Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Sveikos, nusprendziau isijungti i jusu bureli smile.gif nusprendziau pabandyti savo vaikinuka auginti su daugkartinemis sauskelnemis smile.gif Isigijau 5 pabandymui (is pupkio ir mazylio, nesinorejo pradziai islaidauti), keiciu daznai, kas 1 - 1,5 val, matyt normalu, nes dar maziukas, daug sisioja g.gif g.gif g.gif Norejau paklausti, ar kas bandete papolini medvilnines sauskelnes? http://www.ekomama.l...products_id=480 Kokie atsiliepimai? Ir ar tikrai tinka iki 15 kg, neisauga?
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 02, 12:48)
Coccinela, tai kad kaip supratau pas tave arsenalas sauskelniu ir iklotuku ne mazas?smile.gif kiek viso vnt turi iklotu??
geriausias gerejas visgi yra bambukas/kanape, bet atliekamos medziagos turbut nelabai turi?smile.gif

Aš turiu 3vnt bitti ir 1vnt boo, ir 2 papildomus įklotus (tik kaip durnė ėmiau S ir M dydžius, bo iki šiol man vis per dideli įklotai kaip berniukui pasirodydavo). Normaliai, nesiskundžiu, nes turiu ir peršlampančių, o ir skalbiu kas dieną. Tik dabar viską ant radiatoriaus džiaunu, o galvoju, jei turėčiau įklotų daugiau tai galėčiau džiovyklon ar balkonan nešt, nebūtų tos problemos su drėgme namuos..
Užsisakiau šiek tiek kanapės pabandymui, turi kartu su replėm ateit. Bet man atrodo kelis gi ir iš trikotažinio džemperio galima pasiūt, arba vilnos vidun į įklotą įkomponuot, dėl sportinio intereso, kad va, nemokamai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 02, 14:30)
Aš turiu 3vnt bitti ir 1vnt boo, ir 2 papildomus įklotus (tik kaip durnė ėmiau S ir M dydžius, bo iki šiol man vis per dideli įklotai kaip berniukui pasirodydavo). Normaliai, nesiskundžiu, nes turiu ir peršlampančių, o ir skalbiu kas dieną. Tik dabar viską ant radiatoriaus džiaunu, o galvoju, jei turėčiau įklotų daugiau tai galėčiau džiovyklon ar balkonan nešt, nebūtų tos problemos su drėgme namuos..
Užsisakiau šiek tiek kanapės pabandymui, turi kartu su replėm ateit. Bet man atrodo kelis gi ir iš trikotažinio džemperio galima pasiūt, arba vilnos vidun į įklotą įkomponuot, dėl sportinio intereso, kad va, nemokamai  ax.gif

tada be abejo, galima tureti ir daugiau ikloteliu:)
o ka nakciai deti mazajam? 3 in one? ar kazka kitko kombinuoji?
Atsakyti
Nakčiai dedu pampersą, nes kiek bandžiau su daugkartinėm, tai pasibaigdavo tuom, kad reik visą perrengt.. aš naktį nesikeliu vaiko maitint, o tik ant šono apsiverčiu biggrin.gif už tai man per sudėtinga atrodo kėlimaisi keist sauskelnių, žinau kuris variantas su vilnonėm kelnytėm atlaikytų, bet mažius miega ant šono, o man taip nepatogiai tas gumulas atrodo... žodžiu, laukiu, kol pradės šlapintis naktį mažiau, o dabar nieko blogo ir dėl to vieno pamperso per parą nematau. Plius gi reik išnaudot, ką prisipirkę turim.
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 12:47)
vixiuke, aš turiu  smile.gif ir kanapines ir bambukines, galiu perleist, nes sportinis interesas neprarastas dar sportuoju ir naujas vis išbandinėju  blush2.gif  lotuliukas.gif ania Gitulia?  lotuliukas.gif

gal galit parašyti ką turit, už kiek, gal foto būtų, tai tuomet į emailą vixiuke eta gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 02, 14:48)
gal galit parašyti ką turit, už kiek, gal foto būtų, tai tuomet į emailą vixiuke eta gmail.com  4u.gif

sudėsiu į skelbimus 4u.gif
aš kaip pardavėja iš patirties sakau, nieks niekada į AŽ nebruka biggrin.gif blush2.gif na nėr kada, patogiau sudėt į skelbimus ir per kelias dienas viską išgraibsto ir dar paprašo biggrin.gif tai vat dėl to pasiūlymų ir negauni
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 14:56)
sudėsiu į skelbimus  4u.gif
aš kaip pardavėja iš patirties sakau, nieks niekada į AŽ nebruka  biggrin.gif  blush2.gif na nėr kada, patogiau sudėt į skelbimus ir per kelias dienas viską išgraibsto ir dar paprašo  biggrin.gif tai vat dėl to pasiūlymų ir negauni

tai realiai tikrai tiek daug pripirkus buvai sauskelniu savo mazajam? nes pastebejau skelbimuose, kad daznai parduodi visishkai naujas;
ar cia gal mini prekyba gal kokia?smile.gif nes pamenu ana savaite skelbimuose maciau, kad pvz mamabless parduodi naujas, 5 vnt berods? cia turbut ne savo reikmems tiek pirkta, jei ne paslaptis?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 02, 14:47)
Nakčiai dedu pampersą, nes kiek bandžiau su daugkartinėm, tai pasibaigdavo tuom, kad reik visą perrengt.. aš naktį nesikeliu vaiko maitint, o tik ant šono apsiverčiu  biggrin.gif už tai man per sudėtinga atrodo kėlimaisi keist sauskelnių, žinau kuris variantas su vilnonėm kelnytėm atlaikytų, bet mažius miega ant šono, o man taip nepatogiai tas gumulas atrodo... žodžiu, laukiu, kol pradės šlapintis naktį mažiau, o dabar nieko blogo ir dėl to vieno pamperso per parą nematau. Plius gi reik išnaudot, ką prisipirkę turim.

nakti mazasis nevalgo pats ar cia tokia taktika nakti nebemaitinti?smile.gif
pavydetina...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 02, 16:06)
tai realiai tikrai tiek daug pripirkus buvai sauskelniu savo mazajam? nes pastebejau skelbimuose, kad daznai parduodi visishkai naujas;
ar cia gal mini prekyba gal kokia?smile.gif nes pamenu ana savaite skelbimuose maciau, kad pvz mamabless parduodi naujas, 5 vnt berods? cia turbut ne savo reikmems tiek pirkta, jei ne paslaptis?smile.gif

visiškai nepaslaptis blush2.gif schmoll.gif tiesiog būna geros kainos pasitaiko užsienio skelbimuose, arba va pavyzdžiui vienai padrūžkei netiko, nepatiko tai priglaudžiau aš biggrin.gif
o šiaip mėgėja aš sauskelnes papirkt blush2.gif taip kaip kitos perka žaislus vaikams krūvom, taip aš sauskelnes blush2.gif biggrin.gif nu liga liga čia lotuliukas.gif

va itti bitti perku grynai, kad išsičiupinėčiau ir pabandyčiau kažką tokio pasiūt biggrin.gif o siuvimas tai man patinka, tokia savotiška meditacija gaunasi, kada vaikas užmiega biggrin.gif vyras sako:"aj tipo, kam tu vargsti čia" o man patinka, kažkaip toks užsiemimas vis ne vien puodai, bliudai ir kibirai kožną dieną, galima kažką pakurt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 02, 15:06)
nakti mazasis nevalgo pats ar cia tokia taktika nakti nebemaitinti?smile.gif
pavydetina...smile.gif

nesupratai biggrin.gif mes miegam su vaiku mūsų lovoj. Aš vis stengiuos pamaitinus lovytėn jį padėt, bet kol valgo užmiegu ir nubundu tik kai vėl maitint reikia, tai tada verčiamės su vaiku ant kito šono ir vėl tas pats..
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 16:26)
visiškai nepaslaptis  blush2.gif  schmoll.gif tiesiog būna geros kainos pasitaiko užsienio skelbimuose, arba va pavyzdžiui vienai padrūžkei netiko, nepatiko tai priglaudžiau aš  biggrin.gif
o šiaip mėgėja aš sauskelnes papirkt  blush2.gif taip kaip kitos perka žaislus vaikams krūvom, taip aš sauskelnes  blush2.gif  biggrin.gif nu liga liga čia lotuliukas.gif

va itti bitti perku grynai, kad išsičiupinėčiau ir pabandyčiau kažką tokio pasiūt  biggrin.gif o siuvimas tai man patinka, tokia savotiška meditacija gaunasi, kada vaikas užmiega  biggrin.gif vyras sako:"aj tipo, kam tu vargsti čia" o man patinka, kažkaip toks užsiemimas vis ne vien puodai, bliudai ir kibirai kožną dieną, galima kažką pakurt  smile.gif

nu fainai, gera ta manija, thumbup.gif zinosim kas netoliese galetu pasiuti papildomu ikloteliu smikiams:)
Atsakyti
O su kokiomis skalbimo priemonemis jus skalbiate sauskelnes?
Naudojau rubams plauti Amway miltelius kol pasirinkimo nebuvo, dabar noriu kazko kito, tuo labiau, kad dabar gyvename name ir labai aktualu kuo maziau siuksliu, chemikalu ax.gif ir svarios ekologiskos sauskelnes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 02 vasario 2011 - 22:09
QUOTE(gtn @ 2011 02 02, 22:08)
O su kokiomis skalbimo priemonemis jus skalbiate sauskelnes?
Naudojau rubams plauti Amway miltelius kol pasirinkimo nebuvo, dabar noriu kazko kito, tuo labiau, kad dabar gyvename name ir labai aktualu kuo maziau siuksliu, chemikalu  ax.gif  ir svarios ekologiskos sauskelnes  biggrin.gif

su sonnet arba "nappy soak", kartais Ringuvos ukisku muilu:)
Atsakyti