suaktyveja tik ilgesnio buvimo su sauskelnem metu...t.y. nakties miego metu ir dienos miegelio metu.
O jie dabar prasidėjo?
Jei dabar, ar negali būti susiję su tuo nenormaliu karščiu?
Greičiau šunta, prakaituoja, dar jei šlapias, griaužia odelę ir greit beria. Aš pradžioje bandyčiau kuo dažniau prausti ir daryti oro vonias, juolab, kad jau ir oras turėtų nebebūti toks tvankus, tai matysite ar yra skirtumas.
Panašiai būdavo mano vyresnėliui, naudojom vienkartines sauskelnes, bet vasarą periodiškai atsirasdavo pabėrimų
QUOTE(kregzde @ 2011 06 09, 10:11)
Tai, kad to Neutral ir kokio Sonett net panašios kainos, aš gal rinkčiausi vaikeliui kokį Sonett skystą ir palikčiau vieną skalavimą, brangiau kainuos skalbimas, bet užteks vieno skalavimo
Merginos, kaip Jūs pabalinate sauskelnes? Nuo muilo riešutų jos pasidarė pilkšvos. Nenoriu baliklių, gal žinote kokį natūralų būdą?
Ir dar liemenėlė nupilkavo, kaip ją išbalinti? Įdomu kokia citrinos rūgštis nepadėtų, t.y. skalbti su citrinos rūgštimi? Patarkite prašau
.
O ar niekas nebandėte skalbti su ecogenie kamuoliais? Aš dabar su tokiu skalbiu, galvoju, gal ir sauskelnėms tiktų
Nors šiaip manau, kad naujagimio drabužėliams išvis nereikia skalbiklio, aišku, jei neįvyko kokia avarija
Įdomi mintis
Esu girdėjusi, kad balta spalva nėra "tikra", nuo skalbimo natūraliai nyksta ir todėl audinys pilkėja, be to, čia daug įtakos turi ir vandens kokybė, kuo daugiau kalkių, tuo greičiau pilkėja...