Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

As pries dedame i skalbimo masina, sauskelnes praskalbiu Sonet tulzies muilu. Gal is savo patirties galit pasakyti ka geriau naudoti: kieta ar skysta muila, kad taip greit nesibaigtu? biggrin.gif 4u.gif
Tomas Pfilips nusipirkau kibira, skirta butent sauskelnems bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gtn: 18 vasario 2011 - 20:52
QUOTE(gtn @ 2011 02 18, 20:51)
As pries dedame i skalbimo masina, sauskelnes praskalbiu Sonet tulzies muilu. Gal is savo patirties galit pasakyti ka geriau naudoti: kieta ar skysta muila, kad taip greit nesibaigtu? biggrin.gif  4u.gif
Tomas Pfilips nusipirkau kibira, skirta butent sauskelnems  bigsmile.gif thumbup.gif

geriausia, uzmerkti kelioms val i koki nappy soak arba nappy freshner, nei trinti nieko nereikia, o po to i skalbimo masina ant skalavimo ir grezimo funkcijos thumbup.gif
Atsakyti
gtn, nufotkink kibirą, kaži koks skirtumas tarp spec ir ne spec kibiro g.gif kiek kaštavo? gal ir man Kaune pavyks rast philipse kibiriuką ax.gif

motherease turėjau, tiesa pasakius atrodo jog jos vienodos su popolini, bet popolini ir motherease turėjau medvilnės nu tai skiriasi, popolini jos tokios tvirtesnės, storesnės, tas toks frotas visas lyg irminkštesnis na ir aišku ta spalva tokia organic biggrin.gif na ir mother ease lyg rašė, kad organic, bet popolini tokios vis tik mielesnės, jaučiasi skirtumas šiek tiek

nu va va tokios daba mūsų mėgstamiausios

http://shop.thegoodm...4118-41-580.htm
tik viršutinė medžiagikė pas mus kitokia, o visa kita tas pats thumbup.gif kainelė naujų tai doh.gif
bet man kas patiko, nes čia tipo irgi amerikonė mamelė siūna ir iš tokių pat medžiagų kaip ir aš biggrin.gif na visos to spaudės, kantavimo gumutės ir visi kiti navarotai ir tie bambuko flysai multinai thumbup.gif o nešiojasi kuo puikiausiai, tai čia kaip sakant šitos mano nusipirktos sauskelnės buvo vinis mano darbams blush2.gif biggrin.gif pasižiūrėjau, aha galvoju, nu čiki, padarysim lotuliukas.gif biggrin.gif

o šiaip tai pasižiūrėjau kiek daug amerikoj siuvančių mamų bigsmile.gif nu ir visi maždaug savo dainelę:"norėjom savo vaiką auginti natūraliai, nusipirkom porą metrų medžiagos, išsitraukiau senutę siuvimo mašina ir taip toliau ilgai ir laimingai" biggrin.gif
Atsakyti
meduolia, nu bet kainele tai tikrai nauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2011 02 18, 19:51)
As pries dedame i skalbimo masina, sauskelnes praskalbiu Sonet tulzies muilu. Gal is savo patirties galit pasakyti ka geriau naudoti: kieta ar skysta muila, kad taip greit nesibaigtu? biggrin.gif  4u.gif
Tomas Pfilips nusipirkau kibira, skirta butent sauskelnems  bigsmile.gif thumbup.gif

kieta, skystas kazkaip greit susinaudoja man...

o siaip daznai pamerkiu sauskelnytes i vandeni su eteriniu aliejum dazniausiai arbatmedzio, man ir kvapas patinka ir siaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2011 02 18, 22:31)
geriausia, uzmerkti kelioms val i koki nappy soak arba nappy freshner, nei trinti nieko nereikia, o po to i skalbimo masina ant skalavimo ir grezimo funkcijos thumbup.gif

Ir kakucio demes isvalo? Reiktu isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Gitulia, aš kai paėmiau tas sauskelnes į rankas, tai pastebėjau, kad jose viskas kas geriausia t.y. bambuko flysas-multinas, bambuko veliūras, išorė brangokas medvilnės trikotažas, kur tas amerikoniškas geras nenusiskalbia ir nesibumbulina, spaudžių trys eilės gal doh.gif lotuliukas.gif tai savikainą aš kai paskaičiavau tai doh.gif nu aišku ne už tiek kiek ten parsiduoda, bet nemažai o svarbiausia, kad sauskelnė ne iš dviejų sluoksnių bambuko, o iš kokių keturiu ir dar įklote kai čiupinėjau kokie keturi sluoksniai biggrin.gif bet vat, pasiūta tokia faina iškarpa, kad visai neišpučia užpakaliuko nu čiotkai žodžiu prisigyriau lotuliukas.gif blush2.gif

gtn, mano kol žvirblis mažas buvo tai nuo MP tas kakis toks skystas tai aš po kranu po srove palaikydavau ir kibiran, niekuom neploviau, kartais likdavo dėmės, bet poto pastebėjau, kad jos irgi laikui bėgant išnyksta ax.gif dabar tai jau žiūriu sunkokai nyksta kai valgo kietą maistą tai tenka pasidarbuot, bet kol mažas lelius tai aš kažkaip nekreipdavau dėmėsio blush2.gif na aišku mano įklotėliai buvo pigučiai flaneliniai arba medvilniniai tai man kažkaip matyt dėl to ir negaila buvo blush2.gif biggrin.gif

o sonet man tas skystas muilas tai nepatiko, greit susinaudoja ir prastokai skalbia unsure.gif gal gabalinis būtų geriau g.gif

poto kai eko buitinių ploviklių skyrelyje buvo išpeikti visi ringuvos ir ne tik muilai dėl esančio dioksino, tai pradėjau naudot ne tik rankom bet ir vystyklų ar sauskelnių praskalbimui Tindi muilą žydram pakely, kur be jokių priemaišų, ypač alergiškiems tinka, nebrangus, gabaliukas gal litas su skatikais kainuoja ir pakankamai gerai išskalbia, o svarbiausia, kad sudėtis yra labai gera, ta prasme nieks prie jo neprikibo kai buvo parašyta jo sudėtis ax.gif

nu ir išsiplėčiau unsure.gif
Atsakyti
meduolia, eik kopijuot ir dalintis iskarpos prabangiu sauskelniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 18, 23:27)
meduolia, eik kopijuot ir dalintis iskarpos prabangiu sauskelniu  biggrin.gif

tai jau tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
būtinai, kai tik gausiu bambuko veliūrą biggrin.gif

va dar vienas vilnones kelnytes trumpaklešnes interlokines irgi perpirkau iš tos pačios mamos, labai mielos, atsekiau pagal etiketę, nes nežinoma bent jau man fyrma tai va ką radau
http://sloomb.com/

kiek ten visokio gėrio daug, kaip norėčiau blush2.gif biggrin.gif

va čia šopas http://sloomb.myshopify.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolia: 19 vasario 2011 - 09:42
va tokios pas mane http://www.bananapee...g.php?item=1243
thumbup.gif
Atsakyti
Sauskelniu kibiras biggrin.gif Taip jis buvo pavadintas Thomas Philipse. 16L, apvalus ir pakankamai talpus. Kaina kazkur 16.00, bet pirkau su nuolaida 11.00 thumbup.gif
user posted image

Atsakyti