Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės ekologiškos sauskelnės

Dalinamės patirtimi toliau smile.gif

user posted image

user posted image

PIRMA TEMA

ANTRA TEMA

TREČIA TEMA

KETVIRTA TEMA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 02 vasario 2011 - 01:10
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 01, 21:04)
Geriau sakykit, ar įvyko didysis Itti Bitti apsipirkimas? Laukiu kas galėtų kompetetingai pasakyt, ar vaikštančiam vaikiukui Itti Bitti imt ar atprastukes, kurios kaip triusikėliai apsimautų..

Ne toks ir didelis, bet ivyko. As kaip tik uzsisakiau pabandymui ir Itti Bitti SIO, ir triusikelius atprastukes. Tai galesim isbande ir pasidalinti ispudziais mirksiukas.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 22:26)
na ir aš ta pragapaofftopinsiu  blush2.gif mūsų chicco naktipuodis, ergonomiškas su balneliu priekyje precialiai berniukams, mano vienintelis noras šikpuodžiui buvo toks, ...

Musu irgi chicco. Nera labai didelis tas puodukas, bet sedeti patogu ir balnelis priekyje tikrai aukstas, gal net aukstesnio ir nemaciau kol kas. Berniukams jis kaip tik. biggrin.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 22:26)
beja pasigirsiu, jau antra diena vaikas nesunaudoja dieną nei vienos sauskelnės

Nu tai tikra beda blink.gif tai kaip itti bitti bebandysit, kur visas sauskelnes desit, kam besiusit, oi kaip neidomu biggrin.gif
Atsakyti
aha, tikras nuostolis Meduoliai bus:) nebebus kaip smiki smaki pasipuikuoti:)
Atsakyti
ėėėė, prašom nepavydėttt lotuliukas.gif biggrin.gif išbandysim tas šmikius šmakius ilgesnėse kelionėse biggrin.gif nemanau, kad jau čia taip imsim ir taip staigiai atsisakysim sauskelnių unsure.gif nors būtų nuostabu, o visą garderobą parduotume biggrin.gif nu airba mažu gal netyčia nestuke.gif lotuliukas.gif tai tada liktų kitam, nes kitą vaiką vėl taip pat auginčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 02, 10:05)
ėėėė, prašom nepavydėttt  lotuliukas.gif  biggrin.gif išbandysim tas šmikius šmakius ilgesnėse kelionėse  biggrin.gif nemanau, kad jau čia taip imsim ir taip staigiai atsisakysim sauskelnių  unsure.gif nors būtų nuostabu, o visą garderobą parduotume  biggrin.gif nu airba mažu gal netyčia  nestuke.gif  lotuliukas.gif tai tada liktų kitam, nes kitą vaiką vėl taip pat auginčiau  biggrin.gif

vadinas, to ir palinkesim nuosirdziai nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 02 01, 21:26)
žiūrėk neturiu ką skalbt  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tuoj abstinencija ištiks lotuliukas.gif

QUOTE(juurag @ 2011 02 02, 09:22)
vadinas, to ir palinkesim nuosirdziai  nestuke.gif   thumbup.gif

aga, prisimenant senas temas kažkuri mama jau prisikalbėjo taip biggrin.gif

Chicco mes dukrai turėjom, tikrai pats fainiausias buvo, bet pasimetė kažkur, rusy neramdam, o aš neatsimenu, gal iš vis LT palikom. Sakot, nedidelis jis nuo 7mėn?
Tai einu ramia dušia ir užsisakau, atsiras senasis - nepamaišys, ane?
Emmm, bet jie rašo, kad nuo 18mėn? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 02 vasario 2011 - 11:14
juos rašo kad nuo 18mėn dėl to, akd nuo tada rekomenduoja pratinti prie puoduko biggrin.gif čia tik mes tokios ankstyvos lotuliukas.gif juokauju aišku, bet tikrai neperdidelis, mano vaikas dabar dar sveria tik 10kg niekada nebuvo labai stabus tik gimė 4kg biggrin.gif o šiaip prie nedidukų
Atsakyti
Mano vaikinas tai prie stambuoliu, tai mums parduotuveje to puodo parduot nenorejo, sako per mazas jis jums bus lotuliukas.gif Bet mes vis tiek nusipirkom, sakem ne tete sedes gi biggrin.gif
Na uz tokia kaina Coccinela isbandyt tikrai negaila, blogiausiu atveju po menesio, antro vis tiek bus geras mirksiukas.gif

meduolia, kad geras turtas, t.y. sauskelnes, neprapultu veltui ir neistiktu abstinencija, linkim dar siai temai nepasibaigus pasigirti dviem bruksniukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 02, 11:10)
Tuoj abstinencija ištiks  lotuliukas.gif
aga, prisimenant senas temas kažkuri mama jau prisikalbėjo taip  biggrin.gif
Chicco mes dukrai turėjom, tikrai pats fainiausias buvo, bet pasimetė kažkur, rusy neramdam, o aš neatsimenu, gal iš vis LT palikom. Sakot, nedidelis jis nuo 7mėn?
Tai einu ramia dušia ir užsisakau, atsiras senasis - nepamaišys, ane?
Emmm, bet jie rašo, kad nuo 18mėn?  unsure.gif

o kur užsakinėsit? kur jų yra pirkti?
Jei jau ne į temą tai dar paklausiu, gal kuri turit parduoti bambukinių sauskelnių? Skelbimų temoj niekas nepasiūlė. Sveriam apie 8 kg.
Atsakyti
vixiuke, aš turiu smile.gif ir kanapines ir bambukines, galiu perleist, nes sportinis interesas neprarastas dar sportuoju ir naujas vis išbandinėju blush2.gif lotuliukas.gif ania Gitulia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 02, 10:57)
o kur užsakinėsit? kur jų yra pirkti?
Jei jau ne į temą tai dar paklausiu, gal kuri turit parduoti bambukinių sauskelnių? Skelbimų temoj niekas nepasiūlė. Sveriam apie 8 kg.

Aš vokiečiuos gyvenu.. Bet kainą kokią radau - 4,15€ blink.gif vos nuo pagundos prisigobšuot išsisukau lotuliukas.gif
O LT tai Čipoline pirkau mirksiukas.gif

Aš sėdžiu ir laukiu spaudžių su replėm, ir dairausi, ką čia įklotams susikarpyt galima būtų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(,2011 02 02, 12:53)
Aš vokiečiuos gyvenu.. Bet kainą kokią radau - 4,15€  blink.gif  vos nuo pagundos prisigobšuot išsisukau  lotuliukas.gif
O LT tai Čipoline pirkau  mirksiukas.gif

Aš sėdžiu ir laukiu spaudžių su replėm, ir dairausi, ką čia įklotams susikarpyt galima būtų..  biggrin.gif

Coccinela, tai kad kaip supratau pas tave arsenalas sauskelniu ir iklotuku ne mazas?smile.gif kiek viso vnt turi iklotu??
geriausias gerejas visgi yra bambukas/kanape, bet atliekamos medziagos turbut nelabai turi?smile.gif
Atsakyti