Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Merginos, atsiprasau as truputi ne i tema 4u.gif
Gal galit patarti kaip nakciai su daugkartinem sauskelnem vaikuti migdyti? Na, kad jaustusi daug maz sausas? 4u.gif
Atsakyti
nakciai as dedu viskas viename (trys viename) sauskelnes, BumGenius arba ImseVimse 4u.gif
Atsakyti
kad daugiau sugertu ir jaustusi sausiau, reiktu ikloto su fleece, ash dedu 8 sluoksniu bambuka/fleece+bambuko sauskelnes+viln kelnaites;
bet aishku, po kokiu 5-6val bet kas perslampa, ka bedesi..smile.gif nors vilnos kelnaites visad islieka sausos
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Gavau ir as savuosius smikius 4u.gif Didelis aciu paslaugiajai mamytei uz pristatyma 4u.gif
Pirmas ispudis - jetau, kokios mazos (emiau L dydi). Bet uzdejus atrodo gerai. Tik kazkaip siaura tarp kojyciu, galvoju, jog rimto reikalo gali nesulaikyti biggrin.gif
Nelabai supratau, kaip naudoti ta ikloteli su dviem spaudem skirtinguose galuose doh.gif blush2.gif
Tiesa, uzdejus tik su originaliais iklotukais, paraudo sikiukas schmoll.gif Vadinasi, dar reikia deti papildoma plona medvilnini. Ar jusu leliam taip nebuvo? g.gif
Labai patiko sauskleniu spalvyte, tokia gyva thumbup.gif
Kazkaip keistai toks zakliopkes nugarytej, manau, jog gali spausti vaikuciui gulint. Labai jos jauciasi...
Isvada: per didele kaina uz tokia preke. Grazi isvaizda, bet nepraktiska. 4u.gif
Tai va, tokie mano ispudziai. smile.gif
Atsakyti
indust, smagu, kad pagaliau ir iki taves dakeliavo smikiai thumbup.gif
Spalvytes tikrai nuostabios ir gyvos biggrin.gif Del klyniuko plocio, manau jokiu bedu neturetu kilti su kakiais, jei nebus per laisvai uzsegtos.
Spaudziu spalva iklotuose atitinka spalvas sauskelneje. Lankstoma uzsegi pirma i priekio spaudes, o ta isformuota segi prie uzpakaliuko spaudziu. i tas apatines isformuoto ikloto spaudes nekreipk demesio, nes ten palikta galimybe prisegti dar viena papildoma maziuka iklotuka, kuris perkamas atskirai.
Mums kol kas nenuspaude jokios spaudes ir uzpakaliukas nerausta. jei jums sintetika nelabai, tada gal tikrai koki medvizlnini iklotuka ar popieriuka dekit. g.gif

O siaip kaina tikrai didoka.
Mes kaip tik ant dienu vienas sauskelnes is Kinijos gavom, tas papigiai. Tai ju medziagos irgi panasios i smikius, o kana 4 kartus mazesne biggrin.gif Virsus svelnus pukuotas taip vadinamas minky, o vidine medziagele labai panasi i smikiu, tik siek tiek storesene, na jau iklotai aisku nelyginami. Ir klyniukau jau nnoretusi gerokai siauresnio, nes vaikstanciam toks kaip smikiu pats tas.
Va musu kinietiskas grozis biggrin.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 25 vasario 2011 - 21:11
QUOTE(indust @ 2011 02 25, 20:47)
Sveikos, mamytes! Gavau ir as savuosius smikius 4u.gif  Didelis aciu paslaugiajai mamytei uz pristatyma 4u.gif
Pirmas ispudis - jetau, kokios mazos (emiau L dydi). Bet uzdejus atrodo gerai. Tik kazkaip siaura tarp kojyciu, galvoju, jog rimto reikalo gali nesulaikyti biggrin.gif 
Nelabai supratau, kaip naudoti ta ikloteli su dviem spaudem skirtinguose galuose doh.gif  blush2.gif 
Tiesa, uzdejus tik su originaliais iklotukais, paraudo sikiukas schmoll.gif  Vadinasi, dar reikia deti papildoma plona medvilnini. Ar jusu leliam taip nebuvo? g.gif
Labai patiko sauskleniu spalvyte, tokia gyva thumbup.gif
Kazkaip keistai toks zakliopkes nugarytej, manau, jog gali spausti vaikuciui gulint. Labai jos jauciasi...
Isvada: per didele kaina uz tokia preke. Grazi isvaizda, bet nepraktiska. 4u.gif
Tai va, tokie mano ispudziai.  smile.gif

hm, keisti ispudziai:)
tas iklotelis su raudonom spaudem per viduriuka ish apacios ir geltonomis gale, dedasi arciausiai uzpkaliuko, jo virsus su stay dry, tai tikrai neturetu parasuti uzpakaliukas, nes jis tas iklotelis ish pavirsiaus visad islieka sausas, visa dregme kaupias po juo i apatini bambuko iklota; man atrodo, kad tiesiog susugeti taisyklingai nemokejot iklotu vieno ant kito???
o kas ten kur turetu spausti nugaroj, neisivaizduoju??? g.gif nera kur spausti:)
o del siaurumo ir praktiskumo, judanciam vaikiukui kaip tik patogiau kai tarp kojyciu maziau "pribombastinta" ir didelius reikaliukus irgi atlaiko:)
mes bent jau nesiskundziam, man jie tikrai atrodo l. patogus thumbup.gif
Atsakyti
Aš jau spėjau nemažai (mano mąstais biggrin.gif , su jum tai čia nesilyginsiu) sauskelnių pasiūt, tai visos su spaudėm kaip šmakių ax.gif super, anksčiau mąsčiau, kad turėt kelis išorinius sluoksnius ir daug iklotų, bet pas mus dabar atvirkščiai, įklotai tie patys, o išorę pagal nuotaiką biggrin.gif
Faini šmakiai, man nei cento negaila. Tik va, L dydis, o jau man kažkaip mažokas atrodo, sveria sūnus gal apie 10kg, bet jo šlaunys storos, o pilvas liesas, tai apatinės auselės lauk lenda. Mano siūtų irgi, kaži, kurioj vietoj iškarpą pataisyt, gal pailgint klyną? g.gif
Atsakyti
Papasakokit dar apie tuos smikius smakius smile.gif Mano, kaip ir Coccinelos, leliaus,slaunys storos, tad aktualu ar smikiuose gumyte (ta kuri krastuose buna) klyno srityje isiuta iki pat spaudziu ar siek tiek maziau?
Pastebejau, jei gumyte trumpesne, tuomet storaslauniams vaikams sauskelnes geriau tinka, lengviau prisitaiko prie kuno formu biggrin.gif
P.S. ne i tema, bet jei kas nors nores atsisakyti smikiu L dydziu, rasykit man, pajamsiu.
Atsakyti
Dzhine. paziurek 12 psl idejau foto savo gero rubuilio su smikiais. Jo slaunys tai tikrai gerules (sveriam koki 13 kg gal su virsum jau), bet niekas nenuspaudzia.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 26, 11:21)
Dzhine. paziurek 12 psl idejau foto savo gero rubuilio su smikiais. Jo slaunys tai tikrai gerules (sveriam koki 13 kg gal su virsum jau), bet niekas nenuspaudzia.

Aisq, kad nuo sauskelniu modelio, medziagos ir siuvimo technikos priklauso. Mano triju menesiu lelius. dabar tenka segti didziausio dydzio neperslampancias ant minimalaus susegimo ir tai kartais nuspaudzia. O vat bambinexo vidutinio dydzio kilpinio audinio sauskelnes niekad ner nuspaude
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 26, 10:51)
Papasakokit dar apie tuos smikius smakius smile.gif Mano, kaip ir Coccinelos, leliaus,slaunys storos, tad aktualu ar smikiuose gumyte (ta kuri krastuose buna) klyno srityje isiuta iki pat spaudziu ar siek tiek maziau?
Pastebejau, jei gumyte trumpesne, tuomet storaslauniams vaikams sauskelnes geriau tinka, lengviau prisitaiko prie kuno formu biggrin.gif
P.S. ne i tema, bet jei kas nors nores atsisakyti smikiu L dydziu, rasykit man, pajamsiu.

mes dar šmakių nenaudojom, tik iščiupinėjau ir pasiuvau panašų variotą biggrin.gif
galim perleist rolleyes.gif spalva tipo top tokia kaip Gitulės įdėta smile.gif

aš tikėjausi šiaip irgi fainiau, kad bus šmakis blush2.gif biggrin.gif na aišku iškarpa superinė, bet man tas viršus sintetika unsure.gif o tas bambuko įklotas vienintelis geras reikalas ir tai nekontaktuoja su odele blush2.gif
nu ir šiaip pasižiūrėjau šiaip tikrai nėra sunku pasiūt šmikų antrininkus biggrin.gif pul'o turim, spaudžių turim, bambukas atvažiuoja, sausųjų įklotų turim biggrin.gif no problems lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 26, 11:41)
Aisq, kad nuo sauskelniu modelio, medziagos ir siuvimo technikos priklauso. Mano triju menesiu lelius. dabar tenka segti didziausio dydzio neperslampancias ant minimalaus susegimo ir tai kartais nuspaudzia. O vat bambinexo vidutinio dydzio kilpinio audinio sauskelnes niekad ner nuspaude

bambinexo, mes turim, deja mums jos netinkamos, nes mano vaikas su pilvu, o leškos kūdokos, o ten yra T formos sauskelnė, dėl to jums ir tinka, nes šlaunims vietos sočiai, o pilvukas paspaustas, o beto man bambinexo audinys tai total košmar, atrodo baisiai, nusišėręs unsure.gif o ir kaina ne tokia maža jau buvo, kaip ir visų importinių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 26, 12:19)
mes dar šmakių nenaudojom, tik iščiupinėjau ir pasiuvau  panašų variotą  biggrin.gif
galim perleist  rolleyes.gif spalva tipo top tokia kaip Gitulės įdėta  smile.gif

aš tikėjausi šiaip irgi fainiau, kad bus šmakis  blush2.gif  biggrin.gif na aišku iškarpa superinė, bet man tas viršus sintetika  unsure.gif o tas bambuko įklotas vienintelis geras reikalas ir tai nekontaktuoja su odele  blush2.gif
nu ir šiaip pasižiūrėjau šiaip tikrai nėra sunku pasiūt šmikų antrininkus  biggrin.gif pul'o turim, spaudžių turim, bambukas atvažiuoja, sausųjų įklotų turim  biggrin.gif no problems  lotuliukas.gif
Papildyta:
bambinexo, mes turim, deja mums jos netinkamos, nes mano vaikas su pilvu, o leškos kūdokos, o ten yra T formos sauskelnė, dėl to jums ir tinka, nes šlaunims vietos sočiai, o pilvukas paspaustas, o beto man bambinexo audinys tai total košmar, atrodo baisiai, nusišėręs  unsure.gif o ir kaina ne tokia maža jau buvo, kaip ir visų importinių  unsure.gif

nagi brukstelk man i meila apie smakius.jei noresi kaip uz neisciupineta, nepirksiu tongue.gif
mano bambinexiukai visai nenusisere: minksti, purus, grazus, gerai sugeriantys. Vyras juokauja, kad i kailinelius vaika vynioju smile.gif gal tamstai tiesiog nepasiseke? smile.gif bet vat kanapine viena is mother-ease, tai gerokai pradilo prie spaudziu ir dar kai kur. nors del sugeriamumo priekaistu neturu.
Atsakyti