Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

galu gale sulaukiau Itti Limited Edition:) fainuolishki vasarishki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gtn @ 2011 02 18, 23:40)
Ir kakucio demes isvalo? Reiktu isbandyt  bigsmile.gif

kakucio demeles visad priesh uzmerkdama gerai ishplaunu su Ringuvos muiliuku skirtu kudikiu drabuziams, taip kad demiu niekad nelieka;
Atsakyti

noriu paklaust tu, kurios naudoja daugkartines - kai vaikas jau vyresnis, del SPECIFINES APRANGOS VISGI...ir taip asiku, kad uzpakaliukas papustas, nei kad butu platmasinis bigsmile.gif db - keturiu men vaiko jau ir taip neitelpam i jo amziaus rubus.

kaip viena minusa matau, na gal cia ne minusas, o specifika - apranga kitokia truputi turi but - jokiu dzinsu kurie ir taip judesius varzo. uzpakaliukas didesnis, dabar 4men tai NAUDOJAM TIK PEDKELNES, kai esam namie. o veliau tai nezinau kaip bus reiks galvot 4u.gif

smile.gif tos, kurios turi mergaites -suknyte pusta, tai po apacia issiputes uzpkalaiukas visai nieko, o vat kaip berniukus rengti, belieka tik minkstos kelnes ar isvis pedklenes...kalbu kiai einat i svecius, sventiskesni koki ruba....
Atsakyti
Mes turim ir dzinsiukus i kuriuos telpam labai normaliai su savo 13 kg ir medziagine sauskelne ir visai gerai atrodo. Na jie ne tokie kaip klasikiniai su kietu juosmeniu, o su trikotaziniu liemeniu ir biski platesni. biggrin.gif
Manau galima rasti siek tiek platesniu modeliu kelnyciu bei rinktis isejimams plonesnes trys viename, ar kisenines su PUl virsutiniu sluoksniu, kurios maziau pucia uzpakaliuka.
Atsakyti
Vajėėė, nepasakyčiau, kad nepasibaisėja unsure.gif
splitpants
user posted image

arba taip unsure.gif
user posted image

Sakytum, seniau taip buvo... nu bet dar ir dabar galima rast nusipirkt, tiek pas vokiečius, tiek USA..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 19 vasario 2011 - 23:17
QUOTE(zuzu @ 2011 02 19, 21:38)
noriu paklaust tu, kurios naudoja daugkartines - kai vaikas jau vyresnis, del SPECIFINES APRANGOS VISGI...ir taip asiku, kad  uzpakaliukas papustas, nei kad butu platmasinis  bigsmile.gif  db - keturiu men vaiko jau ir taip neitelpam i jo amziaus rubus.

kaip viena minusa matau, na gal cia ne minusas, o specifika - apranga kitokia truputi turi but - jokiu dzinsu kurie ir taip judesius varzo. uzpakaliukas didesnis, dabar 4men tai NAUDOJAM TIK PEDKELNES, kai esam namie. o veliau tai nezinau kaip bus  reiks galvot  4u.gif

smile.gif tos, kurios turi mergaites -suknyte pusta, tai po apacia issiputes uzpkalaiukas visai nieko, o vat kaip berniukus rengti, belieka tik minkstos kelnes ar isvis pedklenes...kalbu kiai einat i svecius, sventiskesni koki ruba....

QUOTE(gitulia @ 2011 02 19, 22:08)
Mes turim ir dzinsiukus i kuriuos telpam labai normaliai su savo 13 kg ir medziagine sauskelne ir visai gerai atrodo.  Na jie ne tokie kaip klasikiniai su kietu juosmeniu, o su trikotaziniu liemeniu ir biski platesni.  biggrin.gif
Manau galima rasti siek tiek platesniu modeliu kelnyciu bei rinktis isejimams plonesnes trys viename, ar kisenines su PUl virsutiniu sluoksniu, kurios maziau pucia uzpakaliuka.

va butent taip pat ir pas mus drinks_cheers.gif
i daug maz visas kelnytes telpa, isejimams dedu trys viename, namie visiskai be sauskelniu buna. kazkaip kai mazesnis buvo gal daugiau tu 'problemu' del aprangos buvo, nes ir ta sauskelne didesne atrodo ant uzpakaliuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 19, 22:38)
noriu paklaust tu, kurios naudoja daugkartines - kai vaikas jau vyresnis, del SPECIFINES APRANGOS VISGI...ir taip asiku, kad  uzpakaliukas papustas, nei kad butu platmasinis  bigsmile.gif  db - keturiu men vaiko jau ir taip neitelpam i jo amziaus rubus.

kaip viena minusa matau, na gal cia ne minusas, o specifika - apranga kitokia truputi turi but - jokiu dzinsu kurie ir taip judesius varzo. uzpakaliukas didesnis, dabar 4men tai NAUDOJAM TIK PEDKELNES, kai esam namie. o veliau tai nezinau kaip bus  reiks galvot  4u.gif

mes namuose su pedkelnem, bodziukus ir sliauztus mazesniam pirkau Frugi, kurie pritaikyti auginamiems su daugk sauskelnem, i lauka normalios kelnytes tinka, gal kiek laisvesnes:)

Papildyta:
beje, tuos splitpants visdar siulo propaguojantys "elimination";
tipo auginam be jokiu sauskelniu, ir vaikas naturaliai ismoksta greiciau tustintis ne i sauskel:)
Atsakyti
nu man tie splitpants tai tokie, na blush2.gif į viešumą tai aš tikrai taip vaiko nevesčiau, bet namuose gal ir nieko g.gif ypač vasarą, (nors vasarą galima ir išvis be nieko), o ne žiemą ar rudenį unsure.gif šiaip tose foto baisokokai atrodo, toks vaizdas kad vaiko rūrai tipo nešalta? o ir vizualiai atrodo biški doh.gif da kok pedofilas nužiūrės doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 02 19, 21:36)
va butent taip pat ir pas mus  drinks_cheers.gif
i daug maz visas kelnytes telpa, isejimams dedu trys viename,

o ant trys viename nieko nededat? vilnoniu kelnyciu, kurios dregme sulaiko? uztat ta ir turiu minty, jog viska uzmovus, vis tike atrodo DAUG.

p.s. ir visu mamu, kurios jau vyresnius vaikelius turit, ar kudikis, na tarkim jau nuo 7men -norejau paklaust 4u.gif 4u.gif ar dazniau tenka keisti sauskelnes, juk vyresnis viakas daugiau pasisioja, turis didesnis slapimo...tai keiciat kas valanda namie ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2011 02 20, 15:32)
o ant trys viename nieko nededat? vilnoniu kelnyciu, kurios dregme sulaiko? uztat ta ir turiu minty, jog viska uzmovus, vis tike atrodo DAUG.
p.s. ir visu mamu, kurios jau vyresnius vaikelius turit, ar kudikis, na tarkim jau nuo 7men -norejau paklaust  4u.gif  4u.gif ar dazniau tenka keisti sauskelnes, juk vyresnis viakas daugiau pasisioja, turis didesnis slapimo...tai keiciat kas valanda namie ar kaip?

trys viename tam ir yra, kad ant ju nieko papildmai deti nereikia;
o keicia mamos turbut kaip joms atrodo, nuo 7 men kas valanda tikrai nereikia, namuose:)
Atsakyti
Mes šiandien pamiršom tą vaiką, tai namuos ryte su kanapinėm 5val prabuvo blush2.gif ir dar toli gražu neplaukė.
7mėn jam.
Atsakyti
O man asmeniskai atrodo, kad didesni vaikai (mano jau truputis virs metuku) daug maziau ir reciau slapinasi nei leliukai. Tikrai taip daznai keisti nebereikia. Leliuku juk ir maistas visas skysas, tai isivaizduoju, kad jie daugiau padaro, plius gana daznai syscioja, o dickiai daug reciau. g.gif
Atsakyti
mano momentais kažkaip būna pridaro, kartais žiūrėk ir tris-keturias valandas neprisisioja, būna kartais grįžtam iš miesto, jau galvoju plaukia vaikas, o pasirodo ne thumbup.gif o būna kartais atsigėrus smarkiau ar pavalgius sočiau, poto per valandą kokias dvi sauskelnes pakeičiu ax.gif

dėl rūbelių tai aš nemėgstu jokių džinsiukų, džinsofkių, velvetofkių ir visokių kitų mano manymų nelabai patogių dalykų blush2.gif na nebent ten tas džinsas toks visai nedžinsas arba labai labai minkšti, platūs ant gumikės, mane užmauninėt tokius rūbus numauninėt jau vien erzina, o kur vaikui tūpinėt su jais unsure.gif
tai aš esu megėja tokio skandinaviško stiliaus rūbelių tai man gražiausia, šilčiausia ir praktiškiausia yra

user posted image

va tokį mėlyną turiu, per akciją nupirkau vaikui už pusantro šimto ir fainas vilna tip top kaip ruskovilos ilgaklešnių, nei bumbuluojasi nei traukiasi thumbup.gif truputį rankoves ir klešnikes paraitojau ir super, dar nešios ir nešios ax.gif
tai mes va su tokius ir į svečius ir jeigu namuose šalta užmaukšlinu, o šiaip namuose su giedrutėm ir megztuku ir batukais laksto tai tų rūbų kažkokių labai daug mums ir nereikia biggrin.gif labai jau ekonomiški
Atsakyti