QUOTE(Leksiuka @ 2011 02 03, 14:44)
manau kad gali buti ir tamsus, bet baltas fonas gal kiek isryskintu gelytes. O po piek siuliuku imi, labai gelyte stora atrodo?
Po 2 kaip visada, čia Zweigart evenweave Murano (32), sp. Beige
QUOTE(Auksuole @ 2011 02 03, 16:46)
Po 2 kaip visada, čia Zweigart evenweave Murano (32), sp. Beige
aaa supratau dabar tai sekmes darbuotis as dabar metrika siuvineju...
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 14:01)
Ateinu su dar vienu meškiuku
grazuolis
ale ir greita, tu
QUOTE(Dantiste @ 2011 02 02, 23:35)
kaip iš pasakos, nuostabi Mirabilia
Tedukas labai simpatiškas
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 14:01)
Ateinu su dar vienu meškiuku
Dailus meškis Man irgi jau norisi juos siuvinėti. Turiu tokį nabagą pradėtą, bet klaidą kažkur įvėliau daug išardyti reikia tai ir guli stalčiuky saugiai
Šį meškiuką siuvinėjau su tokia dyyydele meile, kad nesinorėjo iš rankų paleisti. Dukrytei
Nors kai pirmąjį išsiuvinėjau, tai sakiau, kad niekada daugiau gyvenime jų nesiuvinėsiu. Taip sakiau ir siuvinėdama heritage paukščiukus. Bet... Siuvinėju ir dar norisi
Nors kai pirmąjį išsiuvinėjau, tai sakiau, kad niekada daugiau gyvenime jų nesiuvinėsiu. Taip sakiau ir siuvinėdama heritage paukščiukus. Bet... Siuvinėju ir dar norisi
Na mergiotes jus ir kalbate...vakar vakare tik nepaskaiciau, tai siandien oi kiek teko...
Dantiste, feja AMAZING!!! As kazroliukus kaip tau Dzeine ir patare siuvienejau...dvigubu siulu...ir vis pirstais prilaikydavau, letai traukdavau, nes baisiai greitai painiojasi. Mirabilia eglutei ir teko virs 7 dezuciu ar panasiai issiuvineti...
Netasimenu kieno tie Ratai, bet nepakartojami ir Tedziukas
Pauksciuka, o tu kazkada minejei, kad perki Panavezio lina. Nes as Urmo bazeje kazkoki kitoki pirkau, tai man gal jis nelabai tinkama siuvineti.
O kur to Panevezio lino rasti Kaune pvz?
Ai, ant kokio tankumoo siuvinejei ta Nimue?
Ir dar kvailas klausimas. Kuo skiriasi Ewo linas? Jis kietesnis standesnis??
Dantiste, feja AMAZING!!! As kazroliukus kaip tau Dzeine ir patare siuvienejau...dvigubu siulu...ir vis pirstais prilaikydavau, letai traukdavau, nes baisiai greitai painiojasi. Mirabilia eglutei ir teko virs 7 dezuciu ar panasiai issiuvineti...
Netasimenu kieno tie Ratai, bet nepakartojami ir Tedziukas
Pauksciuka, o tu kazkada minejei, kad perki Panavezio lina. Nes as Urmo bazeje kazkoki kitoki pirkau, tai man gal jis nelabai tinkama siuvineti.
Ai, ant kokio tankumoo siuvinejei ta Nimue?
Ir dar kvailas klausimas. Kuo skiriasi Ewo linas? Jis kietesnis standesnis??
QUOTE(Domė @ 2011 02 03, 16:03)
Tiktai Bazėje yra, iš Savanorių persikėlė. Lyg geltonam pasaže jei gerai pamenu
Tęsiant meškiukių temą:
Atsiprašau už kokybę, fotoaparatas sugedęs, o su mobiliu ne kas išeina.
Atsiprašau už kokybę, fotoaparatas sugedęs, o su mobiliu ne kas išeina.
QUOTE(Florestina @ 2011 02 03, 19:10)
Tęsiant meškiukių temą:
Koks mielas
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 17:33)
Koks mielas
Ačiū, pamiršau visai. Uodegyte, ačiū už schemą, kurią man atsiuntei dar vasarą. Tada manęs prašė tik padėti surasti schemą o dabar dar ir išsiuvinėti.