Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

QUOTE(Loveco @ 2011 05 13, 19:42)
tokiu atveju i vienkartines tieskit bambuko ikota ir gausit ta pati... as manau kitaip.  blush2.gif  Mano vaikas, pagudytas ant "vatos su plastmase" (t.y. to neperslampamo paklotelio vienkartinio) bemat suprakaituoja. As, jei po paklode pasitiesiu neperslampama pakloteli, per nakti pabundu slapia (nuo prakaito). Tai kur tas kvepavimas  g.gif

Sveikos, mamytės smile.gif

aš norėjau pasitikslinti, jeigu naudoji daugkartinius vystyklus ir dar užmauni merimo vilnos neperšlampančias kelnaites man vis tiek lovytė lieka drėgna g.gif Pagal jūsų diskusiją supratau, kad ir jums taip nutinka? Tiesiate neperšlmpamą paklotėlį ar kaip? Ar jums visai lovytei nekliūva? blink.gif Bandau savo sūnelį su daugkartiniais auginti, bet kol kas esam visose lovose balučių palikę ir dar sugebėjom truputį pašusti, nes aš nespeju keisti tų sauskelnių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2011 05 27, 13:05)
Sveikos, mamytės  smile.gif

aš norėjau pasitikslinti, jeigu naudoji daugkartinius vystyklus ir dar užmauni merimo vilnos neperšlampančias kelnaites man vis tiek lovytė lieka drėgna  g.gif  Pagal jūsų diskusiją supratau, kad ir jums taip nutinka? Tiesiate neperšlmpamą paklotėlį ar kaip? Ar jums visai lovytei nekliūva?  blink.gif  Bandau savo sūnelį su daugkartiniais auginti, bet kol kas esam visose lovose balučių palikę ir dar sugebėjom truputį pašusti, nes aš nespeju keisti tų sauskelnių  unsure.gif

Naudoju taip pat daugkartinius vystyklus + vilnos kelnytes (ir pirktines ir pacios megztas) ir niekas mums neperslampa. Jokiu baluciu... Gal nelanolizuotos jusu kelnytes?
Atsakyti
Mano nei vienos megztos neatstos pirktinių prilaikančių su lipučkom (ImseVimse ar Baby BeeHinds) schmoll.gif nes pastarosios veltos, dar nei sykio neperšlapo. O savo megztas dieną maunu. Bet gal aš megzt nemoku arba reik sumezgus suvelt.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 05 27, 11:17)
...taciau manau, kad galima jas praskalauti po tekanciu vandeniu ir i lauka dziuti pakabint, kelios min ir ve galima naudot smile.gif

ar tikrai taip greit džiūna? g.gif Aš turiu paklodę neperšlampamą, tai vienas vargas ją išdžiovinti doh.gif Neperšlampamas kelnytes dabar džiaunu ant gyvatuko, tai gan greit džiūna... Tas gudrusis poliuretanas labai nenori drėgmės atiduoti biggrin.gif

O ką darote, kad kvapo nebūtų? Ir kuo skalbiate? Nusipirkau šiandien su akcija kažkokiu pakvepintų muilo riešutų, gal neerzins, nes kvapų nemėgstu, bet skalbiu su ecogenie kamuoliu ir jaučiu, kad ne visus kvapus išima, ypač iš rūbelių ar paklodės, jei peršlampa g.gif Skaičiau kažkur, berods Rasakilos psl., apie skalbimą su soda, gal kas bandė?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 05 27, 14:13)
ar tikrai taip greit džiūna?  g.gif  Aš turiu paklodę neperšlampamą, tai vienas vargas ją išdžiovinti  doh.gif  Neperšlampamas kelnytes dabar džiaunu ant gyvatuko, tai gan greit džiūna... Tas gudrusis poliuretanas labai nenori drėgmės atiduoti  biggrin.gif

O ką darote, kad kvapo nebūtų? Ir kuo skalbiate? Nusipirkau šiandien su akcija kažkokiu pakvepintų muilo riešutų, gal neerzins, nes kvapų nemėgstu, bet skalbiu su ecogenie kamuoliu ir jaučiu, kad ne visus kvapus išima, ypač iš rūbelių ar paklodės, jei peršlampa  g.gif  Skaičiau kažkur, berods Rasakilos psl., apie skalbimą su soda, gal kas bandė?

Visada skalbiu įmetant pora šaukstų sodos...kvapų jokių - nei malonių, nei nemalonių...Et. aliejai kvepia
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 05 27, 18:17)
Visada skalbiu įmetant pora šaukstų sodos...kvapų jokių - nei malonių, nei nemalonių...Et. aliejai kvepia

o kokiu tikslu ta soda dedate del kvapu, vandens nukalkinimo ar dar kitais sumetimais, kur ta soda dedate ir kokiu skalbimo momentu pacioj pradzioj ar veliau kada, ir kuo skalbiate riesutais ar kuo kitu? aciu.
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2011 05 27, 14:05)
Naudoju taip pat daugkartinius vystyklus + vilnos kelnytes (ir pirktines ir pacios megztas) ir niekas mums neperslampa. Jokiu baluciu... Gal nelanolizuotos jusu kelnytes?

QUOTE(Coccinela @ 2011 05 27, 14:12)
Mano nei vienos megztos neatstos pirktinių prilaikančių su lipučkom (ImseVimse ar Baby BeeHinds)  schmoll.gif nes pastarosios veltos, dar nei sykio neperšlapo. O savo megztas dieną maunu. Bet gal aš megzt nemoku arba reik sumezgus suvelt.

Na va ir aš naudoju vystykla ir kelnytes, bet man peršlampa. Reiks lanolino paeiškoti. O kur jūs jo perkat? Kas kiek laiko su juo skalbiat? smile.gif

O Coccinelos norėčiau paklaust, kur galima pirkti tų ImseVimse ar Baby BeeHinds? Gal tos padėtų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2011 05 27, 15:54)
O Coccinelos norėčiau paklaust, kur galima pirkti tų ImseVimse ar Baby BeeHinds? Gal tos padėtų?  smile.gif

gal neskubėk, gal geros kelnytės ir užteks lanolizuoti.
Šiaip aš ne LT gyvenu, bet Baby BeeHinds nuogimimo.lt pirkau. Naudoju vienas vilnones ir 2vnt Baby BeeHinds kanapines nakčiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labai_laiminga @ 2011 05 27, 17:54)
Na va ir aš naudoju vystykla ir kelnytes, bet man peršlampa. Reiks lanolino paeiškoti. O kur jūs jo perkat? Kas kiek laiko su juo skalbiat?  smile.gif

O Coccinelos norėčiau paklaust, kur galima pirkti tų ImseVimse ar Baby BeeHinds? Gal tos padėtų?  smile.gif

As naudoju Sonett priemone vilnai su lanonlinu. O pacios megztas kelnytes is 100% vilnos (megztos tikrai gana tankiai) pirmiausiai isskalbiau su paprastu skalbikliu paprasciausiu skalbimo rezimu su spalvotais skalbiniais, kad jos susiveltu ir siek tiek susitrauktu, tada jau merkiau i tirpala su lanolinu. Ismirkytos ir isdziuve jos tokios net "riebios" atordo paciupinejus. Lanolizuoti reikia kazkur karta i menesi, arba jei -kelnytes labai susitepe ir teko jas isplauti. Be to svarbu, koki vystykla i vidu naudojate, gal per plonas ir per mazai sugeria? Nes tuomet tai jokia vilna neatlaikys. Turiu ir Imse Vimse uzsegamas prilaikancias vilnos kelnytes (pirkau Rasakiloj), jos tikrai puikios!
Atsakyti
sveikos:
skaitinėju, kad vaikučiams naudojat daugkartinius vystyklus: o ar nebendėt pačios naudoti daugkartinių įklotų?
aš juos naudoju jau keli metais: labai pasiteisno:-Lietuvoje dar nėra labai populiaru, ( bent jau niekur neradau),bet Europoj, iš kur parsivežiau šiuos įklotukus, labai populiaru:
user posted image
user posted image

Ka apie tai manot?
Atsakyti
QUOTE(lacham @ 2011 05 29, 11:25)
sveikos:
skaitinėju, kad vaikučiams naudojat daugkartinius vystyklus: o ar nebendėt pačios naudoti daugkartinių įklotų?
aš juos naudoju jau keli metais: labai pasiteisno:-Lietuvoje dar nėra labai populiaru, ( bent jau niekur neradau),bet Europoj, iš kur parsivežiau šiuos įklotukus, labai populiaru:
user posted image
user posted image
Ka apie tai manot?

yra net atskira tema mirksiukas.gif bei kažkurioj temoj dar ir siuvosi merginos, tik aš dabar jau nebežinau, ar rankdarbiuos, ar vis tik ekologijos skyrelį siuvančios renkasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 29 gegužės 2011 - 14:43
QUOTE(lacham @ 2011 05 29, 13:25)
o ar nebendėt pačios naudoti daugkartinių įklotų?

Laba,
labai bandem ir bandom wink.gif labai labai geras reikalas. o del uzsienio tai cia tas pats , kaip ir su daukartinem, ten daug daugiau viskas ir labiau viskas pazenge wink.gif
o tema yra CIA smile.gif
Atsakyti