Meduolia, na pasakok kaip jums smiki smaki
QUOTE(meduolia @ 2011 02 21, 10:06)
gtn, oho kokie šaunuoliai jūs, tokie maži ir taip šauniai
jurag, sakei limited šmikius nusipirkai, kaži ar kaina ženkliai skiriasi? gal pasirodytumėt?
Gitulia, beja vyras šįryt paėmė šmikius oj degu nekantrumu išsišniukštinėt
jurag, sakei limited šmikius nusipirkai, kaži ar kaina ženkliai skiriasi? gal pasirodytumėt?
Gitulia, beja vyras šįryt paėmė šmikius oj degu nekantrumu išsišniukštinėt
Limited kaina lygiai tokia pat kaip iprastu:)
kadangi ideti fotkiu visdar nemoku, taij pagal nuorodele http://ittibitti.com...g...x&cPath=128
pirkau savo biciukui Beach Stripe ir Aqua Essence, realybej dar graziau nei foto:)
nagi gražios tos itti limited
dabar apie saviškes gautas, dar vaikui nebuvau uždėjus, bet kai ištraukiau, jetus kokios smulkios gražios, bus mums pas gydytojus ir svečius keliaut bet pirmas įspūdis taip sakyčiau nemažai sintetikos nu bet kaip, ta naujoviška sintetikas manau jau nėr toks blogis bet tas vidinis sluoksnis baltas galėtų būt medvilnė
o šiaip įkločiukai tie puikūs, netgi man tos šmiki šmaki primena tas mano parodytas amerikoniškas good mama sauskelnes panaši iškarpa ir įklotai taip sudėti su spaudėm susegiota
dar parsižiau Pul'o tai matau kad ilga naktelė laukia manęs, rymosiu prie siuvimo mašiotkės
dėl šmakių viršutinio neperšlampamo sluoksnio tai vadinasi ne PUl'as o "minky", nes vienas tokias good mama turiu, tik rūžavos ir ilgesniu plaukeliu, tai va tas minky žiauriai brangus gal bandyt biški užsisakyt iš štatų? tai tada typ top galėčiau tokias pat pasiūt
dabar apie saviškes gautas, dar vaikui nebuvau uždėjus, bet kai ištraukiau, jetus kokios smulkios gražios, bus mums pas gydytojus ir svečius keliaut bet pirmas įspūdis taip sakyčiau nemažai sintetikos nu bet kaip, ta naujoviška sintetikas manau jau nėr toks blogis bet tas vidinis sluoksnis baltas galėtų būt medvilnė
o šiaip įkločiukai tie puikūs, netgi man tos šmiki šmaki primena tas mano parodytas amerikoniškas good mama sauskelnes panaši iškarpa ir įklotai taip sudėti su spaudėm susegiota
dar parsižiau Pul'o tai matau kad ilga naktelė laukia manęs, rymosiu prie siuvimo mašiotkės
dėl šmakių viršutinio neperšlampamo sluoksnio tai vadinasi ne PUl'as o "minky", nes vienas tokias good mama turiu, tik rūžavos ir ilgesniu plaukeliu, tai va tas minky žiauriai brangus gal bandyt biški užsisakyt iš štatų? tai tada typ top galėčiau tokias pat pasiūt
QUOTE(meduolia @ 2011 02 21, 19:19)
nagi gražios tos itti limited
gera mintis parsisiusdinti ish USA minkee, nes be to minkee materiolo niekaip neisheis nukopinti smikiu smakiu virsutiniu kelnaiciu:) ash taip speju, kad tas minkees gal kiek naturaliau nei Pul'as? o del vidines dalies ne medvilnes, tai jei butu kitaip, kazin ar isheitu apsaugoti nuo perslapimo?
QUOTE(juurag @ 2011 02 21, 19:38)
gera mintis parsisiusdinti ish USA minkee, nes be to minkee materiolo niekaip neisheis nukopinti smikiu smakiu virsutiniu kelnaiciu:) ash taip speju, kad tas minkees gal kiek naturaliau nei Pul'as? o del vidines dalies ne medvilnes, tai jei butu kitaip, kazin ar isheitu apsaugoti nuo perslapimo?
bet jis žiauriai brangus, šian jeigu turėsiu laiko paskaičiuosiu kiek gautusi vienas vienetas šmikių kopija
jo teisingai tu sakai, nes kraštai labai sudrėktų, o ant tos sintetikos nelabai ir jausis drėgmė arba mygom išdžius, na šiaip manau gerų pliusų šmikiuose yra
o dėl kas natūraliau minkee ar pul'as manau kad abu vienodai, nes juk tas pats 100% poliester, tik minkis pūkuotukas,o pul'as trikotažinis toks audinukas bet irgi šimtaprocentinis poliesteris, bet su porom tokiom kaip, tai manau, kad nėr labai jau ten kokios blogietiškos
QUOTE(meduolia @ 2011 02 21, 18:19)
dabar apie saviškes gautas, dar vaikui nebuvau uždėjus, bet kai ištraukiau, jetus kokios smulkios gražios, bus mums pas gydytojus ir svečius keliaut bet pirmas įspūdis taip sakyčiau nemažai sintetikos
Žodis žodin tą patį pagalvojau, o ir čia rašiau Todėl man Itti Boo fainesnės, bet jos peršlampa... vėl negerai.
Vidus medvilnės gal nelabai gerai dėl kvapo? Aš mieliau ploną kanapės flysą imčiau arba gal būna merliuko iš bambuko? bent aš manau kad nebūtina ten sintetinis vidus, svarbu audinys mažai sugeriantis=gerai džiūstantis, aš šiaip ar taip visad visą sauskelnę keičiu, nes turiu iš anksto susisegiojus visus įklotus. Naują uždedu, seną pravėdinu ir įdedu naują įklotą.
O galima pardavimui siūt kopijas? Aš čia klausiu apie teisinę pusę, nes aš pati bijau..
Bet minkio tai ir aš gal norėčiau užsisakyt
QUOTE(juurag @ 2011 02 21, 18:38)
gera mintis parsisiusdinti ish USA minkee, nes be to minkee materiolo niekaip neisheis nukopinti smikiu smakiu virsutiniu kelnaiciu:)
O ar būtina kopijuot?
Žinokit, man kiaurą parą mintys apie siuvimą pardavimui sukas. Kad bandysiu tai būtinai, bent simboliškai. Čia kur vakar sakiausi iškarpą dariaus, tai va, pasirodysiu, kas gavos
Aš pati patenkinta rezultatu, tik aišku dar pataisyt reik.
Viršus - trikotažinis medvilnės+sintetikos veliūras (? ar taip vadinas paviršius panašus į minkee?) (iš mano seno seno džemperio nugaros ), viduj medvilninis trikotažas (iš dukros pižamos ), o tarpe jų Weiche Nässeschutzmembran (minkšta neperšlampanti memprana, 2mil poliuretanas). Plona, minkšta, elastiška, neperšlampa
Po pavykusio bandymo su trikotažu dabar noris ir vilną išbandyt, tada būtų galima iš vis be jokios sintetikos daryt
Nuotraukose nesimato, bet per didelės gavos.
Ir pati nežinau ar toks užsegimas geriau nei kad jūs įpratusios šitą nuo babykicks nusižiūrėjau, šiaip man patogu, dar rašo, kad atsistojusį vaikiuką galima užsegt, bet maniškis kai nestovi, tai negaliu patikrint. Kaip ir negaliu įsižiūrėt ar gražu taip, nes maniškis visiškai nenori ant nugaros gulėt, tai ir nufotkint priekį tikras vargas
coco, nu kaip kopija, kopijai nelygi tigi kai pagalvoji kiek daug visokių tip top yra, mother easy ir popolini arba dar gi visokių visokiausių, kurios viena į kitą panašios
nu ir aišku taip nachališkai gi nedarai, kad pokšt ir tokias pat ir dar pavadinimą panašų užmeti vos ne "adidas" ir "adidos" nu tai visgi tobulini žiūri kaip čia tą kaip aną ir gaunasi visai kitas produktas
labai gražios sauskelnės tavo gavosi, bet man abejoju ar patiktų toks užsegimas, nors gal reik tik įprast
nu ir aišku taip nachališkai gi nedarai, kad pokšt ir tokias pat ir dar pavadinimą panašų užmeti vos ne "adidas" ir "adidos" nu tai visgi tobulini žiūri kaip čia tą kaip aną ir gaunasi visai kitas produktas
labai gražios sauskelnės tavo gavosi, bet man abejoju ar patiktų toks užsegimas, nors gal reik tik įprast
Coccinela, labai grazios sauskelnes gavosi
As siandien knisausi po interneto platybes, kaip tik tokia iskarpa bandydama rast. Nes neturim ne vienu taip segamu, va irgi idomu pasidare ar taip patogiau ir kuom
As siandien knisausi po interneto platybes, kaip tik tokia iskarpa bandydama rast. Nes neturim ne vienu taip segamu, va irgi idomu pasidare ar taip patogiau ir kuom
Ooo, žiūriu, kad ne į tą temą įsirioglinau kaip negerai, kai abidvi temos beveik taip pat vadinas...
Man pačiai asmeniškai irgi keistai toks užsegimas žiūris, bet segtis segasi tikrai patogiai ir laikosi taip pat gerai. Tiesiog gal įpratimo reikalas, na, ir gal toks skirtumas, kad juosmuo aukštesnis
Gitulia, atsiversk kur ten etsy yra sauskelnės kur vakar/užvakar rodžiau, ten pamatysi kaip forma atrodo - grynai T raidė, ir pati nesunkiai Wee Weka išsitobulinsi
Man pačiai asmeniškai irgi keistai toks užsegimas žiūris, bet segtis segasi tikrai patogiai ir laikosi taip pat gerai. Tiesiog gal įpratimo reikalas, na, ir gal toks skirtumas, kad juosmuo aukštesnis
Gitulia, atsiversk kur ten etsy yra sauskelnės kur vakar/užvakar rodžiau, ten pamatysi kaip forma atrodo - grynai T raidė, ir pati nesunkiai Wee Weka išsitobulinsi
Bet taviskes ant foto nekisenines? Siaip tikrai su kisene cia paprasciau tada, nes kitose drant ta kisene reikia chimicint, tai gumeles per abu sluoksnius siut, tai dar kaip nors ta skyle kombinuot, kad butu grazu