Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 02, 23:35)
Galvojau pasirodyti gatava, bet nezinau kada remint prisiruosiu, tai rodaus dabar ax.gif

Grožybė wub.gif tokia pas mane įrėminta jau daugiau negu dvejus metus kabo ir vis dar negaliu į ją atsižiūrėt ... reikėtų kada prisiruošt nufotkint šitą ir kitas savo siuvinėtas fėjas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi3d: 03 vasario 2011 - 09:10
Mirabilia Feather Fairy wub.gif

Nuostabus darbas wub.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 02 03, 08:53)
aš ir su tokiu siuvau, o kad neišsinertu iš adatos, aš siuvau dvigubu siulu
t.y. i adata iveri du galiukus siulu, ir adata pernerdavau per ta kilpute ( panašiai, kaip siuvinėjant pradžia siūlo kaip daroma....)

Vat man kaip tik įdomu, kaip jūs tvirtinate ir slepiate siūliukus. Nes mano darbų bloga pusę tikrai neblizga cool.gif
Atsakyti
[quote=Dantiste,2011 02 02, 22:35]
Ir maza smulkmenele - padekliukas po puodeliu. Tik truputi gaila pagal paskirti naudot, kad neapsibraizytu, tai mastau gal transformuosiu i magnetuka ant saldytuvo, bet dar neapsisprendziu ax.gif

įdomu būtų sužinoti, o kur tų padėkliukų yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 02 02, 21:16)
ar aš tokia sena, kad į mane Jūs  blink.gif  schmoll.gif
ar tokia, tingiu jos kitam forume ieškoti ieškot  blush2.gif kaip suprantu apie vintažinį audinį kalba eina

http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64

http://www.darbstuol...h...t&Itemid=64

Atsiprašau jei pasijutai sena,pasitaisysiu mirksiukas.gif
jau ji man atsakė,ten senai iš Amerikės jai parvežė ir tikrai tokio čia nėra,kažkas panašaus tik ten truputuką kitoks,Ai nu nesvarvu ir ant tikro lino spalvos gražiai žiūrisi thumbup.gif

Mirabilia Feather Fairy wub.gif kol didziausias mano siuvinetas darbas biggrin.gif

Vaje koks grožis wub.gif ir padėkliukas thumbup.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Dantiste,2011 02 03, 00:35]
[/quote][/QUOTE]
Fėja - pasaka wub.gif Katinukas - linksmuolis 4u.gif

[QUOTE][quote=Džeinė,2011 02 03, 09:53]
aš ir su tokiu siuvau, o kad neišsinertu iš adatos, aš siuvau dvigubu siulu
[/quote][/QUOTE]
Oij kaip gerai, kad patarei, nes man irgi galvos skausmas tas siūlas doh.gif 4u.gif

[QUOTE][quote=shining,2011 02 03, 11:35]
[quote=Dantiste,2011 02 02, 22:35]
[/quote][/QUOTE]
Galima ir čia: http://www.kasiulai....-99_26_183.html
Papildyta:
Sorry, kažką pridirbau ir blogai sucitavo sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peachy_sheila: 03 vasario 2011 - 11:03
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 02 02, 16:26)
wub.gif
Na aš baigiau siuvinėti dovaną draugui.

Fainas pingvinukas thumbup.gif Siuvinėjimo Magijoj kartais būna kilimėlių pelei.
Atsakyti
QUOTE(kristi3d @ 2011 02 03, 10:10)
Grožybė wub.gif tokia pas mane įrėminta jau daugiau negu dvejus metus kabo ir vis dar negaliu į ją atsižiūrėt ... reikėtų kada prisiruošt nufotkint šitą ir kitas savo siuvinėtas fėjas  ax.gif

labai idomu butu pamatyt ax.gif

QUOTE(shining @ 2011 02 03, 11:35)

Kasiulai
Darbstuole
as pirkau auksarankej, nes daug pigiau negu kitur buvo, apie 6 lt, bet ten dabar kiek maciau nelabai siuvinejimo prekiu yra g.gif

Džeine, supratau, kita karta bandysiu taip tvirtint ta nematoma siula, kaip tu sakai mirksiukas.gif

dar karta aciu uz pagyrimus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2011 02 02, 22:55)
ka manot ? g.gif cia spalvos atitiks pagal viosas raides, cia taip prigrama mete kai pasirinkdavau pagal dmc numeriukus..

puikiai gavosi!!! tuoj galėsi nuosavus alfabetus kurti biggrin.gif

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 03, 00:35)
Mirabilia Feather Fairy wub.gif kol didziausias mano siuvinetas darbas biggrin.gif

ohooo bigsmile.gif bigsmile.gif labai gražu, tikrai wub.gif

QUOTE(Dantiste @ 2011 02 03, 00:35)
Ir maza smulkmenele - padekliukas po puodeliu.

kooooks mielas wub.gif wub.gif ir puodelis taip tinka bigsmile.gif kaip gaila, kad daugumos gražių a la praktiškų daiktų nenaudojam, nes gaila biggrin.gif tas pats su prijuostėmis, padėkliukais, veidrodėliais - padovanoji, o žmogus laiko spintoje ar stalčiuje, kad nesusipurvintų, nesusibraižytų doh.gif
Atsakyti
Ateinu su dar vienu meškiuku wub.gif
Apie 30 prancūziškų mazgelių. Patiko jie man biggrin.gif Susipažinau su blendingu ir gana sėkmingai darbavausi rolleyes.gif Pilko atspalvio spalvos konvertavausi iš Anchor į DMC. Rožines spalvas rinkausi pati, jų 5 atspalviai. Dukra norėjo rožinio, tai ir užsiėmiau kūryba. Labai patiko. "Užsikabinau" ir noriu dar vieno meškiuko bigsmile.gif

Tik su fotoaparatu nelabai draugaunu, tai kol nesugrįžo gerasis namo, tenka darbuotis su senuku. Spalvos tikrovėj ryškesnės wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 02 03, 15:01)
Ateinu su dar vienu meškiuku wub.gif

nuostabus bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos meerginos, turiu klausimuka siuvinejancioms kryzeliu. Kaip jus nusipiesiate langelius ant juodos mediagos, nes pas mane markeris melynas ant juodo nieko nesimatys ax.gif
Atsakyti
Dabar galvoju ar ne per tamsų liną paėmiau sakuroms siuvinėti? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti